Γιατί να βάλεις το λάδι καρύδας στην παγοθήκη! Plus: 4 ακόμη beauty tips για τη ζέστη!

Τις επόμενες μέρες έρχεται καύσωνας! Ο καύσωνας ήρθε! Αλλά επειδή εμείς εδώ είμαστε το beauty και όχι η ΕΜΥ, ας κάνουμε focus σε όλα εκείνα που μας συμβαίνουν στον καύσωνα. Που η επιδερμίδα μας δεν αναπνέει, που το κραγιόν μας αλλοιώνεται, που ακόμη και το σώμα μας δεν αντέχει το body lotion ή το αγαπημένο μας body butter καρύδας γιατί ξέρουμε πως όταν θα βγούμε εκεί έξω στους 40 βαθμούς αυτό θα τρέξει!

Για όλα αυτά που μας συμβαίνουν στον καύσωνα, έχουμε κάποια σωτήρια beauty tips! Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα λατρέψεις!

1. Όχι στο foundation, ναι στην αντηλιακή!
Κανείς δεν θέλει να φοράει ένα παχύ στρώμα foundation από την στιγμή που ξέρει πως αν κάνει ένα βήμα έξω από την πόρτα του, το foundation θα… χυθεί στο πάτωμα! Αντ’αυτού προτίμησε μια αντηλιακή με χρώμα για να έχεις και προστασία από τον ήλιο και ομοιοχρωμία ή εναλλακτικά ανάμειξε ελάχιστο foundation με την ενυδατική σου αν έχει SPF ή την αντηλιακή σου. Τέλειο είναι το αντηλιακό με χρώμα 1.Suncare της Apivita (€15.00).

2. Όχι στα κραγιόν, ναι στα lipstain!
Είπαμε πως το κραγιόν τρέχει, αλλοιώνεται και καμιά μας δεν θέλει να πάει στην τουαλέτα και να δει γύρω- γύρω από τα χείλη της χρώμα ενώ δύο λεπτά πριν μιλούσε με το αγόρι που τοοοοοσοοοο θέλει! Υπάρχει, λοιπόν, ένα προϊόν ή καλύτερα κατηγορία προϊόντος που θα σου εξασφαλίσει το τέλειο σαν φρεσκοφιλημένο χρώμα στα χείλη σου ενώ παράλληλα τα ποτίζει και άρα είσαι σίγουρη ότι θα μείνει εκεί. Ο λόγος για τα Lip Stains με το πιο διάσημο το 4.Liptint της Benefit (€30.00).

3. Πόνταρε στο stripping!
Το καλοκαίρι δεν πρέπει να βαραίνεις για κανέναν λόγο την επιδερμίδα σου με το μακιγιάζ! Ένα από τα καλύτερα και πιο stylish μακιγιάζ ειδικά για φέτος είναι το sun stripping! Πάρε μια bronzing πούδρα όπως η 5.Sicilian Bronzer Glow Bronzing Powder της Dolce & Gabbana και κάνε ένα πέρασμα και από τα δύο μάγουλά σου αλλά και από την κορυφή της μύτης σου! Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για το stripping εδώ και δες βήμα- βήμα πώς γίνεται εδώ!



4. Φσιιτ! Μπόινγκ!

Έχε πάντα στην τσάντα σου και ειδικά σε ημέρες καύσωνα ένα face mist, δηλαδή ένα spray προσώπου. Εκτός του ότι θα σου χαρίσει μια άμεση δροσιά, τα ευεργετικά συστατικά του θα λειτουργήσουν και ενάντια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος ενώ επίσης θα δημιουργηθεί ένα προστατευτικό φιλμ από τους ρίπους της ατμόσφαιρας και από αυτό που συμβαίνει στην επιδερμίδα σου όταν περνάς από το πολύ ζεστό εξωτερικό περιβάλλον στο κρύο περιβάλλον ενός γραφείου. Το 3. Dermalogica Antioxidant Radiant Mist (€47.00)είναι από τα αγαπημένα μας!

5. Βάλε το λάδι καρύδας σε παγοθήκη!
Όταν εκεί έξω έχει καύσωνα ακόμη και ένα αρκετά λεπτόρρευστο body lotion μπορεί να σου φανεί βαρύ για την επιδερμίδα σου, πόσο μάλλον το αγαπημένο σου body butter! Λοιπόν, έχουμε την τέλεια εναλλακτική για την ενυδάτωση του σώματός σου που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ! Και κυρίως: θα σε δροσίσει! Αγόρασε ένα λάδι καρύδας και βαλ’το σε μια παγοθήκη κι εννοείται μετά στην κατάψυξη. Μετά το ντους πέρασε το σώμα σου με ένα τέτοιο παγάκι. Λόγω της θερμοκρασίας του σώματός σου το παγάκι θα λιώσει γρήγορα, θα σε ενυδατώσει σε βάθος χωρίς να έχεις αυτή την καταπιεστική αίσθηση και επιπλέον λόγω θερμοκρασίας θα βοηθήσεις και στην σύσφιξη της επιδερμίδας σου! Το λατρεύουμε αυτό το tip! Λάδι καρύδας Superfood Organic Virging Coconut Oil

Λάδι καρύδας: πώς το χρησιμοποιείς, πού το βρίσκεις, πόσο κοστίζει; Μάθε περισσότερα εδώ!

Read More

And More