Glow Therapy! Μάθε τα πάντα για τη θεραπεία που θα σου δώσει το πιο λαμπερό πρόσωπο μέχρι τα Χριστούγεννα!

Είμαστε σχεδόν μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα κι έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood. Και αυτή η περίοδος είναι η ίδια περίοδος που θέλουμε να δείχνουμε πιο λαμπερές από ποτέ και ξεκούραστες, παρά το γεγονός ότι μαζί με το εορταστικό mood έρχονται και τα… εορταστικά ωράρια και τα πιεστικά deadlines! Η ερώτηση είναι: πόσο εύκολο είναι να λάμψουμε, να διώξουμε σημάδια κούρασης, γήρανσης, την χαλάρωση και όλα αυτά που έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπό μας όλα αυτά τα χρόνια, σε μόλις δύο εβδομάδες;

Απευθυνθήκαμε στους beauty experts των MediΠΡΙΝΟΥ για να βρούμε λύση σε αυτό το task! Οι ίδιοι μας πρότειναν το Glow Therapy και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις!

Τι είναι το Glow Therapy;
Συσφικτική θεραπεία προσώπου για ώριμα και χαλαρά δέρματα που έχουν χάσει την πυκνότητα τους και το σφρίγος τους.
Η σταθερή ηλεκτρονική ψύξη του Cryolift III και τα ισχυρά επανορθωτικά ενεργά συστατικά του Εmbryolift Complex Lifting καταπολεμούν την χαλάρωση των ιστών, γεμίζουν τις ρυτίδες και αναδιαμορφώνουν τη δομή του προσώπου.
Στα Medi Πρίνου η Cryoglow Face Lift είναι μια νέα Ιατρικής αισθητικής θεραπεία, που επιτυγχάνει μια τέλεια συμβίωση μεταξύ της Βιοδιεγερτικής επίδρασης Cryoplasty ( ηλεκτρονική κρυοθεραπεία) και της επίδοσης των ενεργών συστατικών που τοποθετούνται στην περιοχή του προσώπου
Πώς γίνεται ακριβώς;
Το Cryolift ΙΙΙ χρησιμοποιεί τη δράση Peltier για να παρέχει σταθερή και συνεχή ηλεκτρονική ψύξη. Η Cryotherapy βασίζεται στην ταχεία πτώση της θερμοκρασίας του δέρματος και κατόπιν στην άνοδο της ψύξης στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.
Κατά τη στιγμή της εφαρμογής της κρυογόνου πηγής στο δέρμα (κεφαλή cryolift) , η μεταφορά του ψύχους πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο κατευθύνσεις ,στην επιφάνεια και σε βάθος.
Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται από τον δερματικό ιστό δύο μηχανισμοί, της αγωγιμότητας με την άμεση επαφή, που το ψύχος μεταφέρεται από τη επιφάνεια προς το βάθος και την συναγωγή, η οποία χρησιμοποιεί την αρτηριακή και φλεβική μικροκυκλοφορία για να οδηγήσει το ψύχος στο βάθος του χορίου.
Πονάει;
Όχι, είναι εντελώς ανώδυνη και σε όλες τις περιπτώσεις ευχάριστη κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Αφήνει σημάδια; Πότε μπορεί μια γυναίκα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της;
Δεν αφήνει καθόλου σημάδια και η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά τη θεραπεία στις υποχρεώσεις της. Το δέρμα θα είναι αισθητά πιο λαμπερό και φωτεινό από τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία.
Κάθε πότε μπορεί να γίνεται; Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματά της;
Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται μία έως δύο φορές εβδομαδιαίως και τα αποτελέσματα της με σωστή συντήρηση και ενυδάτωση μπορούν να διαρκέσουν για πολλούς μήνες.
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς; Σε ποιες ηλικίες έχει καλύτερα αποτελέσματα;
Οι ηλικίες που συνήθως μπορούν να ξεκινήσουν μία τέτοια αγωγή είναι κοντά στα 40 ή λιγο μετά. Παρόλα αυτά όλο και μικρότερες ηλικίες μπορούν να δεχθούν την θεραπεία λόγο της προληπτικής της δράσης.

Είναι μια μέθοδος που μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά;
Ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι και η προληπτική της δράση.

Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα;
Αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι εμφανώς πιο φωτεινό, λαμπερό και σαφή την εικόνα της σύσφιξης και της σφρηγιλότητας.
Είναι μια μέθοδος που μπορεί να αντικαταστήσει τα ενέσιμα (μπότοξ κλπ.) ή όχι;
Είναι μέθοδος που μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με υπηρεσίες fillers αλλά όχι να τα αντικαταστήσει. Ο συνδυασμός με botox ή υαλουρονικό μπορεί να δώσεςι το ιδανικό αποτέλεσμα και τη διάρκεια που κάποιος επιθυμεί.

Είναι ακριβή θεραπεία;
Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των επαναλήψεων, πράγμα που το καθορίζει το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Μάθε περισσότερα για τη θεραπεία που θα σου εξασφαλίσει super λαμπερή επιδερμίδα αλλά και για πολλές ακόμη επαναστατικές μεθόδους στο mediprinou.gr

Read More

And More