OMG! Blender που μετατρέπει σε μάσκες προσώπου ό,τι φρούτο και λαχανικό ρίξεις μέσα!

Έχω αυτή την μανία με την Κορέα και η αλήθεια είναι πως ζηλεύω πολύ τις beautiezzzz εκεί. Γιατί έχω κι αυτή την θεωρία που λέει: αν θες να δεις τι νέο θα έρθει στην ομορφιά σε μερικά χρόνια από τώρα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο τι γίνεται στην Κορέα ΤΩΡΑ! Γιατί είναι πολυυυυυυυ μπροστά!

Αφού, λοιπόν, μάθαμε για το shattered glass nail trend πριν καναδυό εβδομάδες (δες εδώ), την μεγαλύτερη τάση στα νύχια αυτή την στιγμή στην Κορέα, ήρθε η ώρα για κάτι πέρα για πέρα καινούριο, πέρα για πέρα τρελό και πρωτόγνωρο.

Καταρχήν, υπάρχουν οι λεγόμενες sheet masks που βλέπεις παραπάνω και που είναι οι μάσκες προσώπου από χαρτί εμποτισμένο με ευεργετικά συστατικά. Οι sheet masks είναι πολύ hot τον τελευταίο χρόνο περίπου, τις λατρεύει η Victoria Beckham, τις βάζει στα μοντέλα της πριν τα shows και γενικά είναι κάτι που συμβαίνει στα backstage πολλών οίκων. Αυτοί οι… ασύλληπτοι, λοιπόν, στην Κορέα δημιούργησαν ένα blender όπου από πάνω βάζεις ότι φρούτα και λαχανικά θες και από κάτω δεν βγαίνει χυμός αλλά μια sheet mask με όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά!

Το βίντεο τράβηξε συνάδελφος από την Κορέα (#zhlia) και εντόπισε το συγκεκριμένο beauty gadget σε μια υπερφανταστική έκθεση ομορφιάς!


Και αν δεν είναι αυτό ό,τι πιο τρελό έχεις δει στην ομορφιά… τότε τι;

Read More

And More