Sheet masks: το νέο huge trend στην περιποίηση! Τι κάνουν, πόσο κοστίζουν, πού θα τις βρεις!

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: έχουμε και (ξανα)λέμε λοιπόν! Αν θες να δεις ποιο είναι το επόμενο τεράστιο trend κυρίως στην περιποίηση θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε ό,τι παίζει στην Κορέα. Από εκεί, λοιπόν, προέρχονται και οι sheet masks, εκείνες οι μάσκες που είναι σαν χαρτομάντηλο εμποτισμένο με πολύ πλούσια συστατικά και δίνουν στην επιδερμίδα μας λάμψη, ενυδάτωση, αντιγήρανση σε μερικά λεπτά.

Οι συγκεκριμένες μάσκες ξεκίνησαν να μας πρωτοσυστήνονται στην απλή εκδοχή τους ενώ με το πέρασμα του χρόνου απέκτησαν διαφορετικό design και όχι μόνο. Έτσι πλέον στην αγορά μπορείς να βρεις sheet mask με αλουμινόχαρτο, με υαλουρονικό ακόμη και με δαντέλα.

Και αν έχεις όλα τα απαραίτητα για την φροντίδα του προσώπου και θέλεις να προσθέσεις κάτι που θα αναβαθμίσει το beauty routine σου αυτό είναι μια sheet mask την οποία θα εφαρμόζεις μια φορά την εβδομάδα (έχω ορίσει την Κυριακή ως sheet mask day). Την ανοίγεις, την τοποθετείς σε καθαρό πρόσωπο και χαλαρώνεις για περίπου 20-30 λεπτά.

Κι ένα tip: επειδή αυτές οι μάσκες είναι super εμποτισμένες αφού τελειώσεις με το πρόσωπο πέρασε τη μάσκα από όλο σου το σώμα!

Για να δεις τις αγαπημένες μας sheet masks, πόσο κοστίζουν πού θα τις βρεις κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More