Θέλεις αυτή την επιδερμίδα; Με αυτές τις τρεις θεραπείες την έχεις!

Το Φθινόπωρο είναι μια άλλη Πρωτοχρονιά! Γιατί ποια από εμάς όταν επιστρέφει από διακοπές δεν θέλει να κάνει κάτι με την εμφάνισή της για να ανανεωθεί; Και λέω να ξεκινήσω από την επιδερμίδα (σκέψου το: αν έχεις τέλεια επιδερμίδα φοράς το τζιν σου, ένα λευκό T-shirt και με μια ενυδατική στο πρόσωπο δείχνεις κούκλα!). Και κάπως έτσι, μετά από ένα… personal ρεπορτάζ αγοράς και αφού μίλησα με την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος του Cosmetic Derma Medicine κατέληξα σε αυτές τις τρεις θεραπείες. Κράτησε σημειώσεις παρακάτω…

1. Δερμοαπόξεση Smart Peel με μικροκρυστάλλους

Πανάδες, μαύρα στίγματα και ανοιχτοί πόροι; Η Δερμοαπόξεση Smart Peel με μικροκρυστάλλους είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Χιλιάδες μικροκρύσταλλοι καθαρίζουν απαλά το δέρμα μας, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, και κάνουν βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς πόρους.
Μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λαμπερό, φωτεινό και απαλό. Αν η δερμοαπόξεση γίνεται με σκοπό τον καθαρισμό, καλό είναι να επαναλαμβάνεται 3 με 4 φορές το χρόνο. Σε περίπτωση που επιθυμούμε μείωση πανάδων, ουλών ακμής, ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος απαιτούνται 7 με 8 θεραπείες κάθε 10-14 ημέρες.
Κόστος: Η Δερμοαπόξεση Smart Peel με μικροκρυστάλλους ξεκινά από 80 € ανά περιοχή και ανά συνεδρία.

2. Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες

Η αποτελεσματικότερη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.
Η δράση της Μεσοθεραπείας με υαλουρoνικό οξύ και βιταμίνες είναι πραγματικά μοναδική αφού δεν περιορίζεται μόνο στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος αλλά έχει και αντιγηραντική δράση: όχι μόνο μειώνει τις ρυτίδες αλλά και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων και έχει ήπια συσφικτική δράση!
Κόστος: Η τιμή της μεσοθεραπείας προσώπου ξεκινά από 80 € ανά περιοχή.

3. Ανάπλαση με CO2 Fractional Laser
Με τη θεραπεία CO2 Fractional Laser, το δέρμα μας απλά ξαναγεννιέται! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ονομάζουν “lifting χωρίς νυστέρι”, αφού έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού!
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser, το οποίο αποτελεί την πιο μοντέρνα και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα. Πρόκειται για το μόνο laser που εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου παραγωγή καινούριου κολλαγόνου. Έτσι, χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα σβήνει τις ρυτίδες, τις κηλίδες, συσφίγγει τους πόρους, εξαλείφει τις ουλές ακμής και κάνει ουσιαστική σύσφιξη. Το CO2 Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει βαθιά ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.
Κόστος: Οι τιμές στο CO2 Fractional Laser ξεκινούν από 150 € ανά περιοχή θεραπείας.

Για περισσότερα info: www.cosmeticdermamedicine.gr

Read More

And More