Ακμή, ρυτίδες, πανάδες; Η ολοκαίνουρια θεραπεία Silkpeel διαρκεί όσο ένας καθαρισμός!

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας! Και σου έχω εκείνο το διαμάντι που μπορείς να χαρίσεις η ίδια στον εαυτό σου και που μάλιστα θα σου λύσει θέματα όπως ακμή, πανάδες, λεπτές ρυτίδες ή αφυδάτωση! Λέγεται Silkpeel και ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα μέθοδο δερμοαπόξεσης με διαμάντι η οποία διαρκεί όσο ένας καθαρισμός. Και αυτή η πληροφορία για μένα ήταν το καλύτερο κομμάτι γιατί δεν μπορώ να ξοδεύω ωωωωρες στην αισθητικό.

Αν αυτή την περίοδο αναζητάς να κάνεις κάτι στο πρόσωπό σου ή αν απλώς θέλεις να ενημερωθείς για την νέα θεραπεία Silkpeel, η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος Skouras Med, μας δίνει όλα τα info!

Silkpeel-Δερμοαπόξεση με διαμάντι: πώς ξεκίνησε η ιδέα!
Όλα άρχισαν με μια πέτρα… Μια πολύ ενδιαφέρουσα τάση μας έρχεται από το εξωτερικό με σκοπό να ταράξει τον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Ο λόγος για τη μέθοδο Silkpeel που δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν προβλήματα του δέρματος (αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες, πανάδες) και αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας άμεσα και με ορατά αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί
Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερμοαπόξεσης με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι “γλυστρά” πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και ταυτόχρονα παροχετεύει υποδερμικά τα θεραπευτικά διαλύματα, που είναι προσαρμοσμένα πάντα στον εκάστοτε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του.

Οσο διαρκεί ένας καθαρισμός…
Στον χρόνο ενός απλού καθαρισμού και με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου. Το αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα ανακτά τη λάμψη του και ακτινοβολεί από υγεία, το εξασθενημένο και εμφανώς κουρασμένο δέρμα τονώνεται και ανακτά την υγιή του όψη.
Σε περιπτώσεις ακμής, η έγχυση σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος, όταν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτυγχάνουν.
Επίσης με τη χρήση του κοχικού οξέος καταπολεμάται η υπέρχρωση (κηλίδες), ενώ με τις καταλυτικές ιδιότητες της Tyrosinase, επιτυγχάνεται η εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων.
Τέλος, με τη δύναμη της βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση, περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.

Ιδανική θεραπεία μετά το καλοκαίρι
Μπορεί οι διακοπές να είναι μακρινή ανάμνηση αλλά σου έχω ρητορική ερώτηση: Έχεις επισκεφτεί τον δερματολόγο ή τον αισθητικό σου για να κάνεις κάποια θεραπεία στο πρόσωπό σου από τότε; Αν όχι, αυτή είναι η ιδανική περίοδος και αυτή (Silkpeel δερμοαπόξεση με διαμάντι) είναι η ιδανική θεραπεία!
Μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αισθανόμαστε το δέρμα μας τραχύ και αφυδατωμένο, έχει συσωρρεύσει ρύπους, νεκρά κύτταρα και σμήγμα και έχει άμεση ανάγκη ενυδάτωσης και τόνωσης. Ιδανική, λοιπόν, θεραπεία είναι το SilkPeel, το οποίο θα καθαρίσει το δέρμα μας και θα το αφήσει λείο και απαλό. Θα προτιμήσουμε ένα συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και Βιταμίνης C που θα επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στο φυσιολογικό, θα θρέψει την επιδερμίδα μας και θα επαναφέρει τη λάμψη στο θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα μας.Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!
Επίσης, συχνή είναι και η ανάγκη του κοχικού οξέος μετά το καλοκαίρι, για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών του δέρματος, των πανάδων δηλαδή που έχουν δημιουργηθεί λόγω της υπερέκθεσης του προσώπου μας στον ήλιο. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνονται 3-4 εφαρμογές, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Και μερικές ακόμη σημαντικές πληροφορίες:
– Κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και ανά δεκαήμερο.
– Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 2-3 εφαρμογές για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.
– Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους κι παρενέργειες.
– Το δέρμα δεν ερεθίζεται και μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στο γραφείο το χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.

SkourasMed
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Τ:210 3613858
Κηφισίας 32, Παράδεισος Αμαρουσίου (πύργος Ατρίνα), Τ:210 6845036
www.skourasmed.gr

Read More

And More