Οξυγονοθεραπεία! Η θεραπεία που ήρθε για να αποτοξινώσει την επιδερμίδα σου!

Το οξυγόνο είναι το καύσιμο του κυτταρικού μεταβολισμού και βοηθά στην επιτάχυνση της αναπνοής των ιστών. Καθώς η αναπνοή αυξάνεται, απομακρύνονται οι τοξίνες και οι ελεύθερες ρίζες και διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση.
Η οξυγονοθεραπεία είναι μία αντιοξειδωτική θεραπεία με βάση το οξυγόνο για την αντιμετώπιση των βλαβών που προκαλούνται από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Η οξειδωτική αυτή δράση αποτελεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικους παράγοντες που συμβάλλουν στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Θέλεις λεπτομέρειες; Η Ε. Σκούρα, Δ. Σύμβουλος SkourasMed, μας δίνει όλες τις απαντήσεις!
Η εφαρμογή βασίζεται στα ιατρικά προϊόντα PCA Skin από τις ΗΠΑ, τα οποία είναι 100% φυσικά, φιλικά σε κάθε τύπο δέρματος, μη φαγεσωρογόνα και ελεύθερα από αρώματα, χρωστικές και άλλα συστατικά που προκαλούν ερεθισμούς και αντιδράσεις ευαισθησίας.
Η θεραπεία εφαρμόζεται σε 3 στάδια:
1. αύξηση δραστηριότητας και αιμάτωσης του δέρματος,
2. εισαγωγή τεχνητής αιμοσφαιρίνης,
3. προσφορά οξυγόνου
Έτσι, επιτυγχάνεται αύξηση του μεταβολισμού και βελτίωση των λειτουργιών των επιδερμικών κυττάρων, μπλοκάρισμα της δράσης των ελευθέρων ριζών και απομάκρυνση των τοξινών. Η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, εκτός από μία ήπια ερυθρότητα λόγω της αυξημενης αιμάτωσης το δέρματος, και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογή.
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα ακτινοβολεί από υγεία, ανακτά το φυσικό, ροδαλό του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του. Όταν μάλιστα η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος χρόνου, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική, αντιγηραντική θεραπεία, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και οι ρυτίδες απαλύνονται.

Read More

And More