Δες τη θεαματική μεταμόρφωση της αναγνώστριας του TLIFE!

Στο TLIFE μας αρέσει να σου κάνουμε την μέρα σου όμορφη αλλά και εσένα! Γι’ αυτό και η στήλη του Make Over είναι πάντα στις προτεραιότητές μας.

Στο ζητούμενο: πώς μπορεί να γίνει ένα νεαρό κορίτσι όταν αφεθεί στα χέρια των ειδικών; Η Ρένια Παπαχρήστου είναι μόλις 20 χρονών και σπουδάζει αγγλική φιλολογία. Ήρθε στο studio του TLIFE με διάθεση να ανανεώσει στιλ και εμφάνιση και ομολογουμένως ήταν πολύ δεκτική.

Τα σημεία που εντοπίσαμε εμείς ήταν τα εξής:
1.
Η Ρένια έχει ένα πολύ καθαρό πρόσωπο αλλά με ανομοιοχρωμίες σε κάποια σημεία. Της μάθαμε ότι δεν πρέπει να βάζει μεγάλες δόσεις make up, παρά μόνο μια πολύ ελαφριά στρώση προκειμένου να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα.
2. Η Ρένια δεν αγαπά ιδιαιτέρως το χρώμα. Όταν βάφεται τονίζει τα μάτια της με ήπιες σκιές. Η make up artist Jo Duka θέλησε να της αλλάξει γνώμη και χρησιμοποίησε σε όλο το κινητό βλέφαρο μοβ σκιά. Τι λες; Άλλαξε άποψη; Η απάντηση παρακάτω…
3. Η Ρένια έχει όμορφες μπούκλες οι οποίες όμως φριζάρουν έντονα. Η hair stylist Χρυσάνθη Κωνσταντοπούλου από τα κομμωτήρια Andreas Coiffure έδωσε φόρμα στις μπούκλες της και την απάλλαξε από το φριζάρισμα σε πέντε απλά βήματα! Αν αντιμετωπίζεις το ίδιο ζήτημα με τα μαλλιά σου, αυτό το make over έχει να σου διδάξει πολλά!

Αυτή, λοιπόν, είναι η Ρένια όπως ήρθε στο studio του TLIFE! Πώς έγινε μετά; Κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα βήματα!

Read More

And More