Τέσσερις αναγνώστριες του TLIFE αναδεικνύουν την θηλυκότητά τους! Δες το πριν και το μετά!

8 Μαρτίου! Η αλλιώς η επίσημη γιορτή της γυναίκας παγκοσμίως! Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, για αρχή! Βεβαίως, για εμάς στο TLIFE η συγκεκριμένη μέρα δεν μεταφράζεται παρά σαν μια ακόμη αφορμή για να δείξουμε- νιώσουμε όμορφες και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Γιατί και χθες, και αύριο και για πάντα ένα είναι το μήνυμα: ποτέ μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Και σε ωθούμε προς σε αυτή την κατεύθυνση μέσα από την στήλη του make over (και όχι μόνο!). Αυτό τον μήνα τέσσερα κορίτσια ήρθαν στο στούντιο του TLIFE αναζητώντας το στιλ τους, τα μαλλιά και το μακιγιάζ που θα αναδείξει το στιλ τους. Και αφού ακούσαμε αυτό που ήθελαν να μας πουν, η make up artist Θάλεια Βασιάδη και οι hair stylists από τα κομμωτήρια Andreas Coiffure ανέλαβαν δράση!

PS:
κι ένα τραγούδι από τα παλιά για να “μπουστάρουμε” και την διάθεσή μας!

Λένα Παπαϊωάννου

Ερχόμενη στο studio του TLIFE η Λένα μας είπε ότι διαβάζει TLIFE καθημερινά και πώς δήλωσε συμμετοχή γιατί έψαχνε να βρει το στιλ της. Μετά από το μακιγιάζ και τα μαλλιά η Λένα μας είπε: “Πέρασα υπέροχα και όλη η διαδικασία μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση! Επίσης, είμαι τέλεια βαμμένη και χτενισμένη για το βράδυ και θα το εκμεταλλευτώ. Προς το παρών, πάω για ψώνια!”.
Τα στάδια της μεταμόρφωσης της Λένας θα τα δεις σύντομα στο TLIFE!

Αγγελική Τούγκα

Η 23χρονη Αγγελική είναι spa therapist και ως εκ τούτου της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Make Over, όπως μας είπε. Στην Αγγελική η make up artist δοκίμασε παστέλ αποχρώσεις λόγω και της εποχής ενώ η hair stylist έπιασε τα μαλλιά της σε μια πλάγια κοτσίδα. Μετά το make over δήλωσε ξετρελαμμένη!
Τα στάδια της μεταμόρφωσης της Λένας θα τα δεις σύντομα στο TLIFE!

Κωνσταντίνα Μπασάνου

Η Κωνσταντίνα δήλωσε συμμετοχή στο make over γιατί έχει δει πολλές φωτογραφίσεις του TLIFE και της άρεσε η ιδέα. Η Κωνσταντίνα είναι ένα όμορφο κορίτσι και αυτό που θελήσαμε ήταν να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά της. Ειδικά το Bardot χτένισμα που επιλέξαμε για εκείνη της έδωσε και ένα touch sex appeal.
Τα στάδια της μεταμόρφωσης της Λένας θα τα δεις σύντομα στο TLIFE!

Ελένη Παπαδέα

Η 32χρονη Ελένη ήρθε στο studio του TLIFE με διάθεση να περάσει καλά. Αυτή ήταν ακριβώς η φράση που μας είπε! Μάλιστα, η ίδια ήταν πολύ ανοιχτή στις προτάσεις της ομάδας του TLIFE και το αποτέλεσμα ήταν θεραματικό. Πώς έφυγε η Ελένη από το studio; Κάνε κλικ εδώ και δες όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης της.

Read More

And More