Δες την θεαματική μεταμόρφωση της αναγνώστριας του TLIFE! Bonus: πώς να κάνεις αυτή την πλεξίδα!

Η Λένα Παπαϊωάννου είναι αναγνώστρια του TLIFE. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής για την στήλη του Make Over με σκοπό να ανανεώσει το στιλ της. “Είμαι αθλήτρια και κυκλοφορώ με φόρμες συνεχώς”, μας είπε η Λένα.

Στόχος μας ήταν να της δείξουμε την πιο θηλυκή εκδοχή του εαυτού της! Η make up artist και η hair stylist έπιασαν αμέσως δουλειά!

Τι μας είπε η Θάλεια Βασιάδη, make up artist: “Η Λένα έχει πολύ όμορφα και εκφραστικά μάτια τα οποία θέλησα να τονίσω. Επίσης, διέκρινα στα μάτια της μια ελαφριά καθοδικότητα στην εξωτερική γωνία που, όμως, διορθώσαμε με τις σωστές κινήσεις. Πρόσθεσα μαύρο μολύβι στην ρίζα του κάτω βλεφάρου το οποίο έσβησα ανοδικά και στην συνέχεια τόνισα την εξωτερική γωνία του ματιού”.

Το νέο hair look της Λένας! Ένα χτένισμα που θα αγαπήσεις κι εσύ!

Από την στιγμή που μπήκαν στην ζωή μας και στα catwalks, οι πλεξίδες έγιναν κομμάτι της καθημερινότητά μας! Οι παραπάνω είναι μερικές εικόνες από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Αντλώντας έμπνευση από αυτά τα looks η hair stylist Τάνια Τσίνταλη από τα κομμωτήρια Andreas Coiffure δημιούργησε στην Λένα μια υπέροχη πλεξίδα- στεφάνι. Και έχουμε όλα τα βήματα για να την αντιγράψεις κι εσύ!

Για να δεις την θεαματική μεταμόρφωση της αναγνώστριας του TLIFE αλλά και να κάνεις copy στην πλεξίδα της, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More