H αναγνώστρια του TLIFE αλλάζει μαλλιά και μακιγιάζ πριν φύγει διακοπές! Δες την μεταμόρφωσή της!

Η Μάγδα Τσανίδου είναι 23 ετών και σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής στο make over του TLIFE για να ανανεώσει το στιλ της και να πάρει ιδέες πριν φύγει για διακοπές.

“Ήρθα για να δοκιμάσω καινούρια look και να πειραματιστώ με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τα μαλλιά μου συνήθως τα ισιώνω ή τα κάνω σγουρά με πολύ mousse. Επειδή δεν έχουν πολύ όγκο πάντα τα κρεπάρω ενώ μου αρέσουν πολύ και οι πλεξίδες. Για το μακιγιάζ μου φοράω πάντα βάση λόγω της ακμής. Επιπλέον, δεν αποχωρίζομαι ποτέ την μάσκαρά μου και το eyeliner όταν βγαίνω το βράδυ!”. Αυτά ήταν όσα μας είπε στην συνέντευξή της λίγο πριν ξεκινήσει το makeo over.

Αυτό που ήταν ιδιαίτερο στην Μάγδα σε σχέση με άλλες αναγνώστριες ήταν ότι είχε undercut, δηλαδή είχε ξυρίσει τα μαλλιά της από την μια μεριά.

Το στοίχημα ήταν να την κάνουμε πιο girly. Και τα καταφέραμε! Εσύ τι λες; Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις όλα τα στάδια της μεταμόρφωσής της αλλά και πώς έγινε μετά το make over!

PS: Αν θέλεις να δεις τον εαυτό σου να αλλάζει, να γνωρίσεις τους ειδικούς από κοντά και να τους ρωτήσεις τι make up και μαλλιά σου ταιριάζουν, να ανανεώσεις την εικόνα σου δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

Read More

And More