10 απλές και γρήγορες ιδέες για να ομορφύνεις το boudoir σου!

Το Σαββατοκύριακο και ο ελεύθερος χρόνος που έχεις στην διάθεσή σου αυτές τις δύο μέρες σου δίνει τέλειες αφορμές για να κάνεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και που συνεχώς αναβάλλεις. Όπως, για παράδειγμα, να τακτοποιήσεις τα καλλυντικά σου και να φτιάξεις το boudoir σου όμορφο.

Όμως, υπάρχει το εξής: όλα αυτά τα DIY που βλέπουμε στο pinterest (το λατρεύω το pinterest κατά τ’άλλα), όπως το να βάλεις μαγνητάκια στα καλλυντικά σου και να τα κρεμάσεις στον τοίχο ή ό,τι και πολύπλοκα είναι και τελικά όχι τόσο ωραία όταν και αν επιχειρήσεις να τα κάνεις.

Σε αυτό το θέμα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε απλές, πάναπλες ιδέες που για να τις εφαρμόσεις δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ή να κατασκευάσεις τίποτα. Γίνονται σε ένα χαλαρό απόγευμα του Σαββάτου ή ένα πρωινό Κυριακής ενώ πίνεις τον καφέ σου και προϋποθέτουν απλά πράγματα: ένα βάζο με λουλούδια, έναν παλιό δίσκο που σέρβιρε η μαμά σου, καναδυό ποτήρια για να βάλεις τα πινέλα σου και μερικά αγαπημένα σου βιβλία. Το αποτέλεσμα; Το boudoir σου θα δείχνει σαν να βγήκε από περιοδικό διακόσμησης!

Για να δεις τις 10 αγαπημένες μας και πολύ απλές ιδέες για το boudoir σου κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More