13 beauty πράγματα που εκνευρίζουν τα αγόρια! Κάναμε meeting γι’αυτό…

Γιατί είναι τέλος της εβδομάδας και γιατί έτσι!

Στο έχω ξαναπεί: πολλά τα περισσότερα πράγματα που διαβάζεις εδώ στο TLIFE είναι βιωματικά και θα είχε πολύ πλάκα να βρισκόσουν σε καμιά γωνιά για να δεις τι γίνεται πίσω από τα… πληκτρολόγια! Κάπως έτσι, λοιπόν, μια από αυτές τις μέρες η-δεν-θα-πω-καν-το-αρχικό-του-ονόματός-της συνάδελφος ήρθε στο γραφείο και μας είπε ότι το αγόρι της εκνευρίστηκε πολύ όταν έπεσαν για ύπνο και διαπίστωσε ότι εκείνη είχε βάλει κρέμα στα πόδια της. Οκ, είχε βάλει το μισό βάζο κρέμας στα πόδια της, όπως μας εξήγησε μετά, αλλά να που είναι χειμώνας και να που έχουμε ανάγκη από extra ενυδάτωση οπότε, γιατί όχι! Και στο κάτω- κάτω αν σε αγαπάει πρέπει να σε δεχτεί όπως ακριβώς είσαι! Εσένα και τα 498566 προϊόντα σου!

Άρα: υπάρχουν beauty πράγματα που εκνευρίζουν τα αγόρια (για δες!) και όλες έχουμε μια ιστορία να πούμε πάνω σε αυτό. Δεν θα σου αποκαλύψω σε ποια έτυχε τι, αλλά παρακάτω σου έχουμε μια με τα δεν-αντέχεσαι-όταν-το-κάνεις-αυτό beauty λίστα για να α) ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις για μην τον εκνευρίσεις και β) ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να τον εκνευρίσεις 😉

Τα αγόρια εκνευρίζονται με….

1. Το έντονο μακιγιάζ!

Το έντονο μακιγιάζ είναι μια υπόθεση που πονάει όλες μας! Κι εμείς οι ίδιες πονάμε που σε βλέπουμε κάποιες φορές να βάφεσαι τόσο έντονα. Το flawless skin είναι τάση, το αγόρι σου θέλει να βλέπει τι υπάρχει κάτω από την επιδερμίδα σου και αν πρόκειται για κάτι φρέσκο (first date πουχου) δεν πρέπει να πας για κανέναν λόγο έντονα μακιγιαρισμένη. Τα αγόρια θέλουν να νιώθουν ασφαλείς. Και το να κοιμηθούν με ένα κορίτσι που όταν ξυπνήσει θα είναι άλλο επειδή εν τω μεταξύ θα έχει κάνει ντεμακιγιάζ είναι τεράστιο don’t! Εκτός αν κάνεις αυτό που κάνει η Charlote Tilbury που βάφεται πριν πέσει για ύπνο για να μην τη δει ο άντρας της. Αλλά και αυτό είναι don’t!

2. Τα σκούρα χείλη!
Κάνε το τεστ: βάλε ένα έντονο κραγιόν και πλησίασε το αγόρι σου για να το φιλήσεις. Η πρώτη αντανακλαστική του αντίδραση θα είναι να κάνει ένα βήμα πίσω (εκτός αν τον έχεις κολλήσει στον τοίχο οπότε θα κάνει ένα βήμα πλάι. Ετοιμάσου να φιλήσεις τοίχο!). Για εμάς τα κορίτσια το σκούρο κραγιόν είναι υπερτέλειο. Για τα αγόρια, όμως, μεταφράζεται σε μαύρη μπογιά που θα πάει στα δικά τους χείλη και θα μείνει εκεί για πάντα. Όταν είσαι μαζί του ένα lip balm είναι το ιδανικό (plus τα χείλη σου θα είναι πολύ απαλά όταν εκείνος θα πάει να σε φιλήσει) και κράτησε το σκούρο κραγιόν σου όταν θα βγεις με τις κολλητές σου! Εξάλλου, εμείς τα κορίτσια ντυνόμαστε και βαφόμαστε για τα άλλα κορίτσια!

3. Την πολύ λακ στα μαλλιά!

Για αρχή, η λακ ανήκει στα late 80’s/early 90’s τότε που χαλούσαμε ένα μπουκάλι λακ την εβδομάδα για να κάνουμε το ψηλότερο κοκοράκι στο σχολείο. Δύο νέα: 1. είμαστε στο 2016 που τα πράγματα έχουν γίνει πολύ φυσικά και 2. το αγόρι σου θέλει να περνάει το χέρι του μέσα από τα μαλλιά σου για να στα χαϊδέψει και να ξέρει ότι μπορεί να το ξαναβγάλει χωρίς να χρειαστεί να λούσεις τα μαλλιά σου. Με το χέρι του.

4. Την κρέμα στα πόδια

Είμαστε μαζί σου σε αυτό! Συνέχισε να αδειάζεις ένα μπουκάλι κρέμα στα πόδια σου. Καλύτερα να σου παραπονιέται γι’αυτό παρά για το ότι τα πόδια σου είναι σαν γυαλόχαρτο!

5. Την κρέμα σώματος με την πικρή γεύση

Ή την κρέμα σώματος. Τελεία. Τους αρέσει όταν τη μυρίζουν πάνω σου, τους αρέσει όταν χαϊδεύουν την απαλή σου επιδερμίδα (η οποία σ.σ. είναι απαλή χάρη σε εκείνη!), αλλά δεν τους αρέσει καθόλου όταν δεν μένουν στην αφή. Χμ. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχω κάποιο beauty tip να σου δώσω. Είμαι beauty editor, όχι υπεράνθρωπος!

6. Το lip gloss
Στη γλώσσα των αγοριών κάτι που βάζεις στα χείλη σου- είναι διαφανές- κολλάει δεν μπορεί να είναι τίποτ’άλλο από κόλα. Και όταν τους εξηγείς ότι πρόκειται για lip gloss απλώς πιστεύουν ότι η μάρκα της κόλας που εσύ τρελή αποφάσισες να βάλεις στα χείλη σου είναι η Lip Gloss κόλα. Δεν θα σε φιλήσουν ποτέ με αυτό στα χείλη σου. Ξέχασέ το!

7. Τα μαλλιά που μυρίζουν τσιγάρο. Ή τα μαλλιά που μυρίζουν

Θεωρητικά και πρακτικά αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκνευρίζει κι εσένα. Κι εδώ στο TLIFE είμαστε κάθετες σε τέτοια θέματα εξού και έχουμε αφιερώσει ποοοοοοοοοοοολυ χρόνο, έρευνα, tips και αρθρογραφία στο πώς-να-μυρίζουν-όμορφα-τα-μαλλιά-σου task. Κάνε κλικ εδώ για να τα δεις συγκεντρωμένα!

8. Το έντονο άρωμα!

Στην συνάρτηση beauty συνήθειες και αγόρια δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο. Έτσι, λοιπόν, στον αντίποδα των μαλλιών που μυρίζουν τσιγάρο είναι το έντονο άρωμα. Και αλήθεια τώρα, όλες έχουμε ψεκαστεί ο-λού-θε πριν από ένα date και ήταν τόσο έντονη η μυρωδιά που του προκαλέσαμε λιποθυμικό επεισόδιο. Το tip είναι: πριν το date ψέκασε ένα αρωματικό σύννεφο και πέρασε μέσα από αυτό. Και επίσης, ψέκασε ένα βαμβάκι με το άρωμά σου και τοποθέτησέ το στο σουτιέν σου. Shhh! Δεν το διάβασες σε εμάς!

9. Τα πλουμιστά νύχια

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; Δεν αρέσουν στα αγόρια αυτά τα νύχια; Θα αστειεύεσαι!

10. Τα απεριποίητα άκρα
Αντίποδας no 2: το γεγονός ότι δεν θες να κρεμάς από τα νύχια σου αστεράκια- στρασάκια- τα κλειδιά του σπιτιού σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήνεις έτσι. Λίγο ειδικό λαδάκι στις παρανυχίδες, ένα καλό λιμάρισμα και ακόμη ένα απλό top coat θα σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη… french girl!

11. Tα extensions
Τα extensions είναι στο πλαίσιο της φυσικότητας που συζητάμε. Επίσης, η τάση έχει γυρίσει εκτός από την φυσικότητα και στο individuality που σημαίνει πως πορεύεσαι και αναδεικνύεις την δική σου φυσική ομορφιά. Και είναι αποδεκτό ότι είναι δικό σου. Το γεγονός ότι αγόρασες τα extensions και άρα αυτά τα μαλλιά σου ανήκουν δεν είναι το ίδιο πράγμα.

12. To make up στις πετσέτες και το μαξιλάρι τους!
Στα sleep over πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Πριν τολμήσεις να χρησιμοποιήσεις την πετσέτα του ή να ξαπλώσεις το μαξιλάρι του θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις βγάλει κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια σου. Με άλλα λόγια: τρίψε μέχρι στο βαμβάκι να μην έχει ίχνος πάνω του! Αλλιώς θα πρέπει να υποστείς είτε α) την ταπείνωση του να αποκαλυφθούν οι ατέλειές σου αν είσαι σε μια φρέσκια σχέση είτε β) τη μουρμούρα του αγοριού σου που αν είναι και παρθένος την έβαψες!

13. Το να κοιμούνται με άλλη και να ξυπνάνε με άλλη!

via GIPHY

Βλέπε το 1 και οοοοοοοοοοοολο πάλι απ’την αρχή!

Read More

And More