Coachella 2017: τα καλύτερα beauty looks και trends για να πάρεις έμπνευση για τις συναυλίες που έρχονται

Το Coachella είναι εκείνο το μουσικό φεστιβάλ που γίνεται μια φορά τον χρόνο στην Καλιφόρνια και με αυτό ανοίγει επίσημα η περίοδος των συναυλιών. Στην Ελλάδα με το Coachella ασχολούμαστε τα τελευταία ένα- δύο χρόνια και η αφορμή για να το μάθουμε είναι τα it girls που συνέρρεαν κατά δεκάδες για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα. Βεβαίως, εδώ στο TLIFE, με το Coachella έχουμε σχέση πάθους τα τελευταία 4-5 χρόνια γιατί από εκεί ξέρουμε πως θα αντλήσουμε τα επόμενα beauty trends.

Ας πούμε: το 2014 έπαιξαν πολύ τα flash tattoo και αν δεν ήταν το Coachella δεν θα έφταναν ποτέ στα αυτιά μας όλα αυτά τα info για τα ασημοχρυσά τατουάζ (και δεν θα τα κολούσαμε δέκα- δέκα πάνω μας!).

Κάθε χρόνο, λοιπόν, το Coachella έχει τρομερό ενδιαφέρον από την σκοπιά της ομορφιάς για να μάθεις ποια είναι τα επόμενα trends που μπορείς να υιοθετήσεις γενικότερα ή στις συναυλίες (ειδικότερα).

Και προτού καλά- καλά οι Radiohead ανέβουν στην σκηνή την Παρασκευή, εμείς τα γνωρίζαμε ήδη! Για να δεις τα μεγαλύτερα beauty trends του φετινού Coachella και να χαζέψεις τα ωραιότερα looks συνέχισε παρακάτω…

1. ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΜΕ GLITTER

Ένα από τα δημοφιλέστερα hair styling που παίζουν στο φετινό Coachella δεν έχει να κάνει με λουλούδια, όπως θα περιμέναμε, αλλά με glitter! Τα μαλλιά πιάνοντας σε κοτσιδάκια (και γιατί όχι, αφού είναι super πρακτικό!) και η ρίζα τονίζεται με glitter σε χρυσό ή ροζ. Και είναι τόσο έντονη η παρουσία του glitter που θα πίστευε κανείς πως φέτος το glitter αντικατέστησε τα λουλούδια.

Σου έχουμε δείξει πώς να βάζεις glitter στη ρίζα των μαλλιών σου και το αποτέλεσμα να είναι σταθερό! Για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, κάνε κλικ εδώ!

2. HAIR CHAINS

Οι αλυσίδες για τα μαλλιά που λειτουργούν ως και η τέλεια οριοθέτηση της χωρίστρας μας είναι ένα hair accessory που επανήλθε δυναμικά στο φετινό Coachella. Μοναδική προϋπόθεση για να το υιοθετήσεις; Να έχεις χωρίστρα στη μέση! Τόσο-πολύ-απλό.

3. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα σκουλαρίκια στα μαλλιά δεν είναι κάτι που βλέπουμε ούτε πρώτη φορά και σίγουρα όχι δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε με το τέλος του Coachella. Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι πως το συγκεκριμένο hair trick είχαμε καιρό να το συναντήσουμε και το βλέπουμε ξανά εδώ.

Για να δεις πώς θα το κάνεις εύκολα και μόνη σου σπίτι κάνε κλικ εδώ!

4. HAIR CROWNS

Τα hair crowns, δηλαδή τα αξεσουάρ μαλλιών που θυμίζουν κορώνες επίσης δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο της ομορφιάς. Να σου θυμίσω ότι κατά το παρελθόν είχαμε εμμονή με τα mermaid crowns που ήταν φτιαγμένα από κοχύλια (δες εδώ). Το νέο είναι, ωστόσο, ότι αυτά τα hair accessories έβαλαν το φεστιβαλικό τους mood και φοριούνται ιδιαιτέρως στο Coachella είτε με μαλλιά αφημένα κάτω σε κυματισμούς είτε με σινιόν. Στο free people μπορείς να βρεις πολλά τέτοια αν έχεις μπει στον πειρασμό και αν έχεις, βεβαίως, όλη αυτή την αυτοπεποίθηση που προύποτίθεται για να τα υποστηρίξεις!

5. SWAROVSKI ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το Coachella festival είναι η καλύτερη αφορμή να εκδηλώσεις όλη σου την δημιουργικότητα. Στο πλαίσιο αυτού, λοιπόν, ξέρεις πως στο πρόσωπό σου δεν θα βάλεις μόνο προϊόντα μακιγιάζ. Τουλάχιστον όχι από την στιγμή που έχεις φαντασία. Μια περίπτωση, λοιπόν, είναι να κολλήσεις μικροσκοπικά Swarovski όπως θες εσύ. Ένας άλλος αηαπημένος τρόπος είναι πάνω από τα φρύδια, κατά μήκος όπως το έχουμε δοκιμάσει κατά το παρελθόν, χωρίς την χαρά του Coachella, όμως 🙁

6. ΜΜΧ (aka ματ, μοβ χείλη)

Τα υγρά κραγιόν που στεγνώνουν πάνω στα χείλη και μετατρέπονται στο απόλυτο ματ φυσικά και θα είχαν την τιμητική τους σε ένα μουσικό φεστιβάλ που θα δώσεις το παρών από το πρωί μέχρι το βράδυ και θέλεις κάτι ultra σταθερό. Και φυσικά. Ωστόσο, οι αποχρώσεις του μοβ ήταν αυτές που έκλεψαν πιο συγκεκριμένα τις αποχρώσεις. Αν θες να το κάνεις όπως το… Coachella, δοκίμασε την Metallized Mad Vice Liquid από την Urban Decay που θα βρεις στα Sephora.

7. ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μπορεί τα flash tattoo και τα χρυσά αυτοκόλλητα στο σώμα να θεωρούνται ξεπερασμένα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν αυτά αποφασίζουν να “σκαρφαλώσουν” στο πρόσωπο. Παραπάνω η Alessandra Ambrossio με stickers στο πρόσωπο.

Αν θες να βρεις αντίστοιχα αυτοκόλλητα ή τα swarovski που είδες παραπάνω, στην επίσημη σελίδα του flash tattoo εντοπίσαμε παρόμοια.

8. ΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Όταν σκεφτόμαστε το Coachella σκεφτόμαστε μερικά καθόλου συνηθισμένα πράγματα. Και όταν εννοούμε λάμψεις στα ζυγωματικά για το Coachella δεν εννοούμε να πάρεις το highlighter και με πινέλο να το περάσεις στα ζυγωματικά. Χα! Κάτι τέτοιο θα ήταν εξάλλου πολύ απλό. Αυτό που εννοούμε είναι να κολλήσουμε πάνω στα ζυγωματικά οτιδήποτε μπορεί να τα κάνει να λάμψουν: από κρυσταλλάκια μέχρι χρυσόσκονη!

9.90’s μπαντάνες

Είναι ίσως το ωραιότερο και πιο άνετο να προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου beauty look από το Coachella. Απλώς αφήνεις τα μαλλιά σου κάτω και messy και δένεις ένα headband με κόμπο στην κορυφή.

Read More

And More