Εδώ θα βρεις τα τελειότερα μακιγιάζ! 9 makeup artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί: όλο το παιχνίδι τώρα γίνεται στο instagram! Οπότε, βήμα ένα: να φτιάξεις ένα λογαριασμό αν δεν έχεις ήδη έναν. Βήμα δύο: να κάνεις follow τους σωστούς ανθρώπους στο instagram.

Πρώτα, όμως, ρίξε μια ματιά στο boudoir σου! Αν πάνω στο boudoir σου βλέπεις δεκάδες κραγιόν και άλλες τόσες παλέτες με σκιές που δεν έχεις ιδέα τι να τα κάνεις, τότε οι σωστοί άνθρωποι που πρέπει να ακολουθήσεις είναι οι makeup artists! Αλλά όχι όποιοι, αλλά οι κορυφαίοι makeup artists στους οποίους εμπιστεύονται την εικόνα τους τα μεγαλύτερα μοντέλα, it girls, χολιγουντιανές stars. Παρακάτω, λοιπόν, τα follow που πρέπει να κάνεις την στιμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο!

Ο Hung Vanngo είναι είναι ένας από τους κορυφαίους makeup artists αυτή τη στιγμή. Στη λίστα με τα κορίτσια που έχει αναλάβει είναι η Selena Gomez, η Emily Ratajkowski, η Katy Perry και ένα σωρό ακόμη! Όμως, το πιο ενδιαφέρον σε σχέση με το instagram του είναι ότι είναι γεμάτο με χορταστικά close ups μακιγιάζ που μεταξύ τους είναι πολύ διαφορετικά. Με άλλα λόγια: εδώ θα βρεις τι μπορείς να κάνεις ακόμη και με την πιο περίεργη απόχρωση σκιάς που βρίσκονταν μέσα στην αγαπημένη σου παλέτα και που δεν άγγιξες ποτέ. Διόρθωση: ποτέ πριν!

Ακολούθησέ τον εδώ: @hungvanngo

H Pat McGrath είναι θρύλος του μακιγιάζ. Στον λογαριασμό της στο instagram θα δεις οτιδήποτε γίνεται στα shows πριν τα shows, μακιγιάζ που κάνει στα top model, πολλά βίντεο για να δεις πώς γράφουν οι λάμψεις σε κίνηση και φυσικά όποιο νέο λανσάρισμα προϊόντος μακιγιάζ ετοιμάζει και φέρει την υπογραφή της.

Ακολούθησέ την εδώ: @patmcgrathreal

Η Violette έγινε πιο γνωστή εδώ και μερικές εβδομάδες οπότε και ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Estee Lauder, ως επίσημη makeup artist. Εκτός, όμως, από official makeup artist της Estee είναι και Γαλλίδα που σημαίνει ότι ακολουθώντας το προφίλ της θα πάρεις και καναδυό ιδέες για στιλ! Bonus: τα video tutorial που ανεβάζει και σου δείχνουν, για παράδειγμα, πώς να πας μακιγιαρισμένη στη yoga χωρίς να δείχνεις μακιγιαρισμένη (στη yoga).

Ακολούθησέ την εδώ: @violette_fr

Ο Patrick Ta συνεργάζεται με την Chrissy Teigen κυρίως και την Shay Mitchell αλλά έχει μεγάλη λατρεία στις λάμψεις και στο ζεστό φωτισμό. Ακολουθώντας τον λογαριασμό του στο instagram, λοιπόν, το σίγουρο είναι πως θα μάθεις πώς να κάνεις αυτές τις τέλειες γυαλάδες που βλέπεις εδώ.

Ακολούθησέ τον εδώ: @patrickta

Το Tom Pecheux είναι ο beauty director του Yves Saint Laurent και το instagram του είναι γεμάτο εικόνες και βίντεο που δεν περιορίζονται μόνο στο μακιγιάζ αλλά και σε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Πολλές φορές θα δεις και cute βίντεο με πρωταγωνίστριες μοντέλα πρώτης γραμμής από τα οποία, όμως, έχεις να αντλήσεις πληροφορία και tips: όπως ότι πριν κάνουμε το μακιγιάζ μας κάνουμε πάντα μασάζ στο πρόσωπό μας!

Ακολούθησέ τον εδώ: @tompecheux

O Ariel Tejada είναι ο makeup artist των Kardashian και των Jenner ή, καλύτερα, είναι ο άνθρωπος που έχουν στο speed dial του κινητού τους όταν θέλουν να πεταχτούν κάπου και να τους κάνει μακιγιάζ. Ο ίδιος φαίνεται να έχει περισσότερες σχέσεις με την Kylie και στον λογαριασμό του θα δεις κάθε νέο λανσάρισμα της Kylie σχεδόν τη στιγμή που βγαίνει.

Ακολούθησέ τον εδώ: @makeupbyariel

H Lisa Eldridge είναι μια από τις διασημότερες makeup artists, επίσημη makeup artist της Lancome με το δικό της youtube channel όπου μοιράζεται tips και tutorials μακιγιάζ που πολλές φορές δείχνει και πάνω στον εαυτό της, γεγονός που το κάνει πιο real. Και ότι έχει να κάνει με real beauty… το λατρεύουμε!

Ακολούθησέ την εδώ: @lisaeldridgemakeup

O Sir John είναι ο makeup artist της Beyonce. Τον ακολουθείς στο instagram φυσικά γιατί εδώ θα πάρεις μερικές υπερτέλειες ιδέες για μακιγιάζ αλλά στην πορεία διαπιστώσεις ότι έχει αυτό το πολύ έξυπνο χιούμορ που σου φτιάχνει τη διάθεση!

Ακολούθησέ τον εδώ: @sirjohnofficial

H Charlotte Tilbury δεν είναι απλώς makeup artist πολλών και διάσημων. Είναι η ίδια διάσημη! Έχει την δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ και skincare που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις στο instagram της και είναι εκείνη κοκέτα που είχε δηλώσει ότι πριν πέσει για ύπνο φρεσκάρει το μακιγιάζ της και πως ο άντρας της δεν την έχει δει ποτέ άβαφη! Δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά είναι η Charlotte Tilbury!

Ακολούθησέ την εδώ: @ctilburymakeup

Read More

And More