Οι top 10 beauty ερωτήσεις που έψαξες στο google το 2016! Σου απαντάμε!

Οι stars έχουν στην διάθεσή τους τους top experts για μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια και skincare οπότε και ενημερώνονται από πρώτο χέρι για τις τάσεις στην ομορφιά ή πώς να κάνουν, ας πούμε, ένα smokey eyes. Πολλές φορές δεν χρειάζεται καλά- καλά να το κάνουν γιατί όταν θέλουν smokey απλά καλούν τον-την make up artist τους που έχουν στο speed dial του κινητού τους.

Για όλες τις υπόλοιπες, όμως, το google κάνει αυτή τη δουλειά. Σκέψου το: το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν έχεις beauty απορίες (και γενικά, απορίες!) είναι να ανατρέξεις στο google για να βρεις την απάντηση. Και κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, λίγο πριν αφήσουμε δηλαδή πίσω μας την εκάστοτε χρονιά, η google βγάζει μια λίστα με τα πιο… googled θέματα ανά κατηγορία.

Παρακάτω σου έχουμε τη λίστα για το 2016. Το καλύτερο part; Σου έχουμε και τις απαντήσεις σε όλα όσα έψαξες. Γιατί εμείς εδώ στο beauty είμαστε το… google 😛

1. Πώς θα κάνω τα μαλλιά μου να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά και είμαστε πολλές που έχουμε αυτό το moto. Από την άλλη, είστε και πολλές αυτές που κόψατε τα μαλλιά σας και τώρα θέλετε να μακρύνουν διακαώς. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, εδώ σου έχουμε την απάντηση για το πώς θα μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!

2. Πώς θα κάνω smokey eyes

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα μακιγιάζ και αν έλθουν και παρέλθουν, πάντα το smokey θα είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μας και το αποδεικνύει η δεύτερη θέση στο google search. Για να δεις πώς γίνεται βήμα- βήμα απλώς πάτησε play στο βίντεο παραπάνω.

3. Πώς θα κάνω nail art

To nail art είναι από τις αγαπημένες μας beauty κατηγορίες. Και όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την στήλη του TLIFE σου έχουμε δείξει άπειρα how to nail arts με αναλυτικά βήματα για να τα κάνεις μόνη σου σπίτι. Για να τα δεις όλα συγκεντρωμένα κάνε κλικ εδώ!

4. Πώς θα κάνω μια μάσκα προσώπου!

Οι DIY μάσκες φαίνεται πως είναι αγαπημένο σου task, τουλάχιστον όπως έδειξε το google search και τα αποτελέσματα για το 2016! Ένα από τα αγαπημένα μας θέματα σε σχέση με αυτό είναι οι μάσκες της τελευταίας στιγμής που μπορείς να κάνεις πριν το πρώτο ραντεβού. Για να τις δεις κάνε κλικ εδώ. Βεβαίως, μπορείς να τις κάνεις σε κάθε περίπτωση αφού είτε έχεις date είτε όχι, αυτές οι μάσκες θα σε κάνουν να λάμψεις!

5.
Πώς γίνεται η γαλλική πλεξίδα

Η γαλλική πλεξίδα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Αλλά με αρκετό practice μπορεί να τη μάθεις. Και αν την μάθεις σου υπόσχομαι πως δεν θα θες να αλλάξεις αυτό το χτένισμα για τίποτα στον κόσμο! Για να δεις πώς γίνεται βήμα- βήμα λοιπόν, κάνε κλικ εδώ.

6.
Πώς να πλύνεις τα πινέλα σου!

Πρέπει οπωσδήποτε να διατηρείς τα πινέλα σου καθαρά. Και αυτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια στρατιά μικροβίων και βακτηρίων που μεταφέρονται στο πρόσωπό σου και το μολύνουν. Ποιος είναι, όμως, ο σωστός τρόπος να πλένεις τα πινέλα σου; Κάνε κλικ εδώ και δες την διαδικασία βήμα- βήμα!

7. Πώς θα εξαφανίσω τις ρυτίδες στο μέτωπο

Ο κανόνας που ισχύει στην ομορφιά είναι ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Άρα ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες είναι να τις προλάβεις με πολύ ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία από μικρή ηλικία. Αν, όμως, δεν πρόλαβες εδώ μπορείς να βρεις μια πολύ δραστική λύση!

8. Πώς θα μεγαλώσω τα χείλη μου!

Κάτι που συμβαίνει με τα χείλη μας είναι πως όσο μεγαλώνουμε τόσο αφυδατώνονται και “μαζεύουν”. Για να διατηρήσεις τον όγκο τους και να τα κάνεις να δείχνουν juicy μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις εντατικά. Μάλιστα, ένα κόλπο που κάνει και η Rosie Huntington είναι να βάζει serum στα χείλη της (δες εδώ). Και φυσικά, μην ξεχνάς την τεχνική του overlipping που θα δεις στο βίντεο παραπάνω για instant juicy effect και χωρίς πόνο.

9. Πώς θα ξεφορτωθώ τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους!

Αυτή η ερώτηση θα μας απασχολεί κάθε χρόνο που περνά. Εδώ σου έχουμε τις απαντήσεις με ένα άρθρο πολύ επεξηγηματικό και άλλο τόσο πρακτικό που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

10. Πώς θα κάνω σπαστά τα μαλλιά μου με την πρέσα!


Αυτό το how to θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούσες το σίδερο μαλλιών μέχρι τώρα! Για να το δεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More