Μπρος στα κάλλη… 7 φορές που όλες έχουμε υποφέρει για να είμαστε όμορφες!

Σου ζητάει να βγείτε. Ή μπορεί κάπου να τον πετύχεις εκεί έξω τυχαία και λες ας φροντίσω λίγο τον εαυτό μου. Ή ακόμη δεν υπάρχει αυτός ο άλλος και το κάνεις γι’αυτό το… ποτέ δεν ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση, εσύ έχεις υποφέρει προτού φτάσεις από το στάδιο Άλφα (πιζάμα, σπυράκια στο πρόσωπο, ανύπαρκτες βλεφαρίδες) στο στάδιο β (τακούνια, κάλυψη, κάνε-μου-λίγο-αέρα-με-τις-βλεφαρίδες-σου). Με άλλα λόγια, να επτά φορές που όλες έχουμε υποφέρει στο όνομα της ομορφιάς. Με πιο άλλα λόγια: έχω κέφια!

1. Ας πιάσουμε για αρχή τις βλεφαρίδες! Οι πιο γενναίες από εμάς έχουν ένα gadget στο νεσεσέρ μας που αν τα αγόρια το έβλεπαν στην κουζίνα θα το περνούσαν για το ίδιο gadget που καθαρίζουμε πατάτες. Είναι το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Δακρύζεις, κλαις, υποφέρεις στο όνομα των τεράστιων, καμπυλωτών βλεφαρίδων. Για… όνομα, θα πω εγώ!

2. Και παραμένουμε στις βλεφαρίδες. Έστω ότι δεν βάζεις ψαλίδι στις βλεφαρίδες σου. Ότι δεν είσαι γενναία. Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που έβαλες κάπως βιαστικά μάσκαρα και το βουρτσάκι έπεσε ακριβώς πάνω στην κόρη του ματιού; Bingo!

3. Ας πιάσουμε την περίπτωση φρύδια: από το κλασικό τσιμπιδάκι, μέχρι το κερί ή την κλωστή καμία μα καμία μέθοδος δεν είναι ανώδυνη. Και υπάρχει και εκείνο το σημείο που συνδέεται κατευθείαν με το νεύρο του ματιού και που αν πέσεις πάνω του τα μάτια σου θα δακρύζουν… για πάντα (όχι, μόνιμο τικ δεν σου μένει!)

4. Μάσκες προσώπου ή και διάφορες θεραπείες που υπόσχονται να σε κάνουν κούκλα. Και σε κάνουν. Αλλά να που πρώτα πρέπει να δεις τον εαυτό σου κάπως έτσι… (θα συνεννοηθούμε καλύτερα μόνο αν έχεις κάνει fractional laser πριν 3-4 χρόνια που τα μηχανήματα δεν ήταν τόσο εξελιγμένα. Κάπως έτσι και πάλι…)

5. Η αμήχανη εκείνη στιγμή που θες να κάνεις beach waves. Και δεν είσαι καθόλου εξοικειωμένος με το ψαλίδι για τις μπούκλες. BTW το ψαλίδι για μπούκλες είναι καλός αγωγός θερμότητας. Κακό του… κεφαλιού σου, λοιπόν, αν το ακουμπήσεις κατά λάθος οπουδήποτε αλλού!

6. Τρεις λέξεις: αποτρίχωση στο μπικίνι!

7. Στην κορυφή του παγόβουνου βρίσκονται όλα τα ενέσιμα (από το botox μέχρι τις ενέσεις αιμοπεταλίων ή ότι). Η διαδικασία είναι η εξής: κλείνεις ραντεβού στον δερματολόγο σου, τα συζητάτε, τα βρίσκεται, πας εκεί και σε κρατάνε δέκα. Και εκεί είναι που κολλάει όσο τίποτα το πονάει αλλά μ’αρέσει (σ.σ. το αποτέλεσμα και όχι όπως ακούγεται!).

Αλήθεια, με ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ταυτίζεσαι περισσότερο; Comment! Comment! Comment!

Read More

And More