Νιώθεις κάπως… χμ(!) πεσμένη μετά τις γιορτές; Αυτές οι αγορές σου φτιάχνουν το κέφι!

Το concept είναι το εξής: για έναν plus μήνα είχαμε να περιμένουμε τις γιορτές. Οι οποίες γιορτές ήρθαν, πέρασαν (κι εμείς πήγαμε και γυρίσαμε, όπως λέμε εδώ σαν κάτι τύπου inside joke στο γραφείο) και τώρα μπορεί να νιώθεις κάπως… χμ(!) πεσμένη. Και μακάρι να ήμουν εκεί να σε έπιανα από τους ώμους να σε ταρακουνήσω και να σου πω: “Άκου! Δεν έχεις κανέναν λόγο να πέφτεις! Υπάρχει beauty project εδώ! Και η ζωή είναι γεμάτη χρώματα! Τι λες, λοιπόν, να φτιάξουμε μαζί ένα super χρωματιστό νεσεσέρ;”. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα!

1. Ρουζ Compact Blush, Tommy G (€13.37)
Ένα touch του σωστού blush μπορεί να δώσει ζωηρό χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό σου. Μάλιστα, τα χρώματα που πορτοκαλίζουν συνδυάζονται τέλεια με λίγη τερακότα. Δοκίμασέ το για να σπάσεις την χλωμή όψη που μας δίνει ο Χειμώνας!

2. Lip gloss που μεταμορφώνεται σε ματ χρώμα για τα χείλη, L’Absolu Velours της Lancome (€26.50)
Guess what! Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσουμε από εκείνο το berry κραγιόν με το οποίο περάσαμε αρκετούς μήνες τώρα και να κάνουμε focus σε πιο ζωηρά χρώματα. Αυτό το lip gloss που μεταμορφώνεται σε βελούδινο κραγιόν έχει πλούσιο χρώμα και μένει στα χείλη σταθερό για πολύ. Αγαπώ την απόχρωση Velours de Magenta!

3. Μονή σκιά ματιών, απόχρωση Mountain 60C, Beauty is Life (€23.00)
Μετά το ανοιξιάτικο show του Marc Jacobs για την συλλογή Marc by Marc Jacobs η μπλε σκιά παύει πια να είναι παρεξηγημένη και γίνεται συνώνυμη του στιλ. Αρκεί να την φορέσεις σωστά! Που σημαίνει μόνο κατά μήκος του κινητού βλεφάρου αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπό σου εντελώς φυσικό! Bonus info: για ακόμη περισσότερη ένταση, βρέξε το πινελάκι.
Απόκτησε την σκιά τώρα με ένα κλικ εδώ!

4. Άρωμα Honey, Marc Jacobs
Μια μυρωδιά μπορεί να είναι… χρωματιστή; Σίγουρα υπάρχουν διάφορες και διαφορετικές κατηγορίες αρωμάτων και αυτό το Marc Jacobs ανήκει αναμφισβήτητα στην κατηγορία εκείνων που σου φτιάχνουν την διάθεση και σου φέρνουν την Άνοιξη ένα τσακ πιο κοντά. Plus: και από μόνο του το μπουκάλι σου φτιάχνει την διάθεση!

5. Κραγιόν Rouge G de Guerlain, απόχρωση Madame Reve
Ξεπέρασε το berry κραγιόν και επένδυσε σε ένα κοντά στο μοβ (σκέψου ότι το radiant orchid είναι το χρώμα του 2014). Και αν διστάζεις ή το θεωρείς υπερβολικό για ‘σένα ακολούθησε το εξής tip: βάψε με αυτό τα χείλη σου και από πάνω ταμπόναρε απαλά με μια χαρτοπετσέτα. Το tip το έχει δώσει η Pat McGrath και είναι τέλειο!

6. Βερνίκι νυχιών, Vernis à Lèvres Rebel Nudes, απόχρωση no 12 Rose Renaissance, YSL (€29.90)
Αν δεν μπορείς να αντισταθείς στα κόκκινα νύχια, αλλά τα έχεις κάπως βαρεθεί, μια ακόμη πολύ καλή επιλογή είναι οτιδήποτε σε φούξια! Διατηρείς την θηλυκότητά σου και η διάθεσή σου είναι πιο φωτεινή!

7. Pigment από την νέα σειρά Punk Couture της MAC, απόχρωση True Chartreuse (€25.00)
Για τις πιο τολμηρές που έχουν punk διάθεση ένα φλούο πράσινο χρώμα είναι ότι πρέπει! Τι; Δεν ξέρεις τι είναι τα pigments και πώς να τα χρησιμοποιήσεις; Δες εδώ το video tutorial με την Μαρία Μαρκαντωνάτου, make up artist της Τατιάνας και δική μας αγαπημένη!

8. Τριπλή σκιά ματιών, Luminizing Satin Eye Color Trio GR412, Lido, Shiseido (€40.56)
Ανάμεσα στα έντονα φλούο και τα moody γήινα υπάρχουν άπειρες επιλογές. Και αυτή εδώ η τριπλή παλέτα της Shiseido είναι η δική μου αγαπημένη αφού ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα ματιών και ειδικά τα καστανά! Φόρεσέ την σε όλο το μάτι κάνοντας σβησίματα ή χρησιμοποίησέ το σαν eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου με βρεγμένο πινελάκι ή ακόμη και στην ρίζα του κάτω.

9. Παλέτα με σκιές Hot Shades Cool Colours από την Front Cover, αποκλειστικά στα Sephora
18 διαφορετικές αποχρώσεις σε σκιές σε μεταλλικές και ματ υφές με τα πιο flashy χρώματα που είχες φανταστεί ποτέ για τα μάτια σου. Κι επειδή η Άνοιξη έρχεται με πολύ χρώμα στα μάτια (κυριαρχούν τα μπλε και πράσινα) με αυτή την παλέτα θα είσαι σίγουρα κατάλληλα εξοπλισμένη!

10. Βερνίκι νυχιών, A Different Nail Enamel for Sensitive Skins απόχρωση Sunny, Clinique (€16.00)
Ναι το κόκκινο είναι κλασικό και ναι με κόκκινα νύχια περάσαμε οι περισσότερες από εμάς τις γιορτές. Αλλά enough is enough! Και μπορεί τα nude βερνίκια να είναι αυτά που θα αρχίσουν να μας απασχολούν τους επόμενες μήνες, αλλά αν θέλεις πραγματικά ένα βερνίκι που θα σου φτιάξει το κέφι επίλεξε αυτό! Σκέψου το: τα νύχια μας είναι αυτά που βλέπουμε συνέχεια στην καθημερινότητά μας. Πιο… συνέχεια και από το πρόσωπό μας, αφού για το τελευταίο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καθρέφτη.

Read More

And More