Είσαι κοκέτα; Να τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου στο μπάνιο!

Το γραφείο του Χειμώνα είναι η παραλία ή η πισίνα του καλοκαιριού. Δώσε μου ένα λεπτό να σου εξηγήσω: στις διακοπές σου περνάς τον μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας σου στην παραλία (όπως κάνεις τον Χειμώνα με τη δουλειά σου!). Μόνο που εδώ τα cocktails είναι άφθονα, φαίνεται παραπάνω δέρμα και να, όπως και να το κάνεις, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για φλερτ.

Συμπέρασμα: οφείλεις να είσαι πιο κοκέτα απ’ ότι κι αν πήγαινες στο γραφείο. Κοκέτα αλλά όχι με την έννοια των τριών στρώσεων make up, του κραγιόν που ξεφεύγει από το περίγραμμα και φτάνει μέχρι ψηλά τα ρουθούνια και του έντονου περιγράμματος στα μάτια με μαύρο μολύβι. Για το Θεό! Μπορείς να είσαι κοκέτα τόσο ώστε να δείχνεις η βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου. Και παρόλο που είμαι αφοριστική στο θέμα μακιγιάζ και παραλία, δεν θα έλεγα όχι σε μια αδιάβροχη μάσκαρα (προσοχή! προσοχή! Μια στρώση αυστηρά!) και ένα lip gloss με SPF. Αν μη τι άλλο, έχει SPF και το άλλοθί σου είναι ότι σε προστατεύει από την παραλία.

Και για να είμαι απόλυτα κατατοπιστική, να τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου! Ούτε προϊόν περισσότερο, ούτε προϊόν λιγότερο!

1. Αδιάβροχη μάσκαρα Noir Look, Clarins. Όπως είπαμε: μια στρώση είναι αυτή που χρειάζεσαι. Το effect κολλημένων μεταξύ τους βλεφαρίδων είναι μεγάλο don’t, πόσο μάλλον κάτω από τον ήλιο που δεν αφήνει καμία ατέλεια να κρυφτεί!

2. Αδιάβροχη αντηλιακή πούδρα, Shiseido, €36.85. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το προϊόν είναι best seller! Σε προστατεύει από την φωτογήρανση κι επιπλέον σου προσφέρει τέλεια κάλυψη. Plus: με καθρεφτάκι, για ‘σένα που είσαι κοκέτα.

3. Turban Missoni, €165.00. Είναι τέλεια ιδέα και σου δίνει extra πόντους κοκεταρίας και glamorous. Φυσικά στην αγορά μπορείς να βρεις για κάθε budget στις αλυσίδες με αξεσουάρ.

4. Αντηλιακά lipgloss με SPF25 Hawaiian Tropic sunkissed. Αφήνει μια υπέροχη juicy λάμψη στα χείλη!

5. Pot Rouge for Lips & Cheeks, απόχρωση Fresh Melon της Bobbi Brown, €32.00. Αφού έχεις βγει από τη θάλασσα, έχεις πλύνει το πρόσωπό σου με νερό, έχεις ταμπονάρει με μια καθαρή πετσέτα (επ! Μην κλέβεις! Καθαρή, όχι αυτή που έχεις στην ξαπλώστρα!) και αφού έχεις βάλει το αντηλιακό σου μπορείς να βάλεις στα μάγουλά σου ελάχιστο ρουζ. Φρόντισε, όμως, να είναι κρεμώδες γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα κάνει effect… cake! Άσε που θα πρέπει να ψάχνεις πινέλο ανάμεσα στα αντηλιακά!

6. Μulti-purpose Pure Tahiti Monoï Oil, €10.20. Ένα πολυχτηστικό λάδι θρέψης για το σώμα και τα μαλλιά με τέλεια καλοκαιρινή μυρωδιά. Χρησιμοποίησέ το για να δώσεις λάμψη και θρέψη, αλλά προσοχή: δεν αντικαθιστά το αντηλιακό σου!

7. Αδιάβροχη μάσκαρα φρυδιών Waterproof Brow Pro Longwear της MAC. Τα ωραία και ειδικά τα παχιά φρύδια σε κάνουν να δείχνεις μακιγιαρισμένη χωρίς να είσαι. Και ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε αυτό το θέμα με τα κενά ανάμεσα στα φρύδια σας, ή τα είχατε βγάλει κάποτε αρκετά και τώρα δεν είναι όσο μεγάλα θα θέλατε, οπότε ναι, μια αδιάβροχη μάσκαρα φρυδιών όχι απλά επιτρέπεται στην παραλία αλλά επιβάλλεται κιόλας!

8. Νεσεσέρ Marc by Marc Jacobs, €95.00.
Χωράει μέσα του ακριβώς όλα όσα χρειάζεται μια κοκέτα σαν εσένα!

9. Άρωμα χωρίς αλκοόλ, Sol Da Bahia της Lancaster. Έχει τέλεια μυρωδιά και μπορείς να ψεκάζεσαι αφειδώς μιας και δεν έχει οινόπνευμα που σημαίνει δεν κινδυνεύεις να βγεις με στάμπες από τον συνδυασμό του με τον ήλιο. Και αν θες την γνώμη μου και χωρίς να είμαι η απόλυτη κοκέτα, το άρωμα είναι απαραίτητο στην παραλία. Εγώ τουλάχιστον έχω εμμονή με τις μυρωδιές και έχω εντοπίσει πολλά αγόρια εκεί έξω που συμμερίζονται την γνώμη μου 😉

10. Αντηλιακό με λάμψεις Garnier Amber Solaire Golden Protect SPF20, €13.49. Χάρη στην εμπλουτισμένη του σύνθεση με έλαιο μονόι, το Golden Protect χαρίζει ένα άμεσα εφέ στην επιδερμίδα αφήνοντάς την όμορφη, λαμπερή, προστατευμένη. Plus: αφήνει στην επιδερμίδα μια υπέροχη λάμψη!

Read More

And More