High VS Low! Γέμισε το νεσεσέρ παραλίας ανάλογα με το budget σου!

Yeah! Ήρθε πάλι εκείνη η μέρα που θα βγάλουμε το νεσεσέρ μας με τα αντηλιακά για να βουτήξουμε στην κοντινότερη παραλία! Αλήθεια, εσύ έχεις φτιάξει το νεσεσέρ σου; Αν πρόκειται να… είναι λογικό να τα χάνεις με τόσα αντηλιακά και άλλα προϊόντα περιποίησης εκεί έξω! Γι’ αυτό και το task σήμερα είναι πολύ συγκεκριμένο: να σου φτιάξουμε το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Κι επειδή το budget της καθεμίας μας διαφέρει, ιδού δύο διαφορετικά νεσεσέρ για να διαλέξεις!

High budget: Περιεχόμενο νεσεσέρ €107.7

Νεσεσέρ Lanvin €225.00, Luisaviaroma.com
1. Αντηλιακό spray μαλλιών Hilee Lacte Kerastase Soleil, €23.20. Το πρώτο διφασικό λάδι που προστατεύει, θρέφει και πειθαρχεί στα μαλλιά! Για μεταξένιο άγγιγμα και τέλεια λάμψη κάτω από τον ήλιο! Ποια φοβάται το φριζάρισμα;
2. Αντηλιακή προσώπου με χρώμα Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF 30, €28.00. Makeup σε μορφή πούδρας με ανάλαφρη υφή, που χαρίζει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα. Αντέχει στην εφίδρωση και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Προσφέρει αντιγηραντική περιποίηση και προστασία κατά της UVA/UVB ακτινοβολίας. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.
3. Αντηλιακό σώματος Lancaster Sun Beauty SPF30, €32.00. Έχει oil free σύνθεση και αφήνει στην επιδερμίδα μια bronze λάμψη.
4. Αντηλιακό stick για τα χείλη και τα μάτια Clinique Protection stick SPF35, €24.50. Προστατεύει την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και την επιφάνεια των χειλιών από την έκθεση στον ήλιο.

Low budget: Περιεχόμενο νεσεσέρ €56.54

Μεταλλικό νεσεσέρ με patchwork €15.00, Topshop.com
1. Αντηλιακή προσώπου με χρώμα Frezyderm Sun Screen Tinted Face Cream SPF 50+, €22.05. Υψηλό SPF και χρώμα που καλύπτει τα σημάδια και τις μικροατέλειες.
2. Αντηλιακό σώματος Garnier Ambre Solaire SPF30, €14.49. Περιέχει στη σύνθεσή του λάδι Μονόι που χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση και προστασία αλλά και επιχρυσωμένα μαργαριτάρια που δίνει αμέσως την λάμψη που όλες θέλουμε πριν καν από την πρώτη βουτιά!
3. Αντηλιακό spray μαλλιών Carroten Protection & Shine, €14.00. Με σύμπλεγμα βιταμινών A+E+B5 που ενισχύει τη φυσική άμυνα των μαλλιών & αποτρέπει την ψαλίδα.Με ειδική formula που προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας.Μη λιπαρή σύνθεση για μαλλιά λαμπερά, απαλά και μεταξένια.
4. Ενυδατικό lipgloss με αντηλιακά φίλτρα UV Hawaiian Tropic Mango- Papaya, €6.00. Δίνει λάμψη στα χείλη, έχει υπέροχο άρωμα και τα προστατεύει από την φωτογήρανση.

Read More

And More