Οι 10 beauty θεραπείες που δεν πρέπει ποτέ να ανεβάσεις στο instagram σου!

Υπάρχει αυτή η εμμονή που έχω αποκτήσει τελευταία (ok, μηηηηνες τώρα!) με το instagram. Και πολλές φορές έχω μπει σε πειρασμό να ανεβάσω photos την ώρα που βγαίνω από την δερματολόγο κι έχω μόλις κάνει fractional laser και που το πρόσωπό μου είναι τόσο κόκκινο σαν… βιολογική τομάτα, αλλά ευτυχώς το beauty ένστικτό μου με κρατάει και τελευταία στιγμή γλιτώνω καναδυό unfollow! Και κάπως έτσι, προέκυψε αυτό το θέμα: ποιες είναι οι πιο #μπλιαχ φωτογραφίες που δεν πρέπει ποτέ να ανεβάσεις για κανέναν λόγο στο instagram σου και που έχουν σχέση με θεραπείες ομορφιάς; Δες και προφυλάξου (κι εσύ και το προφίλ σου!)

1. Πεντικιούρ με nail art

Κανείς δεν θέλει να δει τα δάχτυλα των ποδιών σου this close ακόμη κι αν είσαι η Katy Perry. Ειδικά, αν έχεις αποφασίσει να κάνεις nail art στα πόδια που από μόνο του είναι πολύ κιτς!

2. Μάσκες με άργιλο

Ένα μαύρο πρόσωπο με δύο ζευγάρια μάτια που ίσα που ξεχωρίζουν είναι θέαμα που δεν θέλουμε να βλέπουμε. Και όχι, δεν ήταν καθόλου cool αυτό που έκανε ο τραγουδιστής Michael Buble στην προσπάθειά του να τσαλακώσει την εικόνα του και να αποδείξει ότι είναι ένας από μας. Όχι! Δεν είναι ένας από εμάς γιατί πολύ απλά εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό!

3. Μάσκες ομορφιάς που θυμίζουν τον Hannibal Lecter!

Πίσω από αυτή την τρομακτική μάσκα κρύβεται η Lady Gaga. Και μετά από αυτή την photo εγώ θα την βλέπω να με κυνηγάει κάθε βράδυ στον ύπνο μου!

4. Να έχεις βγάλει μόλις την ελιά σου και να… βγάζεις και photos στο instagram!

Πάμε πάλι! Όχι Bar Refaeli! Δεν είναι καθόλου cool να έχεις αφαιρέσει μόλις την ελιά σου και να ανεβάζεις photo σου στο instagram! Μας ανατριχιάζει και μόνο η ιδέα!

5. Spray tan

Η photo παραπάνω είναι αληθινή και ανήκει στο instagram της Chrissy Teigen (αμερικανίδα μοντέλο), στην οποία θέλουμε να πούμε ότι αυτή η photo είναι soooo don’t για το instagram!

6. Μπάνιο με μπουρμπουλήθρες και εσένα μέσα!

Η Mariah Carey είχε ανεβάσει παλιότερα στο instagram της αυτή την photo. Η οποία επιτρέπεται να ανέβει μόνο αν είσαι δύο ετών. Που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχεις instagram, οπότε…

7. Βγάλσιμο φρυδιών

Ειδικά αν είσαι αγόρι θα έχεις σίγουρα κάποια unfollow, Jared Leto!

8. Αποτρίχωση στο μπικίνι

Don’t! Don’t! Don’t!

9. Οτιδήποτε έχει να κάνει με βελόνες!

Πονάμε και μόνο που το βλέπουμε!

10. Οτιδήποτε έχει να κάνει με βελόνες και… αίμα!

Ομοίως Kim!

PS1: Αλήθεια, εσύ έχεις ανεβάσει κάποια από τις παραπάνω απαγορευτικές photo;
PS2: Μην ξεχάσεις να κάνεις follow το tlifegr κι εμένα την berenata!

Read More

And More