5 τρόποι να αλλάξεις το look σου τη νέα χρονιά! Σχεδόν με μηδέν ευρώ!

Αυτό που μου συμβαίνει πάντα με τον ερχομό μιας νέας χρονιάς είναι να θέλω να αλλάξω look! Και μπορεί τις περασμένες χρονιές αυτό να συνοδευόταν με μια καταδρομή στα μαγαζιά- κομμωτήρια- γυμναστήρια, αλλά φέτος είπα να μαζευτώ (Α ναι! Η σωστότερη οικονομική διαχείριση είναι ένας ακόμη στόχος!). Και κάπως έτσι, εντόπισα αυτούς τους πέντε σχεδόν ανέξοδους τρόπους για να ανανεώσω την εμφάνισή μου και μαζί με αυτή και την διάθεσή μου (Πάνε μαζί! Το combo beauty γεύμα!). Αν είσαι σε αντίστοιχο mood, απλώς δες παρακάτω!

Άλλαξε τη μεριά που κάνεις την χωρίστρα!

Αν θέλεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις ακόμη τι, δοκίμασε αυτή την μικρή αλλαγή που θα έχει θεαματικά αποτελέσματα: με την νέα χρονιά ξεκίνησε να κάνεις την χωρίστρα σου από την άλλη μεριά. Α) όλοι θα ρωτάνε τι αλλαγή έχεις κάνει ενώ β) τα μαλλιά σου θα φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο αφού τα μαλλιά θα αλλάξουν κλίση. Και για να δεις και σε εικόνα την αλλαγή που μπορεί να έχει η χωρίστρα στην εμφάνισή σου, δες παραπάνω τις δύο διαφορετικές Jessica Alba. Με χωρίστρα αριστερά και με χωρίστρα δεξιά!

Βρες το signature μανικιούρ σου!

Το μανικιιούρ είναι ο πιο ασφαλής και ανέξοδος τρόπος να “φωνάξεις” ότι έχεις στιλ! Αντί, λοιπόν, να πειραματίζεσαι με πολλά και διαφορετικά βερνίκια βρες εκείνο που θα σε χαρακτηρίσει. Το nude είναι μια τέλεια πρόταση που πάει με όλα. Αλλά την έχουμε ξαναδεί! Αν θέλεις, λοιπόν, ένα χρώμα κατευθείαν από το μέλλον παίξε είτε με γαλλικό αλλά με διάφανη βάση (πρόσεξε το “αλλά”! Αυτό θα κάνει την διαφορά!) που είδαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες της Chanel ή ένα γαλακτερό λευκό που είδαμε στον Marc Jacobs. Θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη αλλά θα το έχεις κάνει πρώτη. Και αυτό θα πει πραγματική ανανέωση!

Βάλε self tan ΤΩΡΑ!



Κανείς δεν είπε ότι το self tan και η μαυρισμένη επιδερμίδα προορίζονται για το καλοκαίρι. Αν ο Χειμώνας σε ρίχνει και η επιδερμίδα σου δείχνει θαμπή και χλωμή δοκίμασε ένα self tan που θα σου χαρίσει σταδιακό μαύρισμα (προσοχή: στα-δι-α-κό που σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια ενυδατική με χρώμα!) αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις. Στόχος είναι να δώσεις μια ελαφριά λάμψη στο σώμα σου και όχι σαν να γύρισες από δεκαήμερο στην Καραϊβική. Και να μερικά προϊόντα που θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες:
1. Ενυδατική σώματος με χρώμα, Sampar 3 Day Weekend Body (€39.00), Sephora.
2. Ενυδατική σώματος με χρώμα, Elemental Herbology Sun Kiss (€33.90)
3. Self tan σε μαντηλάκι, Αutohelios Lingette La Roche Posay (€1.65)

Απόκτησε λευκό χαμόγελο!

Μπορεί μια αλλαγή στα μαλλιά και το μακιγιάζ να κάνουν διαφορά στην εμφάνισή σου αλλά η λεύκανση δοντιών θα σε κάνει νεότερη και λαμπερή! Το πιο λαμπερό χαμόγελο του Hollywood- a.k.a. Julia Roberts- έχει δηλώσει ότι μια στο τόσο βάζει στην οδοντόβουρτσά της λεμόνι με σόδα και βουρτσίζει τα δόντια της όπως έκανε ο παππούς της (το ίδιο tip μοιράστηκα με τον οδοντίατρό μου ο οποίο κόντεψε να με στείλει στο Hollywood με κλωτσιές, οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κάνεις. Ίσως μιααααααααααα στο τοοοοοσο. Ναι;). Εφοδιάσου οπωσδήποτε με λευκαντικές οδοντόκρεμες, νήμα και στοματικό διάλυμμα και δήλωσε οπωσδήποτε συμμετοχή στον διαγωνισμό του TLIFE για όψεις ρητίνης, δηλαδή εδώ. Εξάλλου, όπως σου είπα, αυτό το beauty resolution γίνεται σχεδόν με μηδενικό budget!

Άλλαξε το άρωμά σου!

Ok! Αυτή η αλλαγή δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρη στην εμφάνισή σου αλλά στην αύρα και τον αέρα σου! Το σκεπτικό είναι το εξής: ανάλογα με το τι θέλεις να βγάλεις προς στα έξω αυτή την χρονιά επένδυσε και στο αντίστοιχο άρωμα. Αν για παράδειγμα θέλεις να αισθάνεσαι πιο sexy επένδυσε σε αντίστοιχα αρώματα. Και σου εγγυώμαι ότι το Chanel Coco Noir, το Gucci Premiere και το Alien Essence Absolue του Thierry Mugler θα εκτοξεύσουν το sex appeal σου!

Read More

And More