Πότε θα άφηνες το νέο σου αγόρι να σε δει χωρίς make up; Το 80% περιμένει έναν ολόκληρο μήνα!

Απευθύνομαι στα αγόρια (ok, μπορείς να διαβάσεις αν είσαι κορίτσι!): αν καυχιέστε για την υπέροχη επιδερμίδα της κοπέλας σας και είστε μαζί μήνα ή λιγότερο μην βιάζεστε να κρίνετε! Γιατί-δεν-την-έχετε-δει-χωρίς-make-up-ΑΚΟΜΗ!

Σύμφωνα με μια ολοκαίνουρια έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, το 80% των γυναικών δεν αφήνουν τα αγόρια τους να τις δουν αμακιγιάριστες αν είναι μαζί μόλις ένα μήνα! Ναι! Και αν αυτή η πληροφορία σε σοκάρει άκου κι αυτό: το 1/3 των γυναικών που έχουν νέα σχέση ξυπνάνε νωρίτερα και κρυφά για να ρίξουν λίγο make up- mascara- lip gloss (το επιτρεπτό τρίπτυχο) πάνω τους πριν ξυπνήσει το αγόρι τους και τις δει αμακιγιάριστες να κοιμούνται δίπλα τους. Είναι αυτή η σκηνή που βλέπουμε σε όλες τις ταινίες, την άλλη να ξυπνάει κούκλα, φρέσκια και εννίοτε με smoky δίπλα στον άντρα της ζωής της. Στην πραγματικότητα έχει προηγηθεί αυτό…
PS: Πήγαινέ το στο 19ο λεπτό.

Θρυλική σκηνή από το “Είσαι το Ταίρι μου”. Έλα πες! Δεν το έχεις κάνει ούτε μιααααα τοοοοοση δαααα φορά;

Και η έρευνα όσο πάει και χειροτερεύει αφού αποδεικνύεται ότι ένα 60% δεν ξεβάφεται καν πριν πέσει για ύπνο. Έτσι, είναι σίγουρο ότι ο νέος τους φίλος δεν υπάρχει περίπτωση να τις δει χωρίς make up ούτε πριν κοιμηθούν, ούτε αφού ξυπνήσουν. Δική μου γνώμη: αν πρέπει να κάνουμε το ένα ή το άλλο, χίλιες φορές να ξυπνήσουμε δύο ώρες νωρίτερα παρά να βάζουμε το πρόσωπό μας σε τέτοια διαδικασία! Και στο λέω αυτό ακόμη κι αν δίπλα μας κοιμάται ο Johny Depp (ή ο Brad Pitt, αν είσαι από τις άλλες!).

Πόσο, όμως, περιμένουν οι γυναίκες μέχρι να νιώσουν ασφαλείς, να βγάλουν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και να πουν “αυτή είμαι και αν σου αρέσει;” (ok, όχι έτσι ακριβώς!):
– Σχεδόν μια στις πέντε (17%) περιμένει δύο μήνες
– 16% περιμένει 3-6 μήνες
– 8% δεν βγάζει το make up για έναν ολόκληρο χρόνο
– 3% δεν έχει επιτρέψει ποτέ μα ποτέ στον φίλο τους να τις δουν χωρίς make up!

Γιατί δεν θέλουμε να μας δουν αμακιγιάριστες τον πρώτο καιρό μιας σχέσης;
Ok! Τα παραπάνω είναι γεγονότα, δεν μπορεί να τα διαψεύσει κανείς, ακόμη κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές και λες “Κοίτα τι γυναίκες υπάρχουν” μπορεί να το έχεις κάνει, έστω και ασυναίσθητα, αλλά υπάρχει ερώτημα εδώ: Γιατί δεν θέλουμε να μας δουν τα αγόρια μας αμακιγιάριστες τον πρώτο καιρό μιας σχέσης; Ε; Ε;
– 58% απάντησε ότι απλώς ένιωθε πιο άνετα φορώντας make up
– 28% είπε ότι δεν θα ένιωθε τόση αυτοπεποίθηση χωρίς make up
– 12% ήταν σίγουρες ότι δεν θα ήταν τόσο ποθητές χωρίς make up
– 2% πιστεύουν ότι το αγόρι τους θα τις χωρίσει αν τις δει χωρίς make up. OMG!

Μετά από όλον αυτό τον καταιγισμό πληροφόρησης και αριθμών να που καταλήγω: Τον πρώτο καιρό μιας σχέσης όλες θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!΄Οπου ο “καλύτερός μας εαυτός” νομίζουμε ότι πάει σετ με λίγο περισσότερο lip gloss, μπόλικη μάσκαρα και πολύ, πολύ πούδρα. Τόσο απλά!

Από την άλλη αν χαλαρώσεις θα δεις ότι εκείνο που κερδίζει τον άλλο είναι ο χαρακτήρας σου. Και ok, κάτι από το sex appeal σου. Α! Και την αυτοπεποίθησή σου! Γι’ αυτό και η Mila Kunis έβγαλε το make up από το πρώτο ραντεβού της με τον Ashton Kutcher. Και ο Ashton Kutcher είναι τόσο μα τόσο ερωτευμένος μαζί της!

Βεβαίως, η Kim Kardashian είναι στην αντίπερα όχθη. Σχεδόν δεν έχει δει ποτέ η ίδια τον εαυτό της αμακιγιάριστο. Πόσω μάλλον ο Kanye West. Αλλά εδώ στην έχουμε κι έτσι και αλλιώς!

Από την άλλη η Kate Moss βγαίνει με τον σύζυγό της άλλοτε αμακιγιάριστη κι άλλοτε μακιγιαρισμένη. Στο κάτω- κάτω, είναι η Kate Moss!

Και υπάρχει και το παράδειγμα του Antonio Baderas με την Melanie Griffith που αγαπάει το κορίτσι του όπως και να ΄χει!

Βεβαίως, υπάρχουν και εκείνες που είναι ευλογημένες! Και αμακιγιάριστες είναι περισσότερο ή εξίσου όμορφες! Πάρε για παράδειγμα την Δούκισσα Νομικού. Είμαι σίγουρη ότι από την πρώτη μέρα της σχέσης της με τον Χρήστο Χολίδη κυκλοφορούσε χωρίς make up!

Ή η Σίσσυ Χρηστίδου!

Είσαι σε καινούρια σχέση; Θυμάσαι τον πρώτο καιρό που έβγαινες με τον φίλο σου; Σε πόσο διάστημα τον άφησες να σε δει χωρίς make up; Για να δούμε τι θα βγάλει το δικό μας poll! Και ας είμαστε ειλικρινείς! Εξάλλου, αυτό το poll είναι μόνο για κορίτσια!

Read More

And More