Νομίζεις ότι τα nude είναι βαρετά; Λάθος! Tα 10 nude που θα λατρέψεις φέτος!

Όταν είχαν πρωτολανσαριστεί οι nude τόνοι θεωρούσα κάπως… χμμμ (!) βαρετό να βάψω τα νύχια μου με ένα χρώμα που δεν φαίνεται ή να βάλω στα μάτια μου μια σκιά που επίσης για κάποιους θα είναι αόρατη! Όσο, όμως, περνούσαν οι σεζόν τόσο τα nude άρχισαν να αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον. Μέχρι που έφτασε το φετινό Φθινόπωρο. Αλλά πριν το… φετινό Φθινόπωρο πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι με παρουσιάσεις και νέα λανσαρίσματα. Λοιπόν, λοιπόν: οι μεγαλύτεροι οίκοι και εταιρίες καλλυντικών (βλ. L’Oreal Paris, Yves Saint Laurent και πολλοί, πολλοί ακόμη) λάνσαραν nude collection. Και κάπως έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα: αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα nude προϊόν στο νεσεσέρ σου ΤΩΡΑ δεν μπορείς να θεωρείσαι ενημερωμένη!

PS: Μου πήρε κάποια χρόνια, αλλά αυτή την στιγμή που σου γράφω αυτό το θέμα τα νύχια μου είναι βαμμένα με nude βερνίκι!

Nude μάτια



Ένα έντονο berry ή καθαρό κόκκινο κραγιόν βρίσκει το τέλειο άλλο του μισό σε μια nude σκιά. Μάλιστα, είναι τάση τις τελευταίες σεζόν να τις σετάρουν και χωρίς καθόλου μάσκαρα έτσι ώστε τα μάτια να δείχνουν εντελώς γυμνά. Επίσης, ένα άλλο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με nude σκιές είναι το tomboy look. Κι εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες όπως μας τις είχε αποκαλύψει ο Γρηγόρης Πυρπύλης που πλέον ζει στο Παρίσι.
Από πάνω:
– Τριπλή παλέτα με σκιές SMK10 Luminizing Satin Eye Color Trio Nude, €40.56
– Μονή σκιά ματιών ματ υφής, απόχρωση Sand, Beauty is Life, €23.00
– Μονή σκιά ματιών με ματ υφή από τα Sephora, απόχρωση Sandcastle, €10.90

Nude χείλη

Με τα nude χείλη συμβαίνει το αντίθετο με τα nude μάτια. Δηλαδή, αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα nude κραγιόν ή lip gloss θα πρέπει να τονίσεις τα μάτια σου αρκετά ή να βάλεις ρουζ σε ροδαλό τόνο έτσι ώστε να μην δείχνεις χλωμή. Πάντως, το smokey στα μάτια συνδυάζεται πάντα τέλεια με τα nude χείλη!
Από πάνω και δεξιόστροφα:
– Lip gloss Tropical Taboo Cremesheen Glass, απόχρωση Calypso Beat από τα MAC.
– Σατινέ κραγιόν με μεγάλη διάρκεια στα χείλη, Make Me Up, απόχρωση Cloud, €19.00.
Μπορείς να το παραγγείλεις τώρα εδώ στο T-Shop!
– Σταθερό κραγιόν χειλιών που μοιάζει με βερνίκι, Rebel Nudes no 106, Yves Saint Laurent, €29.90
– Ενυδατικό κραγιόν που δίνει όγκο στα χείλη και τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά, Lip Injection Color Balm, απόχρωση Never Enough Nude από την Too Faced. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Nude νύχια

Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: το δικό μου τέλειο nude είναι άλλο από το δικό σου τέλειο nude. Γιατί το τέλειο nude για καθεμία είναι αυτό που ταιριάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου. Όμως, κράτησε στο νου σου ότι κανένα άλλο βερνίκι δεν δίνει στα νύχια μας τόση αίσθηση καθαριότητας όσο το nude! Plus: κάνει τα νύχια μας να δείχνουν πιο μακριά!
Από πάνω:
– Βερνίκι από την συλλογή Privee Nudes της L’Oreal Paris, απόχρωση Julianne

– Βερνίκι απόχρωσης Nude no31, Κορρές, €6.80
– Βερνίκι La Laque, απόχρωση Couturen no 21, €22.47

Read More

And More