Τα best χρυσά, ασημένια και χάλκινα προϊόντα με έμπνευση από τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μπορεί να μην είμαι αθλητικός τύπος αλλά δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη μου στο πιο σημαντικό γεγονός του καλοκαιριού! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν σήμερα στο Λονδίνο και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα εκεί! Αν είσαι beauty addicted αλλά θέλεις να μπεις και στο πνεύμα της ημέρας δες παρακάτω τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς σε χρυσές, ασημί και χάλκινες (γνωστότερες ως bronze) αποχρώσεις εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Χάλκινο μετάλλιο

1. Αντηλιακό Protect & Bronze με SPF30 από την Nivea (€15.99). Περιέχει φυτικό εκχύλισμα που υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας.

2. Bronzer για το πρόσωπο και το σώμα από την Inglot. Άπλωσε αρκετή ποσότητα ομοιόμορφα στα σημεία που είναι εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Προσοχή: η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι στεγνή ενώ για το πρόσωπο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις πινέλο.

3. Κιτ με προϊόντα μακιγιάζ σε bronze τόνους, Naked Bronze από τον Κορρέ. Περιέχει ένα mini make up, μάσκαρα, lip gloss, σκιά κι ένα μικρό άρωμα. Αποτελεί κι ένα πολύ έξυπνο δώρο που δεν θα σε βγάλει εκτός budget!

4. Too Faced Chocolate soleil αποκλειστικά στα Sephora, €34.00. Η συγκεκριμένη ελαφριά μπρονζέ πούδρα σχεδιασμένη με βάση το κακάο χαρίζει σε ανοιχτόχρωμες και σκούρες επιδερμίδες ένα φυσικό μαύρισμα. Plus: είναι διαφορετική γιατί μυρίζει σοκολάτα!

5. Άρωμα Bronze Goddess Eau Fraiche από την Estee Lauder (€56.00/100ml). Το all time classic άρωμα του καλοκαιριού που εξαντλείται με ταχύτητα φωτός!

6. Bronze lip gloss Color Quench Lip Balm από την Clarins. Δείχνει ακόμη ομοιόμορφο αν δεν το απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου αλλά ακατάστατα στο άνω και κάτω χείλος με έμφαση στο κέντρο τους.

Αργυρό μετάλλιο



1. Ασημένιο βερνίκι με shimmers απόχρωση Cambridge Terrace από την Nails Inc. (€14.00). Το ασημένιο χρώμα κάνει την τέλεια αντίθεση με μια μαυρισμένη επιδερμίδα.

2. Ασημί μολύβι ματιών Liquid Effect Pencil in Silver Spark από την Max Factor.

3. Κρέμα ματιών PRODIGY Eyes από την Helena Rubinstein (€127.09). Ο Μοριακός Βιο-Χυμός™ , ο οποίος συνδυάζει 5 φυτικά ενεργά συστατικά, δρα στους μοριακούς στόχους στο εσωτερικό των κυττάρων, για να επανορθώνει, να ενισχύει και να προστατεύει τους πιο καθοριστικούς μηχανισμούς στον αγώνα ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας, πετυχαίνοντας βαθιά αντιρυτιδική δράση, βαθιά αποκατάσταση της πυκνότητας, της σφριγηλότητας, της φωτεινότητας καθώς και βαθιά ενυδάτωση.

4. Διπλό μολύβι ματιών από την συλλεκτική σειρά της Beth Ditto για τα MAC.

5. Σκιά Ombre Hypnôse απόχρωση V2BD από την Lancome (€27.00). Οι σκιές Hypnôse είναι εμπλουτισμένες με Pro-XylaneTM, το αντιγηραντικό ενεργό συστατικό της Lancôme, όπως και με “liquid light” για εντυπωσιακό βλέμμα, ενώ περικλείονται σε μαύρη γυαλιστερή συσκευασία στολισμένη με το τριαντάφυλλο της Lancôme για να γλιστράει εύκολα στην τσάντα κάθε γυναίκας.

6. Συλλεκτικό άρωμα Armani Code Sport Athlete (€66.00/75ml). O Giorgio Armani, ο οποίος σχεδίασε τις στολές της Ιταλικής Ολυμπιακής ομάδας, άντλησε ενέργεια και έμπνευση από τη σωματική δύναμη και απόδοση. Με το Armani Code Sport Athlete, ο σχεδιαστής αποτίνει -ακόμη μια φορά- φόρο τιμής στην ανθρώπινη προσπάθεια, στους ήρωες αθλητές και στα σμιλεμένα από τη φυσική προσπάθεια κορμιά τους. Μέσα σε ένα διαφανές, φωτεινό μπουκάλι, ο νέος χυμός του Armani Code Sport Athlete είναι ακόμη πιο δροσερός και φρέσκος. Τρία είδη μέντας, εσπεριδοειδή της Μεσογείου, μαζί με ένα μίγμα βετιβέριας και τζίντζερ, δημιουργούν ένα απρόσμενο μπουκέτο που αποπνέει απίστευτη φρεσκάδα!

Χρυσό μετάλλιο



1. Άρωμα με shimmers Eau Sublime Or από την Roger & Gallet (€38.90). Σε spray που επιτρέπει τις λεπτές νιφάδες χρυσού να τυλίξουν την επιδερμίδα. Θα το βρεις στα φαρμακεία.

2. Βερνίκι La Laque Couture no 29, Yves Saint Laurent (€21.50). Συνδύασέ το με ένα κοραλί βερνίκι στα πόδια ή το αντίστροφο.

3. Ιριδίζον gel για έντονο μαύρισμα Carroten Gold.
Το κλασικό και αγαπημένο βαζάκι μαυρίσματος και με shimmers ώστε να δίνει στην επιδερμίδα χρυσαφένια όψη.

4. Κραγιόν Rouges à Lѐvres Hydratants Longue Tenue Rouges απόχρωση Rose Fuchsia L31 της Sisley (€38.90). Έντονο λαμπερό χρώμα με μεγάλη διάρκεια, αλλά και με σύνθεση που φροντίζει και προστατεύει τα χείλη διατηρώντας τα ενυδατωμένα!

5. Αντηλιακό σώματος Golden Protect από την Garnier Ambre Solaire (€14.49). Με αισθησιακό άρωμα, ανάλαφρη υφή και λάδι Monoi που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μας σε βάθος. Επιπλέον, ντύνει την επιδερμίδα με την λάμψη του χρυσού.

6. Ελιξήριο μαλλιών Kerastase Elixir Ultime (€33.00). Το μαγικό προϊόν που λατρεύουν τα μαλλιά σου. Τα κάνει πιο λαμπερά και υγιή ενώ έχει άπειρους τρόπους χρήσης: πριν το λούσιμο, πριν το χτένισμα ή αφού τα χτενίσεις.

Read More

And More