Poll: θα έβαζες ποτέ χρησιμοποιημένα καλλυντικά; Κι αν ήταν σε πολύ, πολύ χαμηλή τιμή;

Υπάρχουν κάποιες φορές που κλέβω από την αδερφή μου λίγο ρουζ κι εκείνη μόλις το ανακαλύπτει μου βάζει τις φωνές (το ξέρω πως κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, αλλά να που δεν είμαι και τόσο Παρθένος τελικά!). Και φυσικά, έχει κάθε δίκιο να το κάνει γιατί μπορείς να πάθεις άπειρα πράγματα στο δέρμα σου αν μοιράζεσαι τα ίδια καλλυντικά με κάποιον. Ακόμη κι αν αυτός ο κάποιος είναι η αδερφή σου! Κι εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα όσα μπορεί να σου συμβούν όπως μας τα έχει πει ο δερματολόγος Εμμανουήλ Κουρής.

Άκουσε τώρα το νέο: υπάρχει ένα forum μέσα στο reddit, το Make Up Exchange, στο οποίο γίνονται ανταλλαγές χρησιμοποιημένων καλλυντικών. Το κραγιόν που πήρες δεν είναι τελικά αυτό που ήθελες; Κάνενα πρόβλημα! Βάζεις ένα post στο forum και ζητάς να το πουλήσεις ή και να το ανταλλάξεις με κάτι άλλο. Το make up στο οποίο επένδυσες δεν είναι στην απόχρωσή σου; Μπαίνεις και κάνεις το ίδιο!

Κι εγώ απορώ: μέσα σε οοοολοοο αυτό δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει ότι αυτό-που-κάνετε-δεν-είναι-καθόλου-μα-καθόλου-υγιεινό; Ε; Ή μήπως, τελικά, είμαι εγώ η υπερβολική (και βρήκα ξανά τον κρυμμένο Παρθένο μέσα μου;). Έχουμε poll για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!

Read More

And More