Εσύ ξέρεις πότε λήγουν τα καλλυντικά σου; Μάθε και καθάρισε το νεσεσέρ σου σήμερα!

Εσύ ξέρεις πότε λήγουν τα καλλυντικά σου; Για αρχή: ξέρεις ότι τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης; Αν η απάντησή σου είναι όχι και… όχι, αυτό το post σου λύνει κάθε μπιουτοαπορία σου.

Λοιπόν, λοιπόν, τα καλλυντικά όχι μόνο έχουν ημερομηνία λήξης αλλά μπορεί να βλάψουν και την επιδερμίδα σου αν τα κρατάς ανοιχτά για χροοοοονια! Πότε, όμως, πρέπει να τα πετάξεις; Παρακάτω σου έχουμε μια λίστα με κάθε προϊόντα και το πότε λήγει. Αλλά πριν από αυτό, πρόσεξε αυτές τις δυο- τρεις πρόχειρες σημειώσεις της beauty editor:
– ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΟ1: Κάθε προϊόν έχει πάνω στην συσκευασία του αυτό το ανοιχτό κουτάκι και γράφει πάνω 3Μ, 6Μ, 12Μ και πάει λέγοντας. Αυτό το κουτάκι σημαίνει ότι από την στιγμή που ανοίξεις ένα προϊόν αυτό θα αντέξει τόσο (το Μ είναι Months, δηλαδή μήνες).
– ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΟ2: Για να θυμάσαι πότε άνοιξες τι, καλό είναι να το σημειώσεις σε μια ετικέτα και να το κολλήσεις πάνω σε κάθε προϊόν (είναι κάτι που κάνω σε κάθε προϊόν αλλά θα μου πεις είμαι παρθένος και δεν πιάνομαι).
– ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΟ3: Κράτησε τα προϊόντα σου μακριά από το μπάνιο! Στο μπάνιο υπάρχουν υδρατμοί, οι υδρατμοί μεταφράζονται σε νερό και το νερό είναι καλός… αγωγός παραγωγής μικροβίων!

Τώρα, για να δεις αναλυτικά ποιο προϊόν λήγει πότε κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More