10 χριστουγεννιάτικα δώρα που θα τους ενθουσιάσουν! Το καλύτερο; Κοστίζουν μέχρι 50 ευρώ!

Αυτή είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται τι δώρο να κάνουν στους δικούς τους τα Χριστούγεννα. Στην ίδια περίοδο ανήκει και η “τι δώρο θα ήθελα να μου κάνουν” σκέψη! Από την άλλη, πρέπει να υπολογίσεις και το budget σου και σίγουρα να μην ξοδέψεις μια περιουσία για καθένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Βεβαίως, η αγορά ενός δώρου δεν είναι πάντα εύκολη διαδικασία: ποτέ δεν είσαι σίγουρη ότι αυτό που αγόρασες για την αδερφή σου θα την ενθουσιάσει κιόλας και για να στο κάνω καλύτερη εικόνα, θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που άνοιξες ένα δώρο που δεν σου άρεσε κα-θό-λου!

Λοιπόν! Η παρακάτω λίστα α) δεν θα σε βγάλει από το budget σου και β) δεν θα απογοητεύσει κανέναν! Γιατί παρακάτω θα βρεις 10 plus δώρα ομορφιάς που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ. Και είμαι σίγουρη, ότι ανάμεσα σε αυτά που θα δεις παρακάτω θα βρεις και το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου!

PS: Πόσταρέ το στο Facebook σου ώστε να περάσεις το μήνυμα σε αυτόν που πρέπει. Και κάπως έτσι, να φτάσει και στα δικά σου χέρια το τέλειο δώρο!

PS2: Για ιδέες για περισσότερα δώρα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More