Beauty quiz! Τι δείχνει το σχήμα του κραγιόν σου για τον χαρακτήρα σου;

Το σχήμα που έχουν τα πολυχρησιμοποιημένα μου κραγιόν, αυτά που φοράω περισσότερο συχνά είναι εντελώς ίσιο! Σαν τα χείλη μου να είναι οδοστρωτήρας και να τα ισοπέδωσαν. Και ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι αυτό το σχήμα που έχει το πολυφορεμένο κραγιόν μου μπορεί να λέει κάτι για το ποια είμαι. Μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτό το quiz! Και μιας και σήμερα είναι μια ωραία και χαλαρή μέρα που μπορούμε να ασχοληθούμε ευκολότερα με κάτι διασκεδαστικό προτείνω να βγάλεις τα κραγιόν από το νεσεσέρ σου, να τσεκάρεις σχήμα και να δεις τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου!

/

Οι απαντήσεις από πάνω δεξιόστροφα


1. Πολύ κοντά στο αρχικό σχήμα που έχει το κραγιόν

Ακολουθείς τους κανόνες και είσαι πάντα πιστή όχι μόνο στο άλλο σου μισό αλλά στις αρχές σου, γενικά. Δεν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή παρά μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Κάποιες φορές μπορεί να βάψεις και τα μαλλιά σου σε ένα εντονότερο χρώμα προκειμένου να το πετύχεις, να κερδίσεις, δηλαδή, την προσοχή αυτού που έχεις βάλεις ως στόχο. Κατά τα άλλα στην ζωή σου λειτουργείς πάντα με πρόγραμμα και νιώθεις αμηχανία όταν κάποια συνθήκη σε βγάλει από αυτό.

2. Στρογγυλεμένο περίγραμμα με πολύ μυτερό κέντρο
Είσαι αξιαγάπητη σε όλους παρόλο που κάποιες φορές έχεις την τάση να υπερβάλεις ή να γίνεσαι πεισματάρα για μικρά και ανούσια πράγματα. Έχεις την ανάγκη των ανθρώπων γύρω σου και τρέφεσαι από την αγάπη. Η οικογένεια για ΄σένα είναι στόχος ζωής!

3. Στρογγυλεμένο περίγραμμα με στρογγυλεμένο κέντρο
Είσαι cool και δεν σου αρέσει να δημιουργείς προβλήματα. Οι γύρω σου σε περιγράφουν ως ήρεμη, σταθερή, αγαπητή και γενναιόδωρη. Δεν το λες και άσχημα, ε; Παρόλο που είσαι ήπιων τόνων και δεν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, σε ΄σένα στρέφονται όλοι οι κοντινοί σου άνθρωποι όταν αναζητούν μια ουσιαστική συμβουλή!

4. Εντελώς ίσιο
Είσαι πάντα to the point στις συζητήσεις σου και δεν σου αρέσει να μακρυγορείς. Έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου και είσαι πολύ ηθική. Προσέχεις πάντα την εμφάνισή σου και τι θα φορέσεις και πώς, ενώ κάποια ακόμη πράγματα που σε χαρακτηρίζουν είναι ότι είσαι πολύ αξιόπιστη αλλά και συντηρητική ταυτόχρονα, έχεις γρήγορο μυαλό και λατρεύεις τις προκλήσεις.

5. Πολύ μυτερή άκρη
Η προσωπικότητά σου είναι πολύ έντονη και δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητη. Στην δουλειά σου έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο και απεχθάνεσαι τα deadlines. Στην προσωπική σου ζωή είσαι πολύ επιλεκτική με τους φίλους και τις παρέες σου αλλά και εξωστρεφής ταυτόχρονα. Εξάλλου, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Τους ανθρώπους που έχεις στην ζωή σου είναι με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένοι κι εσύ νιώθεις πολύ άνετα μαζί τους!

6. Ίσιο με καμπυλωτό περίγραμμα
Είσαι περίεργη και περιπετιώδης. Σου αρέσει να ζεις έντονα την ζωή σου και βρίσκεις τρόπους να μεταμορφώνεις ακόμη και την πιο βαρετή στιγμή σε συναρπαστική. Κάνεις εύκολα φίλους και σου αρέσουν τα ταξίδια.

7. Καμπυλωτό με γωνία στην άκρη
Είσαι δημιουργική, ενθουσιώδης και σου αρέσει να κάνεις συνεχώς νέα πράγματα. Στις παρέες είσαι εσύ αυτή που μιλάει περισσότερο και που αν χρειαστεί καλύπτει τα κενά των άλλων. Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή και ερωτεύεσαι εύκολα, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Το να είσαι ενθουσιώδης είναι υπέροχο χαρακτηριστικό στις μέρες μας!

8. Μυτερό κέντρο με μυτερό περίγραμμα
Λειτουργείς πολύ με το πνεύμα και κυρίως στον έρωτα. Εκεί για να σε κερδίσει κάποιος, πρέπει πρώτα να κατακτήσει το μυαλό σου. Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή και είναι κάτι που επιδιώκεις στην καθημερινότητά σου. Παρ’ όλα αυτά είσαι μυστηριώδης και δεν σου αρέσει να ανοίγεις τα χαρτιά σου. Αγαπάς τη ζωή, ψάχνεις την ευκολία και είσαι πιστή.

Read More

And More