10 plus μυστικά για να είσαι κούκλα σε ελάχιστο χρόνο!

Ο χρόνος δεν μας φτάνει ποτέ για τα προλάβουμε όλα… Έτσι, κάποιες φορές πρέπει να εμφανιστούμε σε κάποιο ραντεβού, σε ένα επαγγελματικό δείπνο ή σε μια φιλική πρόσκληση έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας. Τι κάνουμε;
1. Κατ’ αρχήν, δεν ξοδεύουμε χρόνο χρησιμοποιώντας προϊόντα που χρειάζονται σφουγγαράκι ή πινέλο για την εφαρμογή τους. Προτιμούμε εκείνα που απλώνονται με τα δάχτυλα ή απευθείας, χάρη στην πρακτική συσκευασία τους.
Εάν έχουμε βάλει ήδη φον ντε τεν στο πρόσωπό μας, φρεσκάρουμε λίγο κάποιο σημεία, όπως τη μύτη, το μέτωπο και τα ζυγωματικά.
2. Απλώνουμε λίγη που πούδρα στα σημεία που υπάρχουν γυαλάδες στο πρόσωπο.
3. Δεν παραλείπουμε, φυσικά, το ρουζ σε κρεμώδη μορφή που το εφαρμόζουμε με απαλές κινήσεις στα ζυγωματικά (πάνω από το κόκαλo). Εάν μας αρέσει να απλώνουμε το ρουζ σε όλη την περιοχή των ζυγωματικών, χρησιμοποιούμε προϊόν σε κόμπακτ μορφή πάντα με πινέλο.
4. Επιλέγουμε εάν θα τονίσουμε τα μάτια ή το στόμα (όχι και τα δύο). Οπότε δίνουμε έμφαση στο ένα από τα αυτά.
Στα μάτια περνάμε στη βάση του πάνω βλέφαρου μια λεπτή γραμμή αϊλάινερ ή σκουρόχρωμο μολύβι και περνάμε τις βλεφαρίδες με μια μαύρη μάσκαρα.
5. Ένα λιπ γκλος ή ένα κραγιόν είναι απαραίτητα για τα χείλη.
6. Στα νύχια, περνάμε μια στρώση με βερνίκι που στεγνώνει γρήγορα, σε ανοιχτή απόχρωση.
7. Φτιάχνουμε γρήγορα τα μαλλιά μας: Εάν είναι κοντά ή μέτριου μήκους χωρίς όγκο, τα γυρίζουμε ανάποδα και με τα δάχτυλα τρίβουμε την κορυφή, αφού πριν απλώσουμε λίγο αφρό.
8. Αν έχουμε φυσικές μπούκλες, ψεκάζουμε τα μαλλιά με λίγο νερό ή ειδικό σπρέι για μπούκλες και τα φτιάχνουμε με τα δάχτυλα.
9. Εάν τα μαλλιά είναι λεπτά και λιπαρά, τα ισιώνουμε με το ειδικό «σίδερο». Έτσι, θα δείχνουν περιποιημένα και λιγότερο λιπαρά.

Extra μυστικά ομορφιάς!
– Εάν έχουμε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, χρειαζόμαστε κονσίλερ, μαύρη μάσκαρα και απαλό ρουζ.
– Εάν είμαστε μελαχρινές, έχουμε ανάγκη από λίγο χρώμα στα μάτια, κάτω από τα φρύδια βάζουμε μια φωτεινή σκιά και στα χείλη ένα γλυκό λιπ γκλος.
– Εάν η επιδερμίδα μας είναι σταράτη, εφαρμόζουμε μια μπρονζέ πούδρα στα ζυγωματικά, σκούρα μάσκαρα και λιπ γκλος.

Συμβουλή! Πρώτα στεγνώνουμε τα μαλλιά με πιστολάκι και μετά βαφόμαστε, γιατί διαφορετικά το δέρμα μας θα ιδρώσει και το μακιγιάζ θα φαίνεται βαρύ και ταλαιπωρημένο.

http://www.carrefour.gr

Read More

And More