Τα μεγάλα κολιέ είναι τάση! Αλλά ξέρεις να τα σετάρεις με το σωστό μακιγιάζ; Σου δείχνουμε!

Εδώ στο TLIFE έχουμε αποκτήσει εμμονή με τα μεγάλα κολιέ. Και όχι δεν μπήκες σε λάθος στήλη. Εξακολουθείς να είσαι στο beauty… Δώσε μου ένα λεπτό να σου εξηγήσω: το θέμα που θα δεις παρακάτω προέκυψε όταν συνάδελφος ήρθε στο γραφείο με ένα τέλειο huge κολιέ σε φούξια και το σέταρε με ένα έντονο πορτοκαλί κραγιόν! Λάθος! Πολύ ένταση στα χρώματα, τόσο που έπαυες να χαζεύεις το κολιέ. Καλύτερα να φορούσε μόνο το κολιέ ή μόνο το κραγιόν! Είδες που δεν το είχες σκεφτεί καν; Παρακάτω σου έχουμε πέντε τέλεια σεταρίσματα για να μην κάνεις ποτέ λάθος. Γιατί, όπως σου έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν αυτές οι λεπτομέρειες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις…

Φούξια κραγιόν με φούξια κολιέ: απλώς don’t!

Μην κάνεις το λάθος να σετάρεις το φούξια κραγιόν με το φούξια κολιέ σου γιατί πρόκειται για ένα πολύ έντονο χρώμα. Αντ’αυτού πρότίμησε να φορέσεις ένα ρουζ σε baby pink ίσα για να δώσεις μια λάμψη υγείας και να κρατήσεις ήσυχους τόνους γενικά στο μακιγιάζ σου.
– Κολιέ με φούξια κρόσια ZANINA K., €35.00, TSHOP. Αγόρασέ το τώρα εδώ.
– Ρουζ σε ροζ χρώμα MeMeMe, €11.20, TSHOP.
Αγόρασέ το τώρα εδώ.

Δανείσου τις αποχρώσεις του κολιέ για τα χείλη σου!

Αν έχεις επιλέξει ένα κολιέ που έχει μέσα του έως δύο χρώματα, επίλεξε το πιο έντονο από αυτά τα για τα χείλη σου. Ο συνδυασμός που βλέπεις παραπάνω μας αρέσει πολύ. Bonus info: βάλε στα μάτια γενναίες δόσεις μάσκαρα και θα είσαι έτοιμη!
– Κολιέ με μαύρες και κόκκινες πέτρες, Alexi Andriotti, €11.48, TSHOP. Αγόρασέ το τώρα εδώ.
– Κραγιόν απόχρωσης Kingdom, Beauty is Life, €24.00, TSHOP.
Αγόρασέ το τώρα εδώ.

Πολύχρωμο; Επένδυσε με ασφάλεια στη χρυσή σκιά!

Για να γλιτώσεις οποιοδήποτε λάθος αν έχεις επιλέξει ένα πολύχρωμο κολιέ απόφυγε να τονίσεις τα χείλη σου και επίλεξε μια χρυσή σκιά για τα μάτια. Θα σου δώσει την λάμψη που θες με ασφάλεια!
– Κολιέ με πολύχρωμα κορδόνια ZANINA K., €15.00, TSHOP. Αγόρασέ το τώρα εδώ.
– Σκιά ματιών Overshadow Gold, The Balm, €13.50, TSHOP.
Αγόρασέ το τώρα εδώ.

Εκκεντρικότητες για… εκκεντρικές!

Αν έχεις επενδύσει σε ένα πολύχρωμο κολιέ με έντονα χρώματα και σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα, κλέψε μια απόχρωση από το κολιέ σου και στο μακιγιάζ σου. Συγκεκριμένα, μια χοντρή γραμμή στην ρίζα του κάτω βλεφάρου είναι ό,τι πρέπει! Και ο παρακάτω συνδυασμός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι εννοούμε!
– Κολιέ με γαλάζιες, πράσινες και λευκές πέτρες, Once Upon a Time by Evhinia, €60.00, TSHOP. Αγόρασέ το τώρα εδώ.
– Μονή σκιά ματιών Papagena, Beauty is Life, €23.00, TSHOP.
Αγόρασέ το τώρα εδώ.

Ethnic+ Bronze= L.F.E.

Αν επενδύσεις στην ethnic διάθεσή σου δεν υπάρχει καλύτερο μακιγιάζ από αυτό με τις γενναίες δόσεις bronze πούδρας και με λάμψεις ψηλά στα κόκαλα.
– Κολιέ με πολύχρωμες φούντες ZANINA K., €16.00, TSHOP. Αγόρασέ το τώρα εδώ.
– Bronzing πέρλες Goddess Rock, MeMeMe, €17.84.
Αγόρασέ το τώρα εδώ.

Read More

And More