Πες μου το στιλ σου να σου πω ποια προϊόντα σου ταιριάζουν α-κρι-βώς!

Στα ρούχα έχεις το στιλ σου, γιατί όχι και στα καλλυντικά που επιλέγεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου; Που ξέρεις; Μπορεί πράγματι να το κάνεις και υποσυνείδητα! Θες να στο κάνω εικόνα; Αν σου αρέσει να ντύνεσαι sexy, το πιθανότερο είναι το άρωμά σου να μην είναι ρομαντικό αλλά αισθησιακό. Τόσο απλά!

Από τα trends που επικρατούν στις πασαρέλες αυτή την σεζόν επέλεξα με την βοήθεια της Σοφίας (βλ. Σούζα, βλ. fashion editor του TLIFE) τα τέσσερα επικρατέστερα. African, Tropical, romantic και 50’s. Εσύ απλώς επίλεξε το στιλ που σου ταιριάζει κι εγώ θα σου πω τι ταιριάζει στο νεσεσέρ σου. Γιατί και το τελευταίο θέλει το δικό του styling!

African


Το african αποπνέει έναν sexy και έντονο χαρακτήρα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, αποφεύγεις για φλούο χρώματα, επιλέγεις πιο επιθετικά σκούρα ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού, το άρωμά σου είναι ultra sexy ενώ μεταφέρεις τα γραμμικά σχέδια από τα prints των ρούχων σου και στο μακιγιάζ σου. Το eyeliner είναι must προϊόν για το νεσεσέρ σου!
1. Υγρό eyeliner Master Precise από την Maybelline New York, €8.95
2. Κρακελέ top coat Nails Inc, €16.00. Αποκλειστικά στα Sephora
3. Κραγιόν Beth Ditto σε συνεργασία με τα MAC, Pro Longwear Lipcreme, απόχρωση Heart Hangover, €18.00
4. Άρωμα Roberto Cavalli, €70.00
5. Συλλεκτική bronze παλέτα με python print από την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ YSL, Terre Saharienne Collector, €40.30

50’s

Τα prints των 50’s μπαίνουν και στα καλλυντικά μας και χρησιμοποιούνται σε γενναίες δόσεις. Κι επειδή εδώ θα αποκαλύψεις λίγη σάρκα παραπάνω βάλε οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου μια κρέμα σώματος με shimmers.
1. Ιριδίζον γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο με λάμψεις Carroten, €14.00
2. Lipgloss Bob Gloss, απόχρωση Dallas (απαλό ροζ του μαργαριταριού) από την Benefit, €17.00. Αποκλειστικά στα Sephora

3. Κιτ μακιγιάζ Gabana Glama από την Benefit, αποκλειστικά στα Sephora. Αποτελείται από: μπρονζέ πούδρα Hoola για το πρόσωπο, φον ντε τεν Some king a-gorgeous medium, υγρό τζελ Posietint σε απαλή ροζ απόχρωση για τα μάγουλα και τα χείλη, μια παλέτα με 3 σκιές ματιών, ένα μικρό πινέλο για τα μάγουλα, ένα απλικατέρ με διπλή άκρη κι ένα μάθημα εφαρμογής για να δημιουργήσετε βήμα-βήμα ένα υπέροχο μακιγιάζ
4. Ενυδατική κρέμα προσώπου με χρώμα για υπέροχα μαυρισμένη επιδερμίδα, Bronzing Beauty από την Lancaster
5. Μάσκαρα The Cheater από την The Balm, €15.20*
6. Προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών σε μορφή balm, Balms Away από την The Balm, €16.70*

Tropical

Στον Salvatore Ferragamo τα κορίτσια έβαλαν τα πιο ζωηρόχρωμα ρούχα τους με prints από φοίνικες και εξωτικές παραλίες. Αν θες να το πας στην beauty κατεύθυνση, το συγκεκριμένο trend θέλει τροπικές μυρωδιές από εξωτικούς προορισμούς, αντηλιακά αρώματα καρύδας και άλλα.
1. Έλαιο θρέψης για τα μαλλιά, Morocannoil Treatment, αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια
2. Exclusive άρωμα της σειράς Private Blend από τον Tom Ford, Neroli Portofino, €260.00/ 100ml
3. Βερνίκι από την καλοκαιρινή collection της Essie, απόχρωση Fear or Desire, €12.00
4. Κραγιόν Miss Candy Glam Shine από την L’Oreal Paris
5. Ενυδατικό αντηλιακό σώματος Silk Hydration με SPF15, Hawaiian Tropic

Romantic

Οι ροζ και nude αποχρώσεις επικρατούν στο νεσεσέρ σου αν αγαπάς την ρομαντική διάθεση στα ρούχα και την δαντέλα. Σου αρέσει να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με τις σωστές κρέμες και αποφεύγεις το βαρύ μακιγιάζ. Όσο για το άρωμά σου, είναι εξίσου ρομαντικό με γενναίες δόσεις από λουλούδια, κυρίως τριαντάφυλλα.
1. Μαγικό ελιξήριο μαλλιών από την συλλογή Elixir Ultime Grand Cru για βαμμένα μαλλιά με Eleo Complexe και Αυτοκρατορικό Τσάι, €33.00. Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase
2. Πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου, Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator από την Clinique, €40.90. Ιδανική για ξηρές επιδερμίδες
3. Nude βερνίκι Radiant, €9.00
4. Κρεμώδης σκιά με σατινέ effect, Shimmering Cream Eye Color από την Shiseido, απόχρωση PK214 Rale Shell
5. Limited edition άρωμα Stella Summer Rose από την Stella McCartney

* Τα προϊόντα The Balm μπορείς να τα βρεις στο νέο κατάστημα Bar-B, Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά.

Read More

And More