#Sillyface! Αυτή είναι η νέα τάση στις φωτογραφίες!

Ένας δημοσιογράφος δεν αποκαλύπτει ποτέ τις πηγές του, αλλά μια beauty editor μπορεί να ευχαριστήσει την Ξένια και τον κολλητό της, τον Κωνσταντίνο που είχαν την έμπνευση γι’ αυτό το θέμα. Το οποίο θέμα είναι το εξής: η νέα τάση στις πόζες του instagram που έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στο red carpet (βλ. Miley Cyrus στα VMA) είναι το silly face, δηλαδή οι πόζες με αστείες γκριμάτσες. Θα σου μάθουμε ποιες είναι και πώς να ποζάρεις έτσι παρακάτω. Αλλά πριν από αυτό λίγη ιστορία.

Την silly face τάση που μας κάνει να δείχνουμε όμορφες στις photos με έναν… διαφορετικό τρόπο (εξού και η θέση του θέματος στην beauty στήλη) την ξεκίνησε η Cara Delevingne που έχει τις καλύτερες πόζες. Αμέσως μετά ακολούθησε η κολλητή της Rita Ora κι έπειτα όλα τα top models και τα κορίτσια που είναι hot τώρα. Συμπέρασμα: αν θέλεις να είσαι κι εσύ hot τώρα πόζαρε κάπως έτσι…

Η Cara είναι η πρώτη διδάξασα στις silly face πόζες! Έχει κάνει εξώφυλλο στο περιοδικό Love έτσι ενώ πρόσφατα ανέβασε και photo της στο instagram από την παιδική της ηλικία με παρόμοια γκριμάτσα. Η Cara ήταν πιο μπροστά κι από τον… εαυτό της!

Η κολλητή της Rita Ora έμαθε από εκείνην και άρχισε να αντιγράφει δειλά- δειλά!

Και η Coco Rocha ποζάρει μπροστά από την top make up artist, Pat McGrath με silly face!

Η Karlie Kloss πειραματίζεται με παρόμοιες πόζες!

Μπορεί το credit των silly faces να ανήκει στην Cara Delevingne αλλά αυτή που το μετέφερε από το instagram στο red carpet ήταν η Miley Cyrus.

Οι 4 βασικές πόζες των silly faces. Μάθε να τις κάνεις κι εσύ!
1. The O Face: ποζάρεις με το στόμα ανοιχτό σαν να δείχνει έκπληκτη, σοκαρισμένη, επιθετική ή και μπερδεμένη.
2. The confused duck face: ποζάρεις κάνοντας χειλάκια αλλά ταυτόχρονα μπορείς να αλληθωρίζεις ή να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πόζα που “κοροϊδεύει” το duck face!
3. The tongue face: ποζάρεις με την γλώσσα έξω κατά προτίμηση με μια rock φίλη ή φίλο σου. Είναι η πιο εύκολη πόζα. Αν θέλεις να κάνεις silly face, το προσπαθείς και δεν σου βγαίνει, απλώς βγάλε την γλώσσα σου έξω και πόζαρε.
4. The animal face: ποζάρεις τραβώντας τα αυτιά σου, προεκτείνοντας το πηγούνι σου ή κάνεις οτιδήποτε για να μοιάζεις με κάποιο ζώο.

Ανέβασε την δική σου silly face photo στο instagram του TLIFE!

Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβάσεις το δικό σου silly face στο instagram! Εμείς το κάναμε ήδη! Άκου, λοιπόν, τι θα κάνεις: πόζαρε με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους και ανέβασε την photo στο instagram σου με hashtag TLIFESF και mention το instagram του TLIFE. Δηλαδή, έτσι #TLIFESF @tlifegr

Οι καλύτερες silly photos θα ανέβουν σε άρθρο στη στήλη των news. Λες να είσαι και εσύ μέσα;

Read More

And More