Beauty street style! Εμπνεύσου από τα πιο στιλάτα κορίτσια σε Ν.Υ., Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι!

Πάντα παίρνω έμπνευση από τα κορίτσια του δρόμου! Του δρόμου, με την καλή έννοια… Αυτές που συναντάς γύρω σου μέχρι να φτάσεις στη δουλειά ή που πίνουν δίπλα σου cocktail. Αλήθεια, δεν το κάνεις κι εσύ; Και μάλιστα είναι πιο εύκολο να επηρρεαστείς από το make up και τα μαλλιά που έχει κάνει η διπλανή σου παρά η τάδε ή η δείνα διάσημη που εντόπισες σε εκείνο το περιοδικό. Και αυτό γιατί α) η διπλανή σου είναι πιο κοντά σε εσένα και άρα σου είναι πιο εύκολο να ταυτιστείς μαζί της και β) γιατί το πράγμα έχει γυρίσει έτσι κι αλλιώς και ακόμη και οι διάσημες αποκτούν σταδιακά στιλ που κάποτε θα εντόπιζες μόνο στην διπλανή σου!

Με απλά λόγια: τα fashion week σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι έχουν φτάσει στο τέλος τους. Με αφορμή αυτές τις ημέρες της μόδας οι φωτογράφοι έκαναν κλιλ και σε κορίτσια της διπλανής πόρτας που βρέθηκαν εκεί! Δες πώς βάφτηκαν- έκαναν τα μαλλιά τους και κλέψε ιδέες! Love them! J’adore! Ti amo!

Νέα Υόρκη

Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης προτιμούν να παίζουν με φυσικά μακιγιάζ. Φροντίζουν την επιδερμίδα τους και απλώνουν έντονα κραγιόν. Αν όχι, οπωσδήποτε lip balm! Το δυνατότερό τους σημείο είναι το hair styling. Και φυσικά δεν μιλάμε για στιλιζαρισμένα μαλλιά, αλλά είτε φροντισμένα και αφημένα κάτω, είτε σε top knot (δες εδώ πώς γίνεται), είτε στολισμένα με αξεσουάρ. Απλώς, τα κάνουν όλα με αυτοπεποίθηση, την στιγμή που εγώ θα δίσταζα να κυκλοφορήσω με έναν τόσο huge φιόγκο στο κεφάλι μου!

Λονδίνο



Τα κορίτσια στο Λονδίνο είναι πιο τολμηρά! Βάφουν τα μαλλιά τους με παστέλ αποχρώσεις (αν έχεις μπει σε πειρασμό μάθε εδώ), κάνουν τολμηρά μακιγιάζ με έντονα eyeliner τοποθετημένα με γραμμικό τρόπο και φοράνε ιδιαίτερα headbands.

Μιλάνο

Στο Μιλάνο θα εντοπίσεις τα πιο κομψά beauty looks τα οποία είναι μάλιστα και φορέσιμα στην καθημερινότητά μας. Κι εδώ, όμως, τα μαλλιά είναι απλά χωρίς στιλιζαρισμένα πιασίματα ενώ το βάρος δίνεται περισσότερο στην φροντίδα και την ανάδειξη της επιδερμίδας παρά στην κάλυψη των ατελειών!

Παρίσι



Στο Παρίσι τα κορίτσια αγαπούν τους πειραματισμούς με το μακιγιάζ τους και τα bedhead look. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα μαλλιά τους είναι φροντισμένα και δεν φωνάζουν “έχουν να με πάνε κομμωτήριο μηηηηνες!”. Και κάτι ακόμη: περπατώντας στους δρόμους του Παρισιού θα δεις πολλά κόκκινα κραγιόν ακόμη και το πρωί. Εσύ γιατί δεν το τολμάς;

Read More

And More