Test! Για να δούμε τι ξέρεις; Βρες ποια διάσημη είναι μούσα κάθε εταιρίας!

Έναν ολόκληρο Χειμώνα πέρασαν μπροστά από τα μάτια σου εκατοντάδες beauty ειδήσεις! Κάποιες από αυτές τις διάβασες με προσοχή και κάποιες άλλες τις πέρασες στα… ψιλά γράμματα! Και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και αφήνουμε τα beauty μαθήματα πίσω μας, λέω να σας βάλω ένα test: Πόσο καλές beauty μαθήτριες είσασταν την σχολική χρονιά που πέρασε; Βγάλτε μια κόλα χαρτί (ok, δεν είναι απαραίτητο, αλλά ήθελα να το πω!). Παρακάτω θα βρείτε μια σύνθεση στην οποία αριστερά θα είναι έξι διάσημες και δεξιά τοποθετημένα με τυχαία σειρά προϊόντα από τις εταιρίες οι οποίες αντιπροσωπεύουν. Βρες ποια υπέγραψε με ποια εταιρία. Κι έπειτα, κάνε scroll down και δες τις σωστές απαντήσεις! Έλα! Μην κλέβεις!

Οι σωστές απαντήσεις:

Α) Πριν λίγους μήνες μας ανακοινώθηκε ότι η Kérastase αποκτά για πρώτη φορά από το 1964- οπότε και ιδρύθηκε- την δική της μούσα. Και όχι όποια, αλλά ΤΗΝ Kate Moss! Λίγο καιρό αργότερα, μας ανακοινώθηκε κι ένα ακόμη νέο που μας αφορά άμεσα: η Kérastase βγάζει σειρά styling! Αλλά όχι όποια, αλλά την πρώτη Couture Styling που δημιουργήθηκε ποτέ! Η Louis Vuitton των μαλλιών, όπως μου αρέσει να την αποκαλώ, δημιούργησε επτά exclusive προϊόντα styling που εξασφαλίζουν 1. τέλειο φορμάρισμα 2. μοναδική κίνηση 3. υγεία 4. λάμψη 5. προστασία από τις ακτίνες UV και 6. τέλεια μυρωδιά (σαν eau de parfum για τα μαλλιά!). Κι επειδή μόλις έχω επιστρέψει από την παρουσίαση της συγκεκριμένης σειράς και δηλώνω ενθουσιασμένη σύντομα θα έχεις τα νέα με κάθε λεπτομέρεια!

Β) Μέσα στην προηγούμενη χρονιά ο οίκος Chanel μας ανακοίνωσε δύο ανατρεπτικές συνεργασίες. Ο Brad Pitt για το Chanel No5, γίνεται ο πρώτος άντρας ambassador για γυναικείο άρωμα. Λίγο αργότερα, η Chanel μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Gisele. Το top model γίνεται πρόσωπο της σειράς Les Beiges. Πρόκειται για μια σειρά με πούδρες σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις ακριβώς που σου ταιριάζει. Και κάτι ακόμα: ο οίκος για πρώτη φορά λανσάρει παλέτες με μπεζ packaging αντί του μαύρου στο οποίο μας είχε συνηθίσει. Βέβαια, το μπεζ περιορίζεται στην σειρά Les Beiges και μόνο!

C) Στο είχαμε πει εδώ ότι η Cara Delevigne είναι το πιο hot beauty icon τώρα! Κι εκεί κάπου ανάμεσα στα catwalks και στο άδοξο φλερτ της με τον Leonardo di Caprio στις Κάννες, έκλεισε συμβόλαιο με τον Yves Saint Laurent για την ολοκαίνουρια mascara Babydoll. Η νέα μάσκαρα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο κιεδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα.

D) Η Megan Fox είναι τα τελευταία χρόνια μούσα του οίκου Giorgio Armani. Και εκείνη έχει δανείσει πολλές φορές το πρόσωπό της για πολλά και διαφορετικά λανσαρίσματα που αφορούν είτε το μακιγιάζ, είτε την περιποίηση, είτε τα αρώματα του οίκου.

Ε) Η συγκεκριμένη συνεργασία ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, οπότε αν είσαι καλή beauty μαθήτρια θα την γνωρίζεις! Η Avon ξεκίνησε την συνεργασία της με την Irina Shayk, έναν από τους αγγέλους της Victoria Secret. Και όπως ψήφισες κι εδώ, αν η μούσα παίζει όντως ρόλο στις πωλήσεις μιας εταιρίας, τότε η Irina Shayk είναι δυνατό χαρτί.

F) Το δυνατό αρωματικό λανσάρισμα του οίκου Yves Saint Laurent συνοδεύτηκε από μια εξίσου δυνατή συνεργασία με την Jessica Chastain ως μούσα του αρώματος! Ο λόγος για το Manifesto, το άρωμα της ανεξαρτησίας που απευθύνεται στις γυναίκες που ορίζουν ανά πάσα στιγμή τη ζωή τους. Στις τολμηρές γυναίκες που δεν παραιτούνται ποτέ, γελούν με όλη τους την καρδιά, λάμπουν, αψηφούν τις συμβάσεις, πολεμούν την πλήξη και τολμούν!

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου και ποια διάσημη θα ήθελες να δει να υπογράφει με κάποια εταιρία; Ας το συζητήσουμε!

Read More

And More