Αναρωτιέσαι τι να πάρεις για την νέα σεζόν; Οι συντάκτριες του TLIFE σου δείχνουν τι αγόρασαν!

Υπάρχουν τόσα προϊόντα ομορφιάς εκεί έξω και άλλα τόσα ολοκαίνουρια λανσαρίσματα που σε κάνουν να τα χάνεις! Τι να πρωτοαγοράσεις; Θα αξίζει η νέα σου αγορά τον κόπο; Τι καινούριο έχει βγει στα ράφια; Υπάρχουν κάποιες φορές που ακόμη κι εγώ τα χάνω μπροστά στα τόσα λανσαρίσματα! Το να έχω 16767 αγαπημένα κραγιόν ή να φοράω 422 διαφορετικές κρέμες (ok, δεν είναι τόσες αλλά είναι πάρα, πάρα πολλές!) δεν είναι normal! Γι’ αυτό από τα προϊόντα που φτάνουν στο γραφείο μόνο μερικά φτάνουν και μέχρι το νεσεσέρ μου!

Σε αυτό το post θα δεις τι καινούριο αγόρασαν οι συντάκτριες του TLIFE για την ανοιξιάτικη- καλοκαιρινή σεζόν αλλά και ποια προϊόντα κατάφεραν να φτάσουν στο δικό μου νεσεσέρ και να μείνουν εκεί! Έτσι α) θα μάθεις τι νέο κυκλοφορεί και β) θα έχεις εγγυήτριες εμάς!

Ξένια Ιωάννου, editor in chief

Κραγιόν Shisheido, Perfect Rouge, απόχρωση Rouge Parfait, νούμερο: ΡΚ303. Τιμή: €21.00 με έκπτωση 25%. Attica.
“Το είδα σε μια φίλη, στην έκθεση που έκανε η Shiseido για να γιορτάσει τα 140 χρόνια της. Το ζήλεψα. Η φυσική του απόχρωση ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα για την καθημερινότητά μου. Ούτε φαίνομαι υπερβολικά βαμμένη, αλλά ούτε και εντελώς αμακιγιάριστη. Δίνει στα χείλη μου αυτό το “κάτι” που χρειαζόμουν. Και διαρκεί… Πήγα την επόμενη μέρα και το αγόρασα. Χα!”
Shisheido, Sun Protection, Compact Foundation N, Fond de Teint Compact, Solaire Protecteur N, SP60, water resistant. Τιμή: €26.00 με έκπτωση 25% Attica.
“Κι επειδή ποτέ δεν καταφέρνω να συγκρατηθώ, μαζί με το κραγιόν πήρα και μια πούδρα. Με αντηλιακή προστασία και το κυριότερο δεν βαραίνει την επιδερμίδα μου -γιατί έχω ένα θέμα με αυτό. Τη φοράω και δεν νιώθω ότι έχω “φορτώσει” την επιδερμίδα μου με κάτι. Έχει ωραία υφή και είναι αδιάβροχη. Ό, τι πρέπει για μια γυναίκα που δεν είναι και τόσο φίλη με το μακιγιάζ”.
Chanel, Stylo Yeux Waterproof, Long-lasting eyeliner, Grenat, No 85. Τιμή: €26.90
Γιατί φέτος αποφάσισα να δώσω έμφαση στο πάνω βλέφαρο του ματιού μου. Δεν ήθελα μαύρο, είναι σκληρό για καλοκαίρι. Αυτή η ιδιαίτερη απόχρωση όμως ταίριαξε απόλυτα με τις επιθυμίες μου. Και από ότι μου είπαν και οι φίλοι μου -αδίστακτοι κριτές- they love the new me!
Caudalie, Vinosource, Moisturizing Sorbet Creme, Sensitive Skin
“Αυτή η κρέμα είναι η μεγαλύτερή μου χαρά. Χρόνια ψάχνω μια ενυδατική κρέμα που θα την αντέχει το δέρμα μου. Η μία ήταν βαριά στην υφή της και δεν μπορούσα ή άλλη ήταν μια χαρά αλλά δεν μου έκανε και τίποτα. Οι beauty editors που κατά καιρούς συνεργαζόμουν μου πρότειναν διάφορες. Από τις πιο φθηνές μέχρι τις πιο ακριβές. Τίποτα. Μέχρι που μια μέρα ήρθε η Νατάσα Μπερέκου από μια παρουσίαση της Caudalie και μου είπε: “Σου βρήκα κρέμα!”. Αυτό ήταν. Όντως. Μου βρήκε κρέμα!!!”
Sephora
“Ένα έξυπνο gadget από τα Sephora που πολύ μου άρεσε. Βάζω πάνω το υγρό σαπούνι μου και κάνω απολέπιση στο πρόσωπό μου. Παράλληλα και μασάζ. Τέλειο;”

Μαρία Ρουμελιώτου, news editor in chief

Άρωμα coco mademoiselle Chanel
“O μεγάλος και παντοτινός έρωτάς μου! Ο αρωματοποιός της Chanel όταν το δημιούργησε πρέπει να είχε μεγάλη έμπνευση!”

Κραγιόν Clinique Almost Lipstick. Αποχρώσεις Flirty Honey no 41 (το ανοιχτό) και Chic Honey no 36 (το σκούρο). Τιμή: €21.90
“Ένα έντονο και λαμπερό χρώμα φωτίζει τα χείλια μου και φωνάζει: Έρχεται καλοκαίρι!”

Κραγιόν Οriflame απόχρωση Seductive Nude. Τιμή: €11.50
“Tα nude χείλια είναι τα αγαπημένα μου! Ταιριάζουν τέλεια με τα smokey μάτια μου!”

Βερνίκι Κορρέ απόχρωση Lilac no25. Τιμή: €6.00
“Καλό το χειμωνιάτικο σκούρο βερνίκι, αλλά επιτέλους ήλθε η Άνοιξη με αυτό το υπέροχο λιλά από τον Κορρε! Ζήτω το χρώμα!”

Αναζωογονητικό spray προσώπου Caudalie Eau De Beaute.
“Έμαθα την υπάρξή του όταν η Victoria Beckham tweeταρε γι’ αυτό! Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να το αγοράσω στο κοντινότερο φαρμακείο. Το έχω πάντα στο γραφείο μου, δίπλα ακριβώς από το πληκτρολόγιο και ψεκάζω το πρόσωπό μου κάθε φορά που θέλω κάτι να με αναζωογονήσει!”.

Εβίτα Τσιλοχρήστου, journalist / news editor



L’Oreal Elvive Extraordinary Oil. Τιμή: €9.99
“Η Άνοιξη με βάζει σε mood ανανέωσης! Έτσι αφού έκοψα τα μαλλιά μου (λίγο) είπα να τα περιποιηθώ ιδιαιτέρως! Τι καλύτερο από το λαδάκι της Loreal; Έχει τέλειο άρωμα και το χρησιμοποιώ μετά το πιστολάκι στις άκρες για λείανση. Και το καλύτερο; Έχει super τιμή και το βρίσκεις παντού!”

Oriflame κραγιόν, απόχρωση Coral Wave. Τιμή: €12.95
“Το κραγιόν της Oriflame, μου προσφέρει αυτή την καθημερινή νότα χαράς που σου δίνει ένα χρώμα!”

MAC Tendertone Lipbalm, απόχρωση Hush Hush. Τιμή: €15.50
“Όσο για το Lip balm της mac… Ποιος μπορεί ν’ αντισταθεί σ’ ένα τέτοιο κουτάκι και στα τόσο απαλά χείλη που φτιάχνει;”.

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor



Ρουζ Βlush Horizon de Chanel. Τιμή: €69.90
“Από μικρή σιχαινόμουν να μου τσιμπάνε τα μάγουλα (ήταν μεγάλα βλέπεις!). Μου άρεσε όμως το αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα οπότε παραδέχομαι πως πολλές φορές έκανα τα στραβά μάτια! Σήμερα, μετά από πολλά, πολλά διαφορετικά blush βρήκα επιτέλους εκείνο ΤΟ ΡΟΥΖ που μου χαρίζει ακριβώς αυτό το φρέσκο, δροσερό και φυσικό αναψοκοκκίνισμα. Και μόλις βρήκα έναν ακόμη λόγο να λατρέψω τη Chanel! Όσο για το λευκό νεσεσέρ, δώρο από αγαπημένη φίλη με την οποία μοιραζόμαστε τις εμμονές μας για την ομορφιά! Την ευχαριστώ!”.

Bronze πούδρα Clinique Superbalanced Powder Bronzer. Τιμή: €38.50
“Solarium; Ευχαριστώ δεν θα πάρω (αν και παραδέχομαι ότι έχω μπει σε πειρασμό πολλές φορές!). Έχω το it προϊόν για να δώσω στο πρόσωπό μου ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, αλλά όχι αυτό που κιτρινίζει. Αν σου έχει συμβεί κι εσένα καταλαβαίνεις τι εννοώ! Η πούδρα της Clinique είναι και πολύ πρακτική: απλώς γυρνάς ένα τσικ δεξιά και απελευθερώνεται όση ποσότητα χρειάζεται. ‘Αρα δεν κινδυνεύεις να σπάσει ή να χυθεί στο νεσεσέρ σου!’

Άρωμα Estee Lauder Bronze Goddess. Τιμή: €54.72
“Είναι το άρωμα που φοράω αυστηρά από αρχές Απριλίου και με βοηθά να κλείνω τα μάτια και να κάνω σχέδια για διακοπές. Και για να καταλάβεις τα όρια εθισμού που μου έχει προκαλέσει, πέρισυ κίνησα γη, ουρανό και επιστράτευσα κάθε αθέμιτο μέσο για να το βρω. Και τελικά τα κατάφερα. Και τελικά, το άδειασα σε ένα μήνα λόγω της προηγούμενης στέρησης!”.

Beauty gadget για την αφαίρεση του βερνικιού, Sephora Express Nail Polish Remover. Τιμή: €7.90
“Γι’ αυτό το gadget τα λόγια είναι περιττά! Απλώς βουτάς ένα- ένα κάθε βαμμένο σου νύχι στο εμποτισμένο με ασετόν μπουκάλι και όταν το βγάλεις το βερνίκι έχει φύγει. Με την ίδια ακριβώς ευκολία που ένας μάγος βγάζει λαγούς από το καπέλο του! Α! Και για τις φίλες που με ρωτάνε, μιλώ και για τα σκούρα βερνίκια!”.

Σοφία Σούζα, fashion editor

Πούδρα λάμψης για το πρόσωπο, Mary- Lou Manizer Aka “The Luminizer” The Bal Cosmetics από την Make Me Up. Τιμή: €19.00
“Αυτό το καλοκαίρι για μένα θα έχει σίγουρα λάμψη γι αυτό επένδυσα σε δύο προιόντα λάμψης. Για αρχή σε αυτή την υπέροχη πούδρα σε υπέροχη συσκευασία που θυμίζει τα pin up girls!”

Στιλό- highlighter L’Oreal Lumi Magique Stylo Touche De Lumiere
“Προσοχή αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο concealer! Είναι και highlighter! Το απλώνω στην κορυφή της μύτης και ψηλά στα ζυγωματικά και με μια κίνηση δείχνω ξεκούραστη!”.

Κρέμα χεριών Clinique Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream, SPF 15. Τιμή: €36.50
“Προσέχω για να έχω! Μπορεί να αγαπώ τον ήλιο αλλά όχι και τις πανάδες που δημιουργεί! Αυτό το προϊόν είναι το μεγαλύτερο όπλο μου κατά των πανάδων στα χέρια. Το σημείο που μαρτυρά την ηλικία μας! Και με αυτό τα χέρια μου δείχνουν μόνο 18!”.

Κραγιόν MAC απόχρωση Costa Chic
“Ετοιμάσου να ενθουσιαστείς! Πολύ, όμως! Αυτή την περίοδο υπάρχει στα MAC η ενέργεια Back to MAC! Πηγαίνεις πίσω στο κατάστημα μερικές άδειες συσκευασίες MAC και παίρνεις εντελώς δωρεάν κάποια κραγιόν. Εγώ πήρα αυτό το Costa Chic!”.

Χριστίνα Κατσαούνη, fashion director

Ενυδατική σώματος Kiehl’s Crème de Corps, Soy Milk&Honey Whipped Body Butter. Τιμή: €41.80
“H απόλυτη κρέμα σώματος για εμένα! Η μυρωδιά αλλά και η υφή της που παραπέμπει σε βούτυρο μου έχει δημιουργήσει πάθος και την χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια ανελλιπώς”.

‘Αρωμα HermesEau Des Marveilles. Τιμή: € 55.00
“Είμαι από τις γυναίκες που ταυτίζονται με το άρωμα τους σε σημείο που αν μου τελειώσει προτιμώ να μην φορέσω καθόλου! Είναι δροσερό, ιδιαίτερο με προσωπικότητα!”

Make up Εstee Lauder Double Wear, Stay in Place Make Up. Τιμή: €44.00
Βάφομαι κάθε μέρα για όλη μέρα κι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Είναι το μόνο make up που δεν φεύγει από το πρόσωπο, είναι σταθερό και μου δημιουργεί ασφάλεια για την κατάσταση του μακιγιάζ μου σε όλες τις καιρικές συνθήκες”.

Μac Penultimate Eye Liner – Rapid Black. Τιμή: €14.00
Το eyeliner το αγαπώ γιατί δίνει σχήμα στα μάτια και δίνει ένταση στο βλέμμα. Το συγκεκριμένο είναι εύκολο στη χρήση του και με μία μόνο γραμμή έχεις την απόχρωση που θέλεις”.

Μάσκαρα Mac Haute & Naught Lash. Τιμή: €15.00
Κάνει το βλέμμα έντονο και δίνει βάθος στο σχήμα του ματιού. Δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα άλλη μάσκαρα με τόση ένταση!”

Ελιξήριο για τα μαλλιά Kerastase Elixir Ultimate
“Η καλύτερη προστασία από το πιστολάκι και τον ήλιο!”

Ενυδατική προσώπου, Hormeta Hydro Mineral Cream. Τιμή: €109.00
“Η σωστή ενυδάτωση είναι κανόνας για το πρόσωπο και δεν μπορούσα να βρω μια κρέμα που να καλύπτει όλες μου τις ανάγκες χωρίς να το βαραίνει για αρκετό καιρό. Ανακάλυψα τη συγκεκριμένη στα Fresh& Beauty (Αγ. Παρασκευής 47, Χαλάνδρι) και η υφή της επιδερμίδας μου δεν έχει υπάρξει πιο απαλή και σφριγηλή”.

Αγγελική Χριστοπούλου, deco editor

Αφρόλουτρο Sephora Orange Blossom Creamy Body Wash. Τιμή: €2.90
“Επιλέγω πάντα να βάζω στο σώμα μου αφρόλουτρα με ωραίες μυρωδιές. Τώρα βέβαια που καλοκαιριάζε επέλεξα κάτι πιο λουλουδάτο, το “Orange Blossom” από τα καταστήματα Sephora που μου δημιουργεί την τέλεια εικόνα στο μυαλό… παραλία, καυτός ήλιος, κοκτέιλ with boyfriend!”.

Βερνίκι Yves Saint Laurent La Laque Couture, απόχρωση Corail Colisee 4.
“Αγαπημένο καλοκαιρινό βερνίκι είναι το “Corail Colisee 4” από τον Yves Saint Laurent που και κρατάει πολλές μέρες αλλά έχει και την τέλεια απόχρωση. Λάμπει στον ήλιο, δεν χαλάει από τη θάλασσα και το καλύτερο… με δείχνει πιο μαυρισμένη στα άκρα!”

Κραγιόν L’Oreal Causee no01, Fashionista Pink. Τιμή: €13.98
“Τέλος θα μοιραστώ μαζί σας το αγαπημένο μου κραγιόν που σίγουρα θα το λατρέψετε! Έχει ροζ απόχρωση και ονομάζεται “Causse 01 Fashionista Pink” και είναι της εταιρίας L’Oreal. Και να μην έχεις προλάβει να πας στην παραλία για ηλιοθεραπεία, αν το φορέσεις το βράδυ θα δείχνεις πιο μαυρισμένη μαζί με μία bronze πούδρα λάμψης”.

Read More

And More