5+1 travel kits που πρέπει να βάλεις στις βαλίτσες των διακοπών σου!

Το καλοκαίρι έχουμε αυτό που λέμε long weekends! Που σημαίνει: ότι αν δεν είσαι από τις τυχερές των οποίων οι διακοπές ξεκινούν τώρα, μπορείς να κάνεις… διακοπικά διαλείμματα με τριήμερες αποδράσεις (Long live the Long Weekends!). Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που συμβαίνει είναι να αδειάζουν τα ντουλάπια του μπάνιου σου τα οποία μπαίνουν στο νεσεσέρ σου και πάνε σε έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό. Καιρός να αλλάξεις συνήθειες! Παρακάτω θα βρεις 5+1 travel kits, δηλαδή σετ περιποίησης σε μικρό μέγεθος για την περιποίηση του εαυτού σου ή το μακιγιάζ. Κι έτσι φέτος τα ντουλάπια του μπάνιου σου δεν θα είναι σαν να δέχθηκαν μόλις επίθεση!

Algenist Complete Renewal Set

Σετ ολοκληρωμένης αναδόμησης ματιών:
– Το Baume Yeux Régénérant Complet (15ml) που συμβάλει στην εξασθένιση των ρυτίδων, των σακουλών και των μαύρων κύκλων στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
– Το Nettoyant Doux Rajeunissant (45ml) που καθαρίζει το δέρμα. Χάρη στη σύστασή του με βάση τα αμινοξέα βρώμης και τα εκχυλίσματα φουντουκιού αφαιρεί τις ακαθαρσίες του δέρματος βελτιώνοντας την υφή του.
– Το Sérum Concentré Reconstituant (23ml) που αυξάνει τη σύνθεση ελαστίνης ευνοώντας την αναδόμηση των κυττάρων και τη λάμψη του δέρματος. Η εμφάνιση ρυτίδων μειώνεται και το δέρμα φαίνεται λείο.
Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora (€58.00)

Συλλεκτική παλέτα σκιών The Balm BalmVoyage

Για να μην κουβαλάς στο νεσεσέρ σου πολλές και διαφορετικές σκιές επένδυσε σε αυτή την παλέτα. Περιέχει τρεις super σκιές σε γήινους τόνους για να παίζεις με το μακιγιάζ σου και στις διακοπές!
Θα το βρεις αποκλειστικά στο Bar-B (Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά)

Symmetria SPF30 Suncare

Αντηλιακό σετ με κρέμες περιποίσηςη προσώπου που διαθέτουν SPF 30 ώστε να μην πιάνουν χώρο στην βαλίτσα σου! Θα το βρεις αποκλειστικά στη Symmetria

Strivectin The must Have Kit


H σειρά περιλαμβάνει:
– Την κρέμα Concentré intensif anti‐rides et anti‐vergetures StriVectin‐SD™/60 ml, ένα προϊόν ικανό να περιορίσει την εμφάνιση κοκκινίλων και ρυτίδων μετά από 8 εβδομάδες. Το προϊόν αυτό περιορίζει τις σκούρες κηλίδες, ενυδατώνει το δέρμα αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του, την υφή του και την αρμονία στο χρώμα του.
– Την κρέμα ματιών Soin concentré anti‐rides pour les yeux StriVectin‐SD™/7 ml, ένα προϊόν ultra‐συμπυκνωμένο που στοχεύει στη εξαφάνιση των σημαδιών του χρόνου που εντοπίζονται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, όπως οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, οι ρυτίδες και η χαμένη ελαστικότητα.
– Το Sérum Eclaircissant Uniformisant StriVectin‐EV™/7 ml, έναν ορό προσώπου που έχει την ικανότητα να διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα του προσώπου και να δρα ενάντια των κηλίδων γήρανσης, ήλιου και των ελαφρών ή μέτριων σκούρων κηλίδων, επιτυγχάνοντας πιο φωτεινό και καθαρό χρώμα και νεανική επιδερμίδα!
Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora (€77.00)

Benefit The POREfessional value kit

Το κιτ περιέχει:
– Το POREfessional, ένα ανάλαφρο, μη λιπαρό βάλσαμο που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω ή κάτω από το μακιγιάζ μειώνοντας την εμφάνιση των πόρων για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα!
– Το Girl meets pearl, μια αστραφτερή λοσιόν για λαμπερή επιδερμίδα.
– Το Erase paste, διορθωτική πούδρα λάμψης που καλύπτει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και τις ατέλειες.
Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora (€45.00)

Συλλεκτική παλέτα ρουζ The Balm Big Mama

Τρεις διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ σε μια παλέτα! Από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι την πιο σκούρα (δημιουργείς και φωτοσκιάσεις) φώτισε τα μάγουλά σου!
Θα το βρεις αποκλειστικά στο Bar-B (Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά)

Read More

And More