15 ευρώ και κάτω! Οι καλύτερες αγορές της εβδομάδας για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά!

Από τις 15 του μήνα και μετά έχω την τάση να θεωρώ ότι ο μήνας τελειώνει. Κυρίως γιατί τα λεφτά τελειώνουν. Και στον αντίποδα αυτού του τελειώνει- τελειώνουν υπάρχει πάντα εκείνη η επιθυμία της beauty αγοράς που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα (αν είσαι γυναίκα και αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έχεις νιώσει!).

Παρακάτω θα βρεις εκείνες τις έξι αγορές της εβδομάδας που δρουν ψυχοθεραπευτικά! Και όχι μόνο αυτό: κοστίζουν έως δεκαπέντε ευρώ και άρα δεν σε βαραίνουν οικονομικά! Εν ολίγοι, αυτές είναι οι καλύτερες αγορές της εβδομάδας για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά!



– Αρωματικό λαδάκι White Musk Perfume Oil 15 ml, €10.50.
Πολυχρηστικό και οικονομικό! Είτε το φορέσεις απευθείας πάνω σου σαν άρωμα είτε το αναμείξεις με το body lotion σου ώστε να του δώσεις άρωμα αυτό το λαδάκι είναι μια ακόμη όμορφη και οικονομική αγορά.

– Limited edition κρέμα σώματος NIVEA Soft από την Nicola De Main, €5.04.
Η Nicola De Main είναι βρετανίδα σχεδιάστρια η οποία συνεργάζεται φέτος με την Nivea και μαζί δημιουργούν μια συλλεκτική συσκευασία την οποία μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου. Όσο για το περιεχόμενο της Nivea; Πρόκειται για μια πολύ, πολύ πλούσια σύνθεση που αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, ειδικά τώρα τον Χειμώνα. Αν γυρνώντας σπίτι βγάζεις το τζιν και ανακαλύπτεις από κάτω μια επιδερμίδα που έχει γίνει λευκή από την αφυδάτωση, αυτή είναι η αγορά σου!

– Γυαλιστικό και στεγνωτικό νυχιών σε ένα Essie To Dry For, €15.00.
Μπορεί για στεγνωτικό και γυαλιστικό νυχιών τα χρήματα να σου φαίνονται αρκετά, ωστόσο σκέψου α) αγοράζεις δύο προϊόντα ουσιαστικά και β) θα γλιτώσεις από εκείνο που σου συμβαίνει όταν βάφεις νύχια- νομίζεις πως έχουν στεγνώσει- πέφτεις για ύπνο- το επόμενο πρωί ανακαλύπτεις ότι έχουν πάνω τους σημάδια από μαξιλάρι!

– Κραγιόν Mega Impact, Avon, €12.70.
Το κλασικό κόκκινο κραγιόν γίνεται φέτος το μεγάλο must! Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός τέτοιου κραγιόν που ενυδατώνει τα χείλη, τα θρέφει σε βάθος και τα αφήνει γεμάτα και λαμπερά επένδυσε στην απόχρωση Really Rosy της Avon. Must αγορά!

– Αφρώδες νερό καθαρισμού για το πρόσωπο Eau Moussante Physiololique, La Roche Posay, €14.30.
Είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε τύπο δέρματος και ειδικά για τα ευαίσθητα ή ξηρά που νιώθουν αυτή την αίσθηση τραβήγματος. Είναι το όπλο σου για τέλειο, λαμπερό και σε βάθος καθαρό πρόσωπο. Χρησιμοποίησέ το πρωί και βράδυ.

– Κρέμα για τα χέρια και τα νύχια Caudalie, €12.08.
Όσο η θερμοκρασία πέφτει μια κρέμα χεριών διεκδικεί την θέση της στην τσάντα σου! Η συγκεκριμένη είναι αντιοξειδωτική κρέμα με φλούδα πορτοκαλιού που τα συνδυάζει όλα για να περιποιείται, να προστατεύει και να μαλακώνει τα χέρια. Δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα. Βασικά συστατικά: Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού με αντιοξειδωτικές ικανότητες, δυναμωτική και ενυδατική Vinovelure, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, βούτυρο καριτέ δίκαιου εμπορίου, εκχύλισμα αβοκάντο με θρεπτικές ιδιότητες.

– Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector, €9.99.
Μια κρέμα, πέντε διαφορετικές δράσεις σε τέλεια τιμή! Διαφωνείς; Λειτουργεί σαν make up αφού χαρίζει ομοιοχρωμία στο πρόσωπο, καλύπτει γραμμές και ατέλειες, δίνει λάμψη στο πρόσωπο, ενυδάτωση για 24 ώρες και δρα και σαν αντηλιακή αφού έχει SPF 15.

Read More

And More