Τι προϊόντα ομορφιάς κουβαλάει στην τσάντα του κάθε ζώδιο;

Ξέρω ότι κάποιες από εσάς εκεί έξω που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές δεν πιστεύετε στα ζώδια. Αλλά είστε περίεργες να δείτε τι λέει αυτό το άρθρο, σωστά; Αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτόν τον πρόλογο. Υπάρχουν, όμως, και άλλες που δεν κάνουν τίποτα αν δεν συμβουλευτούν τον αστρολόγο τους (είμαι κάπου στη μέση…).

Για το συγκεκριμένο beauty μάθημα αντιγράψαμε από την στήλη αστρολογίας του TLIFE και σου δείχνουμε τι κρύβει μέσα στο χάος της τσάντας του το κάθε ζώδιο. Εμένα, πάντως, έπεσε μέσα!

ΚΡΙΟΣ
Ανάμεσα στις πιστωτικές κάρτες και κάποια βιβλία για διάβασμα, στην τσάντα σου υπάρχουν πιαστράκια, χτενάκια, τσιμπιδάκια (όλα τα εις -ακια), μερικές στέκες σε τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που θα έκανε ακόμη και ένα κατάστημα αξεσουάρ να δείχνει φτωχό. Στην τσάντα μιας Κριού θα βρεις επίσης πολλά κόκκινα, φλογερά κραγιόν γιατί γράφει με αυτά ερωτικά ή εξοργιστικά μηνύματα σε καθρέφτες, τοίχους, πόρτες…

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι Ταύρος ξέρεις πως αγαπάς και θες να φροντίζεις το σώμα σου όσο τίποτε άλλο! Στόχος σου είναι να έχεις βελούδινη επιδερμίδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια γι’ αυτό και στην τσάντα σου έχεις πάντα μια πλούσια κρέμα είτε σώματος είτε χεριών για να την απλώνεις με κάθε ευκαιρία (όταν και όπου σου επιτρέπεται, φυσικά!).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια δίδυμος κουβαλάει 1516 προϊόντα μακιγιάζ μαζί της. Αν μπορούσε να βάλει και ροδάκια στο boudoir της και να το ονομάσει νεσεσέρ, ευχαρίστως θα το έκανε. Αν ψάχνεις λίμα, για παράδειγμα ρώτησε μια δίδυμο. Σίγουρα θα έχει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό του καρκίνου. Γι’ αυτό, λοιπόν, μια καρκίνος δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της αν δεν πετάξει στην τσάντα της μολύβι, concealer και όποιο άλλο προϊόν για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της. Ειδικά αν έχει μόλις βγει από μια κινηματογραφική αίθουσα, θα της χρειαστεί!

ΛΕΩΝ
Ένας Λέων κουβαλάει πάντα στην τσάντα της καθρέφτη, σχεδόν στο μέγεθος της τσάντας και αν είναι δύο όψεων με μεγενθυντικό καθρέφτη στη μια μεριά, ακόμη καλύτερα! Επίσης, κάποιες φορές μπορεί να καταφύγει σε ακραίες λύσεις και να βάλει στην τσάντα πιστολάκι ή σίδερο μαλλιών σε περίπτωση που φριζάρουν τα μαλλιά από την υγρασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια Παρθένος έχει πάντα στην τσάντα της οτιδήποτε έχει να κάνει με ζητήματα υγιεινής. Ένα απολυμαντικό spray, υγρά μαντηλάκια, ακόμη και μια σπαστή οδοντόβουρτσα για να πλύνει τα δόντια της ανά πάσα στιγμή είναι πάντα εκεί! Και επειδή οι Παρθένοι είναι παιδιών φρονίμων κουβαλάνε πάντα μαζί τους διάφορα patches για τα πόδια μην-τυ-χόν-και τους χτυπήσει το παπούτσι τους. Το δικό τους ή κάποιου συνανθρώπου!

ΖΥΓΟΣ
Ανάμεσα στα αποσμητικά spray στόματος και θερμιδομετρητές, μια Ζυγός κουβαλάει πάντα μαζί της μια επαγγελματική κασετίνα μακιγιάζ. Έτσι, για να κάνει ένα πρόχειρο φρεσκάρισμα του μακιγιάζ της στο πόδι. Ναι, για εκείνη είναι όλα τόσο απλά και επιπλέον πιάνουν τα χέρια της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια Σκορπιός δεν χρειάζεται πολλά. Όσα θέλει χωράνε και στο πιο λιλιπούτειο clutch bag. Και αυτά είναι α) ένα κατακόκκινο κραγιόν και β) το άρωμα “Love me Forever” που περιέχει στη σύνθεσή του φερομόνες και μόνο φερομόνες. BTW: μην το ψάξεις. Το άρωμα δεν κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά ελπίζω να κατάλαβες πόσο hot και sexy είναι ένας Σκορπιός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης προτιμάει την άνεση και την χαλαρότητα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Για τον λόγο αυτό στην τσάντα μιας Τοξότη υπάρχουν τακούνια (για να βγάλει τα sneakers όταν φτάσει κάπου) και όλα τα απαραίτητα για να κάνει το μακιγιάζ της. Αλλά αυτά τα απαραίτητα δεν είναι και πολλά: μια ενυδατική με χρώμα, μάσκαρα, ρουζ και lip balm.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια Αιγόκερως είναι υπόδειγμα beauty maniac. Και κάνει αυτό που φωνάζουμε όλες εμείς οι beauty editors: φοράει αντηλιακή και τον Χειμώνα. Γι’ αυτό και στην τσάντα της υπάρχει πάντα μια αντηλιακή με μεγάλο SPF για να προστατευτεί από την φωτογήρανση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μαζί με ένα πουγκάκι με κρυστάλλους για τύχη και προστασία και ένα extreme καπέλο που τελευταία στιγμή αποφάσισες ότι ήταν too much να το βάλεις στο γραφείο στην τσάντα σου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για να διακτινιστείς απευθείας στο bar και να είσαι κούκλα. Άρωμα, προϊόντα μακιγιάζ, χτένα, ακόμη και ξηρό σαμπουάν για να αλλάζεις χτένισμα σε dt.

ΙΧΘΕΙΣ
Στον πάτο της τσάντας σου, εκεί κάπου ανάμεσα στα χαρτιά της εφορίας και τις αποδείξεις θα βρεις και τα ξεχασμένα σου καλλυντικά. Τα οποία, όμως, είναι τόσο ξεχασμένα που μήπως θα έπρεπει να σκεφτείς να επενδύσεις σε νέα; Να σου θυμίσω ότι την μάσκαρα δεν κάνει να την κρατάμε πάνω από έξι μήνες!

Αλήθεια, έπεσε μέσα η beauty πρόβλεψη, ή καλύτερα διάγνωση; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More