Αυτό το μακιγιάζ είναι τόσο δροσερό! Το καλύτερο; Ξέρουμε με ποια προϊόντα θα το πετύχεις!

Η Τάμτα εμφανίστηκε στην τελευταία της συναυλία στην Μύκονο με ένα από εκείνα τα breathtaking looks και όχι μόνο για το στιλ της. Τα μαλλιά της αλλά και το μακιγιάζ της είχαν εξίσου τρομερό ενδιαφέρον. Guess what! Σου έχουμε το copy the look. Και το ακόμη καλύτερο; Την πιο- ίδια- δεν- γίνεται απόχρωση κραγιόν! Γιατί η αλήθεια είναι ότι εδώ τα χείλη είναι που κλέβουν την παράσταση και αυτό το neon fuchsia κραγιόν!

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

1. Αν έχεις λεπτά χείλη έχε υπόψιν σου ότι οι ματ υφές θα τα δείχνουν ακόμη πιο στενά. Σε αυτή την περίπτωση, τοποθέτησε ένα touch lip gloss στο μέσο του κάτω βλεφάρου για τρισδιάστατο effect.
2. Αν δεν είσαι καλή στο να βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες, πέρασε όλες τις βλεφαρίδες σου με δύο στρώσεις μάσκαρα για όγκο και αυτές που βρίσκονται στην εξωτερική γωνία με μια για μήκος.
3. Αν δεν έχεις μαυρίσει αρκετά άπλωσε το σκούρο make up και στο ντεκολτέ ενώ για το υπόλοιπο σώμα μπορείς να αναμείξεις το μαγικό προϊόν της Estee Lauder που θα δεις παρακάτω με το αγαπημένο σου body lotion.
4. Απόφυγε το χρώμα στα μάτια. Στο έχουμε ξαναπεί κι εδώ πως ο συνδυασμός χρυσή σκιά+ φλούο χείλη είναι πολύ hot για το καλοκαίρι!

Ποιο είναι; Που θα το βρεις; Πώς θα πετύχεις εκείνο το μαγικό bronze στο πρόσωπό σου; Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες ακριβώς ποια προϊόντα (με τις αποχρώσεις τους!) πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου αλλά και πώς να τα χρησιμοποιήσεις.

Read More

And More