Dexion: Πώς ένα έπιπλο αποθήκευσης γίνεται design item!

“Φιλοξενούσαν” εργαλεία, απορρυπαντικά και καθαριστικά, παπούτσια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γενικά ό,τι μπορεί να χρειαζόσουν μια φορά το μήνα (ή και ποτέ!). Το dexion μπορεί να το θυμάσαι στο γκαράζ του μπαμπά σου ή στο μπαλκόνι της μαμάς σου. Τώρα ήρθε η ώρα να το βγάλεις από την αποθήκη και να του δώσεις μια θέση στο σαλόνι, την κουζίνα, το δωμάτιο, ακόμα και το μπάνιο σου!

Οι συνθέσεις από μεταλλικά ράφια, με τις εξωτερικές ενώσεις, τις εμφανείς μεγάλες βίδες και το βιομηχανικό… αέρα ήρθαν για να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι του σύγχρονου design! Δεν έχει σημασία αν ο χώρος σου είναι ρομαντικός, μινιμαλιστικός, ρουστίκ ή μπαρόκ. Το dexion ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να δημιουργηθεί ακριβώς στα μέτρα που το θέλεις και σύμφωνα με το ύφος διακόσμησης που έχεις επιλέξει! Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες!

Πέρα όμως από την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού, οι industrial ραφιέρες προσφέρουν απίθανη λειτουργικότητα. Μπορούν να χωρέσουν… τα πάντα! Από τα πιάτα και τα ποτήρια της τραπεζαρίας, μέχρι τις πετσέτες του μπάνιου και τα τρόφιμα της κουζίνας, το dexion βρίσκει πάντα το χρηστικό ρόλο του μέσα στο σπίτι.

Μην σε φοβίζει η “ακατέργαστη” μορφή του! Ρίξε μια ματιά στους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το έπιπλο… χαμαιλέοντα και είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείς!


Μια υπερμεγέθης βιβλιοθήκη από πολλαπλά Dexion μπορεί να χωρέσει τα πάντα.


Φυτά, φρούτα και διακοσμητικά “φιλοξενούνται” στις σανίδες της μεταλλικής βιβλιοθήκης.


Οργάνωση γραφείου και σπιτιού με αλουμινένια Dexion.


Έκθεση… τροφίμων για μια απαστράπτουσα κουζίνα.


Οι πορσελάνες και τα κρύσταλλα οργανώνονται για μια υπέροχη τραπεζαρία.


Βιομηχανικό στυλ και στο δωμάτιο για τα αγαπημένα διακοσμητικά σου και τα βιβλία.


Αισθητική και λειτουργικότητα “χωράνε” πάντα στα ράφια ενός Dexion.

Read More

And More