Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σύστημα σιδερώματος STIRELLA!

To TLIFE και η De’Longhi σου δίνουν την ευκαιρία να… αγαπήσεις κι εσύ το σίδερο κερδίζοντας ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος Stirella De’Longhi!

Μία τυχερή θα κερδίσει το ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος Stirella De’Longhi αξίας 230 ευρώ!

Μπες στην κλήρωση συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και γίνε εσύ η νικήτρια της Stirella!

Επαγγελματική περιποίηση για τα ρούχα σου!

Η νέα σειρά των συστημάτων σιδερώματος Stirella De’Longhi είναι ο τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού και λειτουργικότητας και εναρμονίζονται άψογα και στις δικές σου ανάγκες! Και αυτό διότι τα συστήματα σιδερώματος Stirella De’Longhi κάνουν το σιδέρωμα παιχνίδι αφού σε βοηθούν να σιδερώσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα υφάσματα εύκολα και γρήγορα!

Η νέα πλάκα Dual Thermolon είναι η επιτομή της τεχνολογίας. Το κεραμικό εξωτερικό πλαίσιο εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας ενώ η εσωτερική πλάκα με επίστρωση Thermolon, εξασφαλίζει τέλεια ολίσθηση, έχει άριστες αντικολλητικές ιδιότητες, υψηλή αντοχή στις γρατζουνιές και ευκολία στο καθάρισμα.

Η επαναστατική έξυπνη τεχνολογία Dual Vap προσφέρει αξεπέραστα επαγγελματικά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο επίμονες πτυχώσεις. Ο βολικός επιλογέας επιτρέπει την μέγιστης εκπομπής ατμού στη μύτη της πλάκας για τέλεια διείσδυση στα πιο δύσκολα σημεία ή σε όλη την πλάκα για κάθε τύπο υφάσματος.

Το σύστημα Eco Zone εξασφαλίζει εξοικονόμηση κατανάλωσης νερού και ενέργειας έως και 35%, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή του προϊόντος στο χρόνο διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο απόδοσης του.

Καλωσήρθες στον κόσμο της STIRELLA!

(Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!)

Read More

And More