Κέρδισε ένα σετ βαμβακερών υπέρδιπλων σεντονιών από τη Βιοκαρπέτ!

Θέλεις να έχεις τον πιο ξεκούραστο και “πολυτελή” ύπνο; Όλοι θέλουμε να ξαπλώνουμε σε φίνα σεντόνια και να απολαμβάνουμε τις ώρες χαλάρωσης στο σπίτι! Εάν, λοιπόν, θέλεις να κερδίσεις ένα από τα τρία σετ υπέρδιπλων βαμβακερών σεντονιών από τη Βιοκαρπέτ, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής ειδών σπιτιών και βάλε στο δωμάτιό σου τα καλύτερα υφάσματα για τον πιο… λαχταριστό ύπνο!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!
Είναι απλό. Δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Η κλήρωση θα γίνει σε δύο εβδομάδες από τώρα.

ΤΡΕΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!

Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ υπέρδιπλων σεντονιών με κατωσέντονο, πανωσέντονο και δύο μαξιλαροθήκες. Μπορούν μάλιστα να επισκεφθούν το κατάστημα της Βιοκαρπέτ στον Κόμβο Νέας Κηφισιάς, στο 15ο χλμ Αθηνών Λαμίας και να επιλέξουν τα λευκά είδη που ταιριάζουν στο χώρο και το στιλ τους!

Και όταν επισκεφτείς το κατάστημα της Βιοκαρπέτ στον Κόμβο Νέας Κηφισιάς (15ο χλμ Αθηνών Λαμίας), μην ξεχάσεις να περιηγηθείς ανάμεσα στις υπερπροσφορές που θα συναντήσεις! Γιατί από την Πέμπτη 30 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου, η Βιοκαρπέτ διοργανώνει το μεγαλύτερο τριήμερο Ανοιξιάτικο Bazaar που έγινε ποτέ! Με πολυτελή μεταξωτά υφάσματα (από 250€/το μέτρο) μόνο 25€/το μέτρο, επώνυμα υφάσματα Ka International (από 60€/το μέτρο) μόνο 8€/το μέτρο, σεντόνια υπέρδιπλα Naf-Naf (από 65€) μόνο 25€/το σετ, σεντόνια υπέρδιπλα Biokarpet Home (από 49€) μόνο 20€/το σετ, πετσέτες θαλάσσης Naf-Naf (από 31€) μόνο 12€ και ταπετσαρίες μόνο με 5€/το ρολό οι προσφορές της Βιοκαρπέτ είναι βέβαιο ότι θα σε ξετρελάνουν!

Read More

And More