Πώς θα ανακαινίσεις το σπίτι σου οικονομικά;

Η οικονομική κρίση έχει άλλαξει τις προτεραιότητές σου σε σχέση με το σπίτι σου. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η λύση για μία ανακαίνιση σπιτιού είναι με διαφορά επικρατέστερη ανάμεσα στην ενοικίαση ή αγορά που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορες λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσχέρειας. Και πάλι, διστάζεις, γιατί ακόμη και μια ανακαίνιση κοστίζει χρήματα. Στις μέρες μας, όμως, είναι πολύ σημαντικό να ανανεώνουμε το χώρο διαμονής μας, να τον συντηρούμε και να τον βελτιώνουμε, ακόμη και με ελάχιστα χρήματα, αλλάζοντας την διάθεση και την ψυχολογία μας. Υπάρχει λύση να βελτιώσεις το χώρο που ζεις και να έχεις ένα αποτέλεσμα σε αισθητικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου; Κάνε κλικ στο www.anakainisispitiou.gr για να δεις ολοκληρωμένες δουλειές και πολύ χρήσιμες ιδέες για ιδανικές ανακαινίσεις!

Ανακαίνιση Γρήγορα-Οικονομικά-Αποτελεσματικά!
Εάν επιλέξεις να ανακαίνίσεις το σπίτι σου εμπιστεύσου την εταιρεία “Ανακαίνιση Σπιτιού Ιωάννης Φούσκας” για γρήγορα και χωρίς λάθη αποτελέσματα που θα σου κοστίσουν ακριβά. Η εταιρεία αναλαμβάνει να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα και στην τσέπη σου. Η εμπειρία της “Ανακαίνιση Σπιτιού Ιωάννης Φούσκας” στις ανακαινίσεις κατοικιών και όχι μόνο θα σου είναι χρήσιμη και αποτελεσματική. Ζητάς να σου κάνουν μια οικονομοτεχνική προσφορά και να σου προτείνουν εργασίες που θα αυξήσουν την αξία του σπιτιού σου (σε περίπτωση που χρειαστεί να το νοικιάσεις ή να το πουλήσεις). Μια τέτοια προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά όλες τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για ένα αξιοπρεπές τελικό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να αναβαθμιστεί η εικόνα του χώρου που μένεις σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις λόγω των οικονομικών περιορισμών. Παρόλα αυτά εάν οργανώσεις τις προτεραιότητές σου και εμπιστευτείς τους ειδικούς στις ανακαινίσεις σπιτιών, μόνο κέρδος θα έχεις σε χρόνο, σε χρήμα και σε αισθητικό επίπεδο. Εάν ψάχνεις να ανακαινίσεις εύκολα – γρήγορα- οικονομικά- αποτελεσματικά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις τον τρόπο και τις ιδέες της εταιρείας “Ανακαίνιση Σπιτιού Ιωάννης Φούσκας”.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι ανακαινίσεις δεν είναι απαραίτητο να κοστίσουν μια περιουσία. Για παράδειγμα μπορείς να μεταμορφώσεις ένα χώρο, όπως το μπάνιο, με τη σωστή επιλογή χρωματισμού και υλικών και
την κατάλληλη διακοσμητική παρέμβαση. Με τη συμβουλή των ειδικών μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους χώρους της κατοικίας σου γρήγορα και οικονομικά. Εσύ θα επιλέξεις το μέγεθος της ανακαίνισης με βάση τα χρήματα που διαθέτεις και η “Ανακαίνιση Σπιτιού Ιωάννης Φούσκας” θα υλοποιήσει τις επιθυμίες σου!

Κάνε κλικ εδώ και δες τις ολοκληρωμένες προσφορές ανακαίνισης σπιτιού που σου προσφέρει η εταιρεία!

Ανακαίνιση μπάνιου στο Μαρούσι: Το πριν και το μετά
Και ιδού ένα χαρακτηριστικό δείγμα δουλειάς της εταιρείας “Ανακαίνιση Σπιτιού Ιωάννης Φούσκας”.

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ


Η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία όμορφη κτιστή ντουζιέρα και εξοπλίστηκε με μία καμπίνα από γυαλί πάχους 6 χιλιοστών από κρύσταλλο ασφαλείας. Τοποθετήθηκε εντοιχισμένο καζανάκι και μία όμορφη λεκάνη κρεμαστή. Τα πλακάκια είναι από γρανίτη και έχουν γήινες αποχρώσεις.


Το έπιπλο με το νιπτήρα καθώς και η στήλη δίπλα από αυτόν είναι από λάκα γυαλιστερή σε γκρι απόχρωση. Τέλος την τελευταία πινελιά σε αυτό το όμορφο μπάνιο έδωσε η inox πετσετοκρεμάστρα!

Read More

And More