To πολυτελές σπίτι της Jennifer Aniston!

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Jennifer Aniston μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στο Beverly Hills που το κόστος του ανέρχεται στα 42 εκατομμύρια δολάρια! Συνώνυμο της πολυτέλειας και του glamour! Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει και με το στιλ που προτιμά και στις ενδυματολογικές της επιλογές. Chic, minimal and luxurious…


Πέτρα, ξύλο και μέταλλο σε απόλυτη αρμονία… Και μερικές πράσινες πινελιές έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα.


Καθαρές γραμμές και πολυτελής μινιμαλισμός. Ο φωτισμός είναι τέτοιος ώστε να αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Και φυσικά, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την εντυπωσιακή πισίνα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι σαφές ότι η Jennifer έχει γούστο.


Ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος έρχεται να δώσει στη λιττή επιβλητικότητα του χώρο το απαραίτητο glam. Eίναι σαφές πως για τη διάσημη ηθοποιό η πολυτέλεια δεν είναι συνώνυμη της υπερβολής, αλλά του μέτρου και της αισθητικής ισορροπίας.


Γυαλί σημαίνει εύθραυστο, σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει θέα. Σε αντίθεση με την πέτρα που σημαίνει προστασία, αντοχή, δύναμη. Συν ξύλο που δημιουργεί οικειότητα.


Ο φωτισμός είναι μια “τέχνη” που αν τη χειριστείς σωστά μπορείς να δημιουργήσεις διακοσμητικά κομψοτεχνήματα και να αναδείξεις στοιχεία του σπιτιού που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έδειχναν τόσο εντυπωσιακά.


Παιχνίδια με καθρέφτες που αντανακλούν και διαχέουν το φως αλλά μεγαλώνουν και το χώρο. Κι όλα αυτά σε απόλυτη συμμετρία…


Τίποτα περιττό, τίποτα υπερβολικό…. Αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός της πολυτέλειας!

Read More

And More