To καινούριο σπίτι της Anna Kendrick!

H γνωστή ηθοποιός του Twilight, Anna Kendrick αγόρασε το καινούριο της σπίτι στο Λος Άντζελες κι εμείς φυσικά θα σου το δείξουμε…

Ένα σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων! Για να δούμε, αξίζει τα λεφτά του…


Εξωτερικά είναι λίγο …αψυχολόγητο. Ή -ίσως- δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμα. Ή είναι πολύ μοντέρνο για να το αντιληφθούνε τα ματάκια μου.


Λιτό, μοντέρνο και λευκό. Καθαρές γραμμές, σκούρες λεπτομέρειες για να σπάσει η μονοτονία, ξύλινο πάτωμα και μερικές μικρές δόσεις κόκκινου που πάντα δίνει ένα “κάτι” στο χώρο. Ο χώρος εκπέμπει αρμονία.


Νομίζω το λευκό είναι από τα πιο elegant χρώματα σε ένα σπίτι. Ακόμα και στην κουζίνα. Φωτεινό, όμορφο και ξεκούραστο… Η κουζίνα ακολουθεί την απλότητα στις γραμμές όπως είδαμε και στην προηγούμενη εικόνα.


Ένα κρεβάτι με εντυπωσιακό minimal μαύρο κεφαλάρι, ένα μοντέρνο τραπεζάκι με μεταλλικά πόδια, ένα βάζο, ένα πορτατίφ και voila…. Δεν θέλεις και πολλά. Αρκεί να τα επιλέξεις με στιλ.


Διακριτική πολυτέλεια σε μοντέρνο ύφος και στιλ. Παρατήρησε την αρμονία που εκπέμπει, τη δύναμη των αυστηρών γραμμών και των χρωματικών αντιθέσεων, αλλά και την κομψότητα ενός χώρου που δεν είναι παραφορτωμένος.


Και μια τρίτη κρεβατοκάμαρα! Και μια τρίτη εκδοχή της απλότητας. Εδώ το σκούρο κρεβάτι συνδυάζεται με κομοδίνα σε πιο ανοιχτούς τόνους και παστέλ χρώματα.


Όταν το minimal συναντά το λευκό, το μέταλλο και το γυαλί το αποτέλεσμα δεν σε απογοητεύει….


Οι ευθείες γραμμές ξεκουράζουν το μάτι. Το ίδιο και οι ανοιχτοί τόνοι. Το ξύλο προσθέτει την απαραίτητο ζεστασιά…


Και αυτή είναι η θέα… Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More