Δες την έπαυλη του Arnold Schwarzenegger!

Arnold Schwarzenegger! 30 χρόνια καριέρας με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Παντρεμένος με την Maria Shriver, με ένα τεράστιο σκάνδαλο στο ενεργητικό του επίσης. Ναι, ναι, καλά θυμάσαι: άφησε έγκυο την οικονόμο του σπιτιού.

Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθούμε με την “κίτρινη” πλευρά της προσωπικής του ζωής, αλλά με το σπίτι του. Θα δούμε που περνάει ο διάσημος ηθοποιός την καθημερινότητά του, σε τι περιβάλλον.


Not bad! Ανοιχτός ορίζοντας, φύση, πράσινο… Ποιότητα -πλούσιας- ζωής!


Η πολυτέλεια μιας πισίνας, σύμβολο status, για κάθε star!


Το εσωτερικό κινείται σε κλασικό στιλ. Διαφορετικά εμπριμέ συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο σε λευκό φόντο -για να ελαφραίνει λίγο την ατμόσφαιρα.


Οι λευκοί παράλληλοι πολυτελείς καναπέδες σε κοντινό. Είναι αυτοί που στην προηγούμενη φωτογραφία είδαμε να δίνουν φως στο χώρο και να τον ισορροπούν. Ένας αρμονικός, συμμετρικός χώρος με ιδιαίτερο glamour. Σημείωσε την κόκκινη πινελιά στο τραπέζι που αμέσως κάνει τη διαφορά.


Ξύλο και δέρμα ταξίδεψαν στο χρόνο μεταφέροντας την ατμόσφαιρά τους στο σήμερα…


Άνετος και επαρκής ξενώνας: με κουζίνα, καθιστικό, κρεβάτι σε γήινους τόνους. Λιτή διακόσμηση και ανοιχτές αποχρώσεις για ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα.


Η κρεβατοκάμαρα. Υπερπαραγωγή και μάλιστα Χολυγουντιανή με μπαρόκ αναφορές. Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι ο ουρανός του κρεβατιού έχει καθρέφτη…


Και ένα χαμογελαστό, ροζ δωμάτιο. Με το ουράνιο τόξο, τον ουρανό και την αισιοδοξία ζωγραφισμένη στους τέσσερις τοίχους του.


Η έπαυλη διαθέτει και γήπεδο του τένις παρακαλώ!

Read More

And More