Η ώρα του μπάνιου! Οι πιο hot τάσεις για το 2014!

Μετά τις hot τάσεις στην κρεβατοκάμαρα και στην κουζίνα που σου παρουσιάσαμε ήδη ώρα να περάσουμε στο μπάνιο όπου σου έχουμε υπέροχα νέα! Οι πιο hot τάσεις στο σχεδιασμό του μπάνιου θέλουν έναν χώρο άνετο, λειτουργικό και πάνω απ’ όλα “ζωντανό”! Δες ποιες είναι:

1. Floral σχέδια στους τοίχους
/
Ένα έντονο ζωγραφισμένο λουλούδι ή κάποιο άλλο floral θέμα στο μπάνιο είναι must τάση!

2. Να έχει κάτι από… θάλασσα!

Μια πολύ όμορφη και χαλαρωτική τάση είναι η διακόσμηση του μπάνιου σε θαλασσινά μοτίβα, δηλαδή λευκό και μπλε χρώμα, πέτρες, ξύλινες διακοσμήσεις και είδη υγιεινής από φυσικά υλικά.

3. Χάλκινη μπανιέρα

Σού το έχουμε ήδη παρουσιάσει αλλά φέτος μπαίνει δυναμικά ως μία εξελισσόμενη τάση. Η χάλκινη μπανιέρα είναι ό,τι πιο hot για το μπάνιο!

4. Αγαπάμε… καμπύλες!

Τέρμα τα αυστηρά τετραγωνισμένα μπάνια! Τοίχοι, ντουζιέρες, μπανιέρες πρέπει να έχουν στρογγυλεμένες καμπύλες!

5. Φυσικά υλικά

Το ξύλο κάνει δυναμικό comeback ως ένα υλικό που ντύνει πατώματα αλλά και το “κέλυφος” στις μπανιέρες αλλά και στα ντουλάπια!

5. Δώσε ζωή με φυτά!

Και όχι μια απλή γλάστρα αλλά έναν ολόκληρο τοίχο ντυμένο με φυτά που είναι μία από τις πιο hot τάσεις αυτή τη στιγμή.

6.Μονοχρωμία

Μην παιδεύεσαι με συνδυασμούς! Διάλεξε ένα χρώμα και με αυτό να πορεύεσαι στο μπάνιο σου, από τους τοίχους μέχρι τα είδη υγιεινής!

7. Το νερό να πέφτει από ψηλά!

Το εντοπίσαμε σε πολυτελείς κατοικίες στο εξωτερικό και είναι μια ιδέα απίστευτα μοναδική: το μπάνιο του μέλλοντος έχει ντουζιέρα που το νερό πέφτει από το ταβάνι, σα βροχή! Υπέροχο και χαλαρωτικό!

8. Μωσαϊκά παντού!

Μία άλλη hot ταση είναι οι επιφάνειες του μπάνιου να έχουν ίδια όψη με το πάτωμα και μάλιστα σε σχέδια όπως ενός μωσαϊκού.

9. Spa στο σπίτι

Κυρίαρχη τάση τα οικιακά μπάνια να έχουν ανέσεις που να θυμίζουν σπα, όπως μπανιέρες υδρομασάζ, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς κ.ά.

10.Καμπίνες χωρίς πλαίσιο

Και για το τέλος, καμπίνες ντους χωρίς πλαίσια, με διαφανές γυαλί είναι ό,τι πιο hot έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάνιου!

Read More

And More