Δες το υπερπολυτελές σπίτι που θα αγοράσει η Beyonce στη μητέρα της!

5,9 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να δώσει η τραγουδίστρια Beyonce για να αγοράσει στη μητέρα της Tina ένα υπερπολυτελές παλάτι στο Χιούστον! Δες τις φωτογραφίες!

/
Η 31 ετών τραγουδίστρια είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία για την αγορά της υπερπολυτελούς έπαυλης με τα 16 μπάνια και τα 6 υπνοδωμάτια στο Χιούστον του Τέξας που είναι και η πατρίδα της. Η αρχική τιμή που ζητούσε το μεσιτικό γραφείο ήταν 20 εκατομμύρια αλλά τελικά η τιμή έπεσε. Η μητέρα της μόλις το 2011 χώρισε από τον σύζυγό της και πατέρα της Beyonce και μόλις φέτος πούλησε το κατά πολύ μικρότερο σπίτι της στο Τέξας για περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.

/
Η έπαυλη διαθέτει μεγάλες αυλές και βεράντες για να δέχεται η κυρία Tina τους φίλους και γνωστούς της αλλά και για να παίζει η διάσημη εγγονή της Blue Ivy.

/
Η έπαυλη διαθέτει δύο jacuzzi, πισίνα αλλά και μεγάλες εκτάσεις με πράσινο.

/
Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μάρμαρο με σαφείς επιρροές από την ιταλική αρχιτεκτονική.

/
Εξίσου αριστοκρατικά είναι και τα μπάνια της έπαυλης.

//
Στο σαλόνι δεσπόζει μια διπλή αυτοκρατορική σκάλα, ο γρανίτης στα πατώματα αλλά και τα αναγεννησιακά έπιπλα!

/
Οι κρεβατοκάμαρες του σπιτιού είναι σε ουδέτερους χρωματισμούς ενώ υπάρχει ειδική πτέρυγα με δωμάτια για το υπηρετικό προσωπικό αλλά και σουίτα όπου η Beyonce με το σύζυγό της και την κόρη της θα μπορούν να διαμένουν όταν επισκέπτονται τη μητέρα της!

Read More

And More