Δες το εξοχικό της Courtney Cox!

Γκρίζο, λευκό και πέτρα είναι τα χαρακτηριστικά της εξοχικής κατοικίας της Courtney Cox στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τα φιλαράκια” αγόρασε μια παλιά, ξύλινη κατοικία σε έναν λόφο του Μαλιμπού και τη μετέτρεψε σε ένα μοναδικό καταφύγιο, ιδανικό για αποδράσεις κάθε εποχή του χρόνου, βάζοντας και τη δική της σφραγίδα αφού μικρή ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας και μάλιστα έκανε κάποια μαθήματα στο κολέγιο πριν εγκαταλείψει για χάρη της υποκριτικής.


Χαρακτηριστκό του σαλονιού είναι η τεράστια τζαμαρία με θέα τη θάλασσα που επιτρέπει στο φως να μπαίνει ανεμπόδιστο και να πλημμυρίζει το χώρο. Μοναδική “παραφωνία” χρώματος ένα φυτό και ένα μοβ ριχτάρι στον καναπέ.


Το γκρί και το λευκό σε συνδυασμό με το πέτρινο πάτωμα δημιουργούν μια εικόνα χαλάρωσης και ξεκούρασης στο καθιστικό.


Μερικά vintage καθίσματα για μπαρ δίνουν άλλο τόνο στην κατάλευκη κουζίνα. Και εδώ το πέτρινο πάτωμα κάνει τη διαφορά.


Μια επέκταση του σπιτιού λειτουργεί ως κουζίνα ιδανική για προετοιμασία μπάρμπεκιου ή pool party. Όλα τα έπιπλα και οι συσκευές εδώ είναι inox.


Μεγάλα τζάμια που ανοίγουν των οποίων τα περβάζια λειτουργούν ως μπαράκι δημιουργούν μια συνέχεια στην κουζίνα και εξυπηρετούν τους σκοπούς του… μάγειρα!


Το λευκό και το γκρι κυριαρχούν και στην κρεβατοκάμαρα ενώ εντυπωσιάζει το μεταλικό κεφαλάρι του κρεβατιού.


Μια ξύλινη βεράντα με αναπαυτικές υφασμάτινες πολυθρόνες, στρατηγικά τοποθετημένες, αγναντεύουν τον ωκεανό!


Η πισίνα είναι ένας χώρος χωρίς υπερβολές σε ένα περιβάλλον μοναδικό. Τα χαμηλά καθίσματα με τα ριγέ μαξιλάρια δίνουν ένα navy ύφος.

Read More

And More